Jump to content

Еуросонг 2015

Оцени ову тему

Препоручена порука

идели смо ко се све појављује и ко је све подржан, а и видели смо како је политика уплела прсте, па је Русија од победника постала губитних уз салве увреда и звиждука.

Згадио сам се кад сам чуо звиждуке приликом јављања Русије.

Подели на овим сајтовима

jel znate da nasoj Bojani mozda oduzmu to 10. mesto? navodno neka petljanja oko glasova zirija.  ne_shvata  ne_shvata  ne_shvata

sramota.  7896634  7896634  7896634

Подели на овим сајтовима

Ма нема манипулације ни мало.

Ono bre u prvim redovima publike sve se pederi ljubakaju, nema žemsko da se vidi čoeče, ona jadna voditeljka ne može da nađe muško tamo. What a nightmare!

Згадио сам се кад сам чуо звиждуке приликом јављања Русије.

Pa ti kao da nisi gledao Ojroviziju 2014? Bilo je mnogo jače i više zvižduka.

Подели на овим сајтовима

"We are the heroes of our time, but we're dancing with the demons in our minds. "

Ви'ш каки су ови модерни хероји, шта им је на памети...

;)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ja sam svojima u Njemačkoj morao 10-15 godina objašnjavat da mi u Češkoj nikakve Evrovizije nemamo, nikakvih prenosa niti Češka u tom učestvuje niti koga to ovdje zanima. Oni mi nisu vjerovali da je tako nešto moguće, ahahahaha. Pa su na ČTV (češkoj televiziji) najednom primjetili da je ta nekakva Evrovizija u Evropi tek 2000 i neke, pa onda par to puta prenosili, pa opet par godina prekinuli, pa opet nekoliko godina, dvije - tri prenosili, pa nekoliko godina, dvije - tri pauzirali i tako stalno, kako se sjete i kako im to naleti pod ruku. Mnogo ih do par godina unazad uopšte nije znalo šta je to Evrovizija i to mladog svijeta, starijim se nije bilo čudit. Ustvari prije da će stariji znati šta je to, oni koji su hodali o Austriji i Njemačkoj ili žive na granici pa hvatali njemačke i austrijske TV programe nego sad ovi mladi, ti pojma nemaju.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...