Плутон Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Нисам мислио да ћу икад ово рећи, али: Вучић до победе! АлександраВ, Juanito and Broken је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Fučić namestio. Dominika and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Мени је жао, што не пева на српском. За мене је безвезе овај тренд Еуровизије, да скоро сви певачи певају на енгелском. Тако мање се промовише свој традицију, идентитет, језик може да изражава много ствари (и не треба да се га разуме). Ако се добро сећам, већином пута Србија је имала песму на српском, зашто и ми сад морамо бити као остали?... АлександраВ, Neša_, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Mi smo okupirani! feeble, Dominika and Dragi је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 http://www.blic.rs/blicstrip/blic-strip-crta-i-pise-marko-somborac/menvscm Dragi, АлександраВ and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 https://twitter.com/Culinac/status/708764295971127296 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Sta mislite - Koje mesto cemo osvojiti ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Pa ja nisam znao da je ova devojka naš kandidat za Evropu. Svaka čast, lepa pesma. Jel' ovo sa prezimenom slučajnost ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Да ли је могуће да овако изгледа без шминке? О Боже... Феноменалан глас, знам је од раније, пева у Заа, песма ништа посебно. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 Да подигнем тему. Напред Вучић! Ayla , АлександраВ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 3 minutes ago, Плутон рече Напред Вучић! АлександраВ, Караконџула and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 30 minutes ago, Плутон рече Да подигнем тему. Напред Вучић! Kako se plasirao...kakva mu je bila koreografija...ko su prateći vokali...ko je radio aranžman? (radila sam, pa ne ispratih ) Плутон and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 зар ту Евровизију још неко прати? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 Управо сада, Ayla рече Kako se plasirao...kakva miu je bila koreografija...ko su prateći vokali...ko je radio aranžman? (radila sam, pa ne ispratih ) Прошла/о у финале. Шта знам, мени деловало фино, она се мало мање мрштила него ономад кад је представљала песму на РТС-у (тад је стално правила неке гримасе), сад је имала добар наступ. Уосталом, погледај па процени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 17 minutes ago, Снежана рече зар ту Евровизију још неко прати? Наравно. Морамо да мотримо на сваки бугарски положај! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука