Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мислим, ако вама као адмистраторима није стало до угледа форума и до држања одговарајућег нивоа, ок, то је ваш избор. Надала сам се да је другачије.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

буква.......Жељко узгаја букве

Додуше видео сам га једном да цепа и јавор :.mislise.

Си сигуран,  Добри Човече Драшко ... ?

''Цепали'' су мене други, тамо неки, али Жељко Видовданац, цк, цк, ...

Само, 

иако Обија и Жељка посебно ценим,  ... нешто ми на овој теми нису духовити.

У одговорима Давидовој видим безразложну осионост и нервозу... Чему то?

Опет, како хоћете.  Ваш форум, Ваш дућан.

Ал, мало је ту љубави.

А неке одавде знам још од БСН- а.

Нека нам Св. Наум  помогне својим молитвама да једни у другима видимо оно најбоље.

Подели на овим сајтовима

Ma jok bre, kakva nervoza, bas smo malo okrenuli na vedrinu, ali kao i vise puta do sad - bezuspesno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Мислим, ако вама као адмистраторима није стало до угледа форума и до држања одговарајућег нивоа, ок, то је ваш избор. Надала сам се да је другачије.

Можда да пробам да објасним, ако колеге већ нису успеле.

На теми на којој Милојков разговара са људима који му постављају питања, слободан је да уређује питања и одговоре. Ако је неко питање избрисано, може бити из хиљаду разлога, као на пример да се иста питања потежу стално по форуму, да je питање постављено на неприкладан начин и слично. Нисам видео питање, али знам да Милојков спада у једног од најстрпљивијких људи на форуму, који негује цивилизовану дискусију и цивилизован приступ људима чак и кад нема места таквом приступу, и нема шансе да се иживљавао или безвезе брисао било шта било коме. То знају и остали, који су можда и видели питања пре брисања, па знају и о чему се ради.

Са друге стране, постоји тема "питајте администрацију", која служи оваквим питањима. Ово није тема за питања и одговоре чланова администрације, него тема о Жељку Ињцу као новом ГА сајта Поуке. орг. Ово што радиш је офтопик и спам теме.

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

A stvarno ne bi bilo lose da se nekad i objasni zasto se nesto brise, makar na privatnu poruku. I da to posluzi kao vid upozorenja recimo, posto se vec brise - znaci da nesto ne valja sa tim pisanjem i clanom..

Подели на овим сајтовима

Можда да пробам да објасним, ако колеге већ нису успеле.

На теми на којој Милојков разговара са људима који му постављају питања, слободан је да уређује питања и одговоре. Ако је неко питање избрисано, може бити из хиљаду разлога, као на пример да се иста питања потежу стално по форуму, да je питање постављено на неприкладан начин и слично. Нисам видео питање, али знам да Милојков спада у једног од најстрпљивијких људи на форуму, који негује цивилизовану дискусију и цивилизован приступ људима чак и кад нема места таквом приступу, и нема шансе да се иживљавао или безвезе брисао било шта било коме. То знају и остали, који су можда и видели питања пре брисања, па знају и о чему се ради.

Са друге стране, постоји тема "питајте администрацију", која служи оваквим питањима. Ово није тема за питања и одговоре чланова администрације, него тема о Жељку Ињцу као новом ГА сајта Поуке. орг. Ово што радиш је офтопик и спам теме.

Извињавам се, тачно је да је ово требало да буде на теми "Питајте администраторе".  Ако треба, може да се тамо премести, претпостављам.

Што се тиче осталог о Александру као саговорнику, сматрам да је врло нетачно. Његова надобудност се пројави увек када му не одговарају саговорникова питања, и ту је његово стрпљење врло танко. Више пута сам и сама била сведок...

Ево, на пример,  како изгледа његов данашњи "духовит", а уствари врло арогантан одговор:

Дакле, за почетак прво "Духовне беседе" старца Софронија Сахарова. Има један проблем, само - има их пуно (неколико томова), густ је текст а нема слика. Треба доста читати.

Што се тиче уређивања "његове" теме, то што кажеш имало би смисла, али на блогу. Ако је тема на форуму, а јесте, онда ваљда важе форумска правила. Бришу се питања и одговори и тема се уређује у складу са форумским правилима.

@ Suncokret 

Извињавам се, било је довољно нејасно да је могло да се протумачи и овако и онако...или се мени тако чини.

Подели на овим сајтовима

Нема проблема, не бих да правим друштво оби вану у цепању дрва, видим да он то ради врло добро :-)

Шта ће човек мученик, нема ко да му помогне, а ево и кад замоли за помоћ сви се праве невешти.

Подели на овим сајтовима

Опет, како хоћете. Ваш форум, Ваш дућан. Ал, мало је ту љубави.

Страх истерује љубав.

Ућераше нам брате страх. Не знаш ти како је то кад те метну између чекића и наковња. Па удри ови одоздо удри ови одозго.

И сви лемају без милости.

Добри смо ми с обзиром какви смо а шта нам се дешава.

...

А сад мало озбиљније:

Заиста као што сам рекао у првом одговору. Тај део форума има аутономију. Гости који дају одговоре нису дужни да на свако питање дају одговор. Имају право да редукују питања. И то је сасвим оправдано и разумљиво. Ако неко мисли да није. Нека себе замисли у ситуацији да даје одговоре и да му уредништво гостовање на том ПДФ условља неминовношћу давања одговора свима и свакоме на сва питања,  без обзира на врсту и квалитет и садржај питања.

То правило је тако договорено и установљено и пре него је тај ПДФ покренут.

Подели на овим сајтовима

A stvarno ne bi bilo lose da se nekad i objasni zasto se nesto brise, makar na privatnu poruku. I da to posluzi kao vid upozorenja recimo, posto se vec brise - znaci da nesto ne valja sa tim pisanjem i clanom..

То стоји. Али то је опет у власти тзв. госта ПДФ-а. Значи то просто зависи од његове добре воље.

Подели на овим сајтовима

Што се тиче уређивања "његове" теме, то што кажеш имало би смисла, али на блогу. Ако је тема на форуму, а јесте, онда ваљда важе форумска правила. Бришу се питања и одговори и тема се уређује у складу са форумским правилима.

Не!

На том делу форума, понављам, не важе та обична форумска правила, лепо сам то рекао, тај део форума је аутономан у односу на остатак форума и рекао сам и зашто.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Не!

На том делу форума, понављам, не важе та обична форумска правила, лепо сам то рекао, тај део форума је аутономан у односу на остатак форума и рекао сам и зашто.

Ma dobro, to je samo nominalno deo foruma, a u suštini je blog. A vi mu dajete legitimitet kao da je deo foruma.

Niko ne kaže da mora da odgovori na sva pitanja, ali ako je na forumu, ne može da se ponaša kao da je na blogu, da sam sve uređuje po sviojim pravilima. Znači ne može da obriše pitanje ili odgovor zato što mu se ćefnulo. Može da ne odgovori, niko ga ne tera, ako neće...Ali na forumu može da briše nešto samo kad postoji razlog za brisanje. To što pričaš prosto ne pije vodu, ali nema veze...

Подели на овим сајтовима

Честитам Жељко!

Мене занима шта је посао главног сајт администратора, онако укратко тек да стекнем неку слику пошто немам никакву представу.

Имам неке претпоставке али то може да буде сасвим погрешно, па реко да проверим.

Подели на овим сајтовима

Ma dobro, to je samo nominalno deo foruma, a u suštini je blog. A vi mu dajete legitimitet kao da je deo foruma.

Niko ne kaže da mora da odgovori na sva pitanja, ali ako je na forumu, ne može da se ponaša kao da je na blogu, da sam sve uređuje po sviojim pravilima. Znači ne može da obriše pitanje ili odgovor zato što mu se ćefnulo. Može da ne odgovori, niko ga ne tera, ako neće...Ali na forumu može da briše nešto samo kad postoji razlog za brisanje. To što pričaš prosto ne pije vodu, ali nema veze...

Ти сад већ истерујеш мак на конац, а вероватно то радиш од почетка, само ја будала никако да схватим.

Како ти замишљаш да би људи пристали да дођу на форум да им се постављају питања од којих ће нека бити и провокативна и свакаква а да не постоји нека опција којом ће они бити заштићени од којечега?

То што ти причаш је сад обичан инат а не покушај да разумеш начин на који је тај део ПДФ уређен односно на који се уређује.

Тај део форума као што сам већ рекао (и више се стварно нећу понављати) функционише на тај начин и за њега важе таква правила, теби то сад може да се свиђа или не и то је све.

Такође постоји и правило да када уредник нешто једном објасни па то још једном понови ради појашњења да му се више не поставља исто питање, јер се то третира као малтретирање уредника и опструкција форума. Ја сад овде практично већ губим време на тебе уместо да рецимо тамо оном МилошуБГ одобравам поруке или радим неки други део посла због кога сам овде, рецимо да дајем инструкције другим уредницима кога треба бановати овог момента.

Дакле ако имаш још коју нејасноћу пробај контактирати Милојкова на пп можда ће он хтети да ти одговори, овде више немој писати.

Подели на овим сајтовима

Прер неки дан сам отворио своју прву тему кооја је сада крцата коментарима људи који не разумеју шта пишем. упропасзили су ми тему својим коментарима тако да бих је најрађе обрисао. ја први не волим да читам теме од пуно страна које су углавномзатрпане коментарима који не доприносе квалитету теме. Претпостављам да се Милојков само бори да му тема личи на нешто, како би он хтео да изгледа па брише постове који кваре његову визију те теме. Човек временом науши да разликује људе по начину обраћања па унапред зна с ким се може пришати а ским не.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...