Jump to content

Хришћански трипови и остала прелесна умовања (најчешће заблуде и параноје)

Препоручена порука

1. трип - Христос се није смејао. Јесте се смејао, није се керебечио. Јер у свему је био човек дакле ни смех му није био стран али се није откачињао док се смеје и сигурно се није зацењивао од смеха.

Zadatak: procitati Ime ruze.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 147
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1. трип - Христос се није смејао. Јесте се смејао, није се керебечио. Јер у свему је био човек дакле ни смех му није био стран али се није откачињао док се смеје и сигурно се није зацењивао од смеха.

2. трип - Христос је само плакао. Јесте плакао јер у свему је био човек. Али није кукао жалопојке нити је ридао наричући нити се бацо по патосу плачући. А нарочито није остајао у тужном расположењу цео живот нити је проповедао веру у депресију.

3. трип - Христос је рекао будимо као деца. Јесте рекао будимо као деца али није рекао будимо неодговорни и малоумни и понашајмо се као размажена дерлад. Него имајмо поверење-веру као што имају деца.

4. Анђели су мале дебеле гузате бебе које стрелицама спајају заљубљене. Мислим да је то нека друга религија у питању или пре митологија. Анђели су војници, наоружани до зуба, без патетике и оштрог погледа.

5. Нећу се причестити јер нисам достојан. А да знаш да сутра умиреш 100% да ли би одбио причешће? А од куд знаш да неш сутра умрети?

6. настави по нахођењу

1.Ima li to U NZ?Stih gde se smeje?

2.To je tacno ,rekao je verujte u mene.Nekima to izaziva depresiju. :D

3.Ovo se slazem.Budimo neodgovorni kao da nam je cale Bog. :)))

4. Ovo prvi put cujem al ne bi bila  losa kombinacija male debele guzate bebe,ostrog pogleda naoruzane do zuba strelama ljubavi. :))

5.Ne mogu da znam,retko sam se pricestio al sam uvek postio pre toga iz postovanja prema Hristu i crkvi.

6.Djavo je u stvari bog ,tj ona njegova mracna strana,nesvesna,boziji ID. 7896634  :unbelieveble:  ne_shvata  0405_feel  :svadja:

Подели на овим сајтовима

1.Ima li to U NZ?Stih gde se smeje?

Нема у НЗ стих ни да спава ни да иде у заход ни да се купа па ипак нешто мислим пошто је био човек да је живео као човек.

Подели на овим сајтовима

Mogu ako  Bog tako zeli.

Бог не жели смрти грешника него да се ...и проче

Што не значи да ти се ипак не може заломити, јер Бог не жели смрти грешника па ипак они гину сваки дан ко муве.

Подели на овим сајтовима

Нема у НЗ стих ни да спава ни да иде у заход ни да се купа па ипак нешто мислим пошто је био човек да је живео као човек.

Al sto je istaknuta njegova tuga mesto radosti?To se potencira.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...