Драган_Петровић Написано Јул 26, 2015 Пријави Подели Написано Јул 26, 2015 Pa idem kod psihijatra zbog toga, daju mi AD da pijem i toliko... Bori se sam. Нисам мислио на такав рад. То се не ради таблетама. Теби треба неко ко ће да ради са тобом на суочавању са страховима. Конкретно, доводи те у ситуације гдје добијаш панични напад (постепено од слабијег ка јачем) и ти мораш да се бориш са њим, а не да му снисходиш и бјежиш на “сигурно”. У тој ситуацији страхови имају одређен интезитет и трају једно одређено вријеме (неколико минута) након чега тај интезитет почиње да опада. То је једна врста “тренинга” гдје се добија неки такорећи “имунитет” на страхове усљед учесталог вјежбања. Пуно тога ту зависи од тебе и твоје одлучности да се суочиш са паничним нападом. Знам да нерадо чујеш што ћу ти рећи али ти си главна карика у рјешавању овог проблема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 26, 2015 Пријави Подели Написано Јул 26, 2015 У праву си Срђане ако је брак неки тамо "потписани папир", али ако је у питању света тајна брака??? мислим да не би требало олако прелазити преко тога. Мислим да се св. тајна не састоји у форми у којој је "закључена" него у љубави која када престане, без кривице супружника, уједно окончава и брак... Плутон and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 26, 2015 Пријави Подели Написано Јул 26, 2015 Мислим да се св. тајна не састоји у форми у којој је "закључена" него у љубави која када престане, без кривице супружника, уједно окончава и брак... Аха, а ми смо деца цвећа, живимо у комунама, пис брате пис. Volim_Sina_Bozjeg, Orthophill and nana је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Аха, а ми смо деца цвећа, живимо у комунама, пис брате пис. Ovde bi mogao potpuno da se slozim sa tobom. Nijedan brak ne bi trebalo, da se okonca na hipi nacin, brak nije ljubav bez obaveza. Ovo je situacija, gde ne moze bez svestenika, kako god to "pravedno" zvucalo. Brak je Hristova tajna i postoje razlozi, zbog kojih je moguce prekinuti bracnu zajednicu ali to stvarno ne moze na svoju ruku. Prastaj ali ne moze. nana, Снежана and Orthophill је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јул 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ljudi moji, ja ostavih muza zbog varanja, zbog toga sto nije gledao sopstveno dete. Da, vencani smo u crkvi a ne mogu da se razvedem sto zbog finansija sto zbog njegovog nejavljanja. Nije bitno to vise... vazno da sam ja svesteniku ispricala sve. Elem, moji panicni traju i do sat vremena, ne mogu da se pokupim, placem, bezim od svih... Kaludjerovic Sreten, nana and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Колико се зна, варање је разлог за поништење брака. Значи, то је у реду, кад се буде имало новца, одрадиће се. Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Аха, а ми смо деца цвећа, живимо у комунама, пис брате пис. Нисмо, али нисмо ни роботи којима када ураде тачно како пише у упуству иде супер, а када им измакне неко слово онда све крене лоше. Можда грешим али не верујем у Бога који допушта да се лоше ствари дешавају само зато што неки ритуал није испоштован, потпуно невезано за суштину ствари. Kaludjerovic Sreten, -Владимир- and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука