Dijasporka Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 1. трип - Христос се није смејао. Јесте се смејао, није се керебечио. Јер у свему је био човек дакле ни смех му није био стран али се није откачињао док се смеје и сигурно се није зацењивао од смеха. Zadatak: procitati Ime ruze. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Ја мислим да ви атести говорите у песничким сликама Благовесник and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 1. трип - Христос се није смејао. Јесте се смејао, није се керебечио. Јер у свему је био човек дакле ни смех му није био стран али се није откачињао док се смеје и сигурно се није зацењивао од смеха. 2. трип - Христос је само плакао. Јесте плакао јер у свему је био човек. Али није кукао жалопојке нити је ридао наричући нити се бацо по патосу плачући. А нарочито није остајао у тужном расположењу цео живот нити је проповедао веру у депресију. 3. трип - Христос је рекао будимо као деца. Јесте рекао будимо као деца али није рекао будимо неодговорни и малоумни и понашајмо се као размажена дерлад. Него имајмо поверење-веру као што имају деца. 4. Анђели су мале дебеле гузате бебе које стрелицама спајају заљубљене. Мислим да је то нека друга религија у питању или пре митологија. Анђели су војници, наоружани до зуба, без патетике и оштрог погледа. 5. Нећу се причестити јер нисам достојан. А да знаш да сутра умиреш 100% да ли би одбио причешће? А од куд знаш да неш сутра умрети? 6. настави по нахођењу 1.Ima li to U NZ?Stih gde se smeje? 2.To je tacno ,rekao je verujte u mene.Nekima to izaziva depresiju. 3.Ovo se slazem.Budimo neodgovorni kao da nam je cale Bog. 4. Ovo prvi put cujem al ne bi bila losa kombinacija male debele guzate bebe,ostrog pogleda naoruzane do zuba strelama ljubavi. 5.Ne mogu da znam,retko sam se pricestio al sam uvek postio pre toga iz postovanja prema Hristu i crkvi. 6.Djavo je u stvari bog ,tj ona njegova mracna strana,nesvesna,boziji ID. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 1.Ima li to U NZ?Stih gde se smeje? A je l' ima negde stih kako ide da piski? Иван Недић, ИгорМ and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 1.Ima li to U NZ?Stih gde se smeje? Нема у НЗ стих ни да спава ни да иде у заход ни да се купа па ипак нешто мислим пошто је био човек да је живео као човек. Срђан Ранђеловић, Јанко, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 retko sam se pricestio То и јесте проблем јер заиста сутра можда умреш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 A je l' ima negde stih kako ide da piski? Nema al ima stiha gde pije sa gresnicima.Al da se smeje nema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 То и јесте проблем јер заиста сутра можда умреш Mogu ako Bog tako zeli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Mogu ako Bog tako zeli. Бог не жели смрти грешника него да се ...и проче Што не значи да ти се ипак не може заломити, јер Бог не жели смрти грешника па ипак они гину сваки дан ко муве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Nema al ima stiha gde pije sa gresnicima.Al da se smeje nema. Mozda zato sto je to uobicajena stvar, a zapisane su uglavnom neuobicajene stvari...nagadjam... Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Нема у НЗ стих ни да спава ни да иде у заход ни да се купа па ипак нешто мислим пошто је био човек да је живео као човек. Al sto je istaknuta njegova tuga mesto radosti?To se potencira. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Бог не жели смрти грешника него да се ...и проче Што не значи да ти се ипак не може заломити Neka bude kako Bog zeli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Mozda zato sto je to uobicajena stvar, a zapisane su uglavnom neuobicajene stvari...nagadjam... Znaci tuga je obelezje savrsenoga coveka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Znaci tuga je obelezje savrsenoga coveka? Je l' tako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Je l' tako? Pa Hristos je savrseni covek a on je uglavnom tugovao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука