Jump to content

Хришћански трипови и остала прелесна умовања (најчешће заблуде и параноје)

Препоручена порука

Свака ствар може да се употреби и злоупотреби.

Нож служи за сечење хлеба, али кад га злоупотребљавамо може да убије.

Тако и са овим ако га употребљавамо у смислу неке опрезности, дакле да будемо опрезни у бдењу кад је антихрист и све његово у питању и при том не правимо пометњу са тим онда је то добро. Уосталом  пише и у Новом завету када се каже "појавиће се лажни пророци" и његов је број 666 па ко и ""проверавајте духове јесу ли од Бога јер су многи лажни пророци изашли у свет". 

А и Свети Јован Кронштатски и Свети Јован Шангјаски су написали о антихристу који долази. 

Дакле врло је битан начин на који то прихватамо и како се у складу с тим понашамо према окружењу.

Али ако плашимо друге са тим стварајући при том духовну парализу од људи  и страх код људи онда то није добро ("Страх има казну").

Подели на овим сајтовима

• Одговори 147
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Mene ponekad plase ljudi, kao vrsta. Plasi me kada saznam koliko su zla sposobni da ucine, sebi, drugima, zivotinjama, prirodi...Bogu. I onda mi bude zao. 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Мене плаши само ова комшика... Плавуша, фото модел, а има дуж целих леђа истетовирано "μακάριος". Да, са грчким словима. Фатаморгана.

Блажени јесте јегда поносјат вам...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

има дуж целих леђа истетовирано "μακάριος".

kako joj vidis cela ledja? :.mislise. 

Подели на овим сајтовима

Мене плаши само ова комшика... Плавуша, фото модел, а има дуж целих леђа истетовирано "μακάριος". Да, са грчким словима. Фатаморгана.

Блажени јесте јегда поносјат вам...

Bože sačuvaj, hvala Bogu moja desna komšinica je starija od mene, moja lijeva komšinica nikad nije kod kuće, vidim je 1x mjesečno a ta treća što je tamo na mom spratu je velika ko ormar.

Подели на овим сајтовима

ma pusti ti bazen, ovo, ono...ko jos ide na bazen u ovo vreme i to jos da se potrefi da budete u isto vreme na bazenu....kako to da ja ne srecem moje komsije po bazenima?  0703_read

Подели на овим сајтовима

Адо сестро, али пази сад заплет - женска има кеву која је тетка од 50 и кусур година, исто изгледа као авион и агресивна је до бола. Тренира кик-бокс или тако нешто. Стално доводи неке младе типове, каже "волим младиће али не идем испод 24". Моја жена се више ње боји него ових младих... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Адо сестро, али пази сад заплет - женска има кеву која је тетка од 50 и кусур година, исто изгледа као авион и агресивна је до бола. Тренира кик-бокс или тако нешто. Стално доводи неке младе типове, каже "волим младиће али не идем испод 24". Моја жена се више ње боји него ових младих... :)

Пошто гајба у твом крају?

Подели на овим сајтовима

Ja imam 23 ali svi mi kazu da izgledam dosta starije...
Подели на овим сајтовима

Причао неки познаник што је ишао да ради у Америкама, негде горе на северу, како је седео у једном бару и циркао пиће, кад му је једна госпоја у четрдесетим пришла и рекла: "Ја живим један блок одавде, број (лупам) 52." Овај се насмеје, промрмља нешто, ништа не конта. Мисли, луди Американци, што би њега занимало где они живе. Тек после неког времена се лупи по глави: "Будало, идиоте! Госпођо, госпођо..." Нису навикли наши младићи да је тако лако. Овде мораш или да родиш мечку или да набациш неки фини аутић. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...