Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

4 minutes ago, Милан Ракић рече

Е сетсро моја... Кад? И где душтедим? Мсм волои би ја

ma salim se ja, znam i verujem :) moji su kupili stan kad se vojska raspala u ono vreme, ako se secas(90-tih), kostao je 200maraka, a tad su marke bile pojam

znam i salim se malo, bolje nego da placemo zar ne? :mahmah:

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Aquilius Cratus рече

To sad kad za koju nedelju stigne uplata iz lozhe. :D:D

A bile i premije jer smo namjestili da Djokovic igra na 1. terenu( a ne na centralnom i ako je najbolji) bez krova, dva dana uz pet sest prekida zbog kise sto mu je onemogucilo da se prilagodi jer nije igrao ni jedan mec na travi prije Wimbldona i na kraju izgubi od Kverija. Cilj ispunjen Endi osvojio.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Sofija_ рече

eto, vec se naljutio, znaci tebi smeta kad  neko kaze hvala Bogu? ili ti smeta Bog ili ti smetam ja, sta je u pitanju? :) 

Hvala Bogu pa se nisam naljutio, vidis uopste mi ne smeta, i hvala Bogu da si tako energicna za diskutovanje pa makar i na ovakav nacin.

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, Sofija_ рече

eto, vec se naljutio, znaci tebi smeta kad  neko kaze hvala Bogu? ili ti smeta Bog ili ti smetam ja, sta je u pitanju? :) 

Izronio na akvarijumsku povrisnu. :) Slobodno, samo dok je zabavno. :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Честитам на више него заслуженом унапређењу. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...