Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Cloud. И ставио целу данашњу администрацију на одобравање.  

giphy.gif

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Za manje od 5 dina na ŽRU sledeće stanje:

glavni administrator - ATEISTA

većina članova - AGNOSTICI i NEOLIBERALI

glavne rasprave - O PROTESTANTIZMU, LGBT i FUČIĆU

patriJote i naciJonalisti - BLOK (patrijotski naravski)

moderator za muziku - tzv. DJ ZAYRON

:)))

:skidamkapu::smeh1:

Подели на овим сајтовима

МОЈА ИДЕОЛОГИЈА ЈЕ БЕСМРТНА!

пусти Плутоне идеологију, учи се маркетингу 12:smeha:

Шта је МАРКЕТИНГ..?

Видиш згодну девојку у кафићу.

Приђеш јој и кажеш да си фантастичан у кревету.

То је...ДИРЕКТНА ПРОДАЈА

Пошаљеш пријатеља да јој каже

да си добар у кревету.

То је...РЕКЛАМА

Попричаш с њом и успеш добити

телефонски број.

Назовеш је сутра за излазак.

То је... ТЕЛЕМАРКЕТИНГ

Попричаш с њом, платиш јој пиће.

Заплешеш с њом, касније је отпратиш до свог аута,

отвориш јој врата и одвезеш кући. На растанку, успут,

напоменеш да си фантастичан у кревету.

То су...ОДНОСИ СА ЈАВНОШЋУ

Она дође до тебе и каже:

- Чула сам да си добар у кревету.

То је...БРЕНД

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ооооооо.....шта се то издешавало синоћ..........ооооооо нове поставке.......па што бре ноћу, кад се не види, може да се промаши, кад сав нормалан свет спава. :ani_biggrin:

Оно најбоље ствари се дешавају у ситне сате..............а најбољи послови  завршавају  у кафанама......... :ani_biggrin:

Шалим се наравно..............па ваљда сте већ навикли на мене :D

Честитке наравно за госпоју Парадоксалну / надам се да нећеш све моје постове брисати / :mahmah: ево мене на следећем окупљању да мало лобирам за останак.

И наравно за господина Боралеса........../ мање познајем ваше писање, али чини ми се да сте одмерен и културела лик /

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

И само једна мала примедбица ...........заборавили сте старе јунаке отаџбине...................Мирослава, Џинијуса, Плутона.

Неки од горе наведених мислим да су бар што се тиче образовања и знања као и дужине стажа на форуму то заиста дебело заслужили..........

но тако то бива са старим ратним ветеранима.........који чекају да се држава сети .............. :D

П.С. И наравно Снежа..........

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

И наравно Драле..............али Драле је тако добар, да он не би никоме могао ни опомену да уручи, није то за њега, можда једино у пријемној служби кад примају женске админе ............оно да им одмери квалитете........ 12:smeha:

П.С. Јој опростите не знам шта ми би.........не личи то на мене ............али стварно само се шалим :D

Драле сори до неба :sunce:

Подели на овим сајтовима

Драле сори до неба :sunce:

Нема сори :)

Драле је био, и отишао из модерације

Ти си дошла у пост-драшк време :))

их Рапсо, волео сам ја да опомињем и да бришем постове, даш чоеку влас и одма се види које каки

:)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ma sva si ti dobra i lepo vaspitana, a drugi su konobari, kocijasi i vozaci. :0212_rolleyes::coolio: Bravo, Rapsodi.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Шалу на страну

Конгратулирам Даници и Аурору

Дана је јако образована, теолошки поткована, смирен саговорник.

Аурор (не могу ја ово ново име, сем ако сам промашио па то није Аурор...има и тога) је колко знам новопечени верник? Нес па? ТАко да је то резултат сврха постојања овог..... дивног места :)

Честитам

Чоколадица и пивце сваком :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Нема сори :)

Драле је био, и отишао из модерације

Ти си дошла у пост-драшк време :))

их Рапсо, волео сам ја да опомињем и да бришем постове, даш чоеку влас и одма се види које каки

:)

Стварно си био у модерацији...............хахаха.............не могу да верујем..........

Па што бре оде Драшке...............мале плате.............

пост драшк време :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Drale, vrati se, da osetimo i mi malo te blagodatne dane. :D:)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Стварно си био у модерацији...............хахаха.............не могу да верујем..........

Па што бре оде Драшке...............мале плате.............

пост драшк време :smeh1:

Имао сам сукобе интереса са----

ах....боље да не спомињем имена јер....

ах....

опасно је псссст

:)))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...