Лазар Нешић Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Лајковаће вас само либерали. Ja lajkovao, a nisam liberal, naprotiv ... vrlo sam zatucana struja. Zoran Đurović and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Србија је у парадоксу. Лајковаће вас само либерали. Upravo suprotno. Evo Lepi ti je odgovorio https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Ja lajkovao, a nisam liberal, naprotiv ... vrlo sam zatucana struja. Немој пиво на сламчицу јаране Zoran Đurović, Лазар Нешић and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 @@Zoran Đurović, Добро ово каза, ђетићу. Свака ти је на месту,ее. :aplauz: Јес вала, право збориш за Свето Писмо. :good2: Да питам нешто лично, ако смијем...Из ког оно беше племена? Мени мајка од васојевића! :brokoli: Zoran Đurović and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Upravo suprotno. Evo Lepi ti je odgovorio Значи има још наде. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Значи има још наде. Ma naravno da ima nade, samo da Bog bude milostiv pa nam ne da "po zasluzi" nego po svojoj milost Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 @@Zoran Đurović, Добро ово каза, ђетићу. Свака ти је на месту,ее. :aplauz: Јес вала, право збориш за Свето Писмо. :good2: Да питам нешто лично, ако смијем...Из ког оно беше племена? Мени мајка од васојевића! :brokoli: Ваљда бјелоплавлић. По мајци црмничанин. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Треба да постоји неки божански поредак. О божанском поретку нико не прича - ту и тамо свети Оци и теолози. Екуменизам је свеврлина. Може бити од свејереси до свеврлине. У екумени се једино долази до решења. Не знам како може другачије. Васељенски Сабори су то и били. Свако је дошао да каже своје, и одељени и неодељени, па су после били сједињени. Свака ти част! Али стварно...ниси се уморио али ни мало За мене је све то било и остало чиста утопија а последњих пар година још и гледам ако наиђем на неку аутентичну чистоту-ја певам три дана Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Иначе, овај пријатељ ми спржи сајт. Тако да ако не можете да га видите, да то разумете. Запрети и да ће децу да ми побије. Тако је кад Артемије уђе у тебе. Не шалим се ни најмање. Идите и видите да нема сајта. Ово су све факти. Није Ава да се шали. Написао му другар да ће све до петог колена да му поубија. Већи ријалити од овог... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Ево за сајт: http://www.zorandjurovic.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 А ово је порука од новообраћеног артемита: е па посети твоје говно од сајта сада велики јебачу, АВВО један http://www.zorandjurovic.com/извини се и мени и мајци да ти не сахраним пет колена!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Да и овде буде забележено. Ако чадо дође да ми прекоље грло. Да се зна ко је мартиризовао Аву. После да идете да целивате мошти... Manolis, Milan Nikolic and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Само ако почнеш да пивоточеш. Sve zavisi koje, ne kušam svaku pivu. Mилена КШ, RYLAH, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 16, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Lik je izvrsio krivicno delo za koje moze da odgovara i debelo da strada ako ga tuzis. Realno, sajt je veoma lako hakovati jer nije imao nikakve zastite. A ove pretnje da ce ubiti, klati itd... pa sta reci? To je ta psihopatologija artemicana. Vecina ih je u tom fazonu. Ja znam bar desetak koji bi isto cinili. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Ево за сајт: http://www.zorandjurovic.com/ Ovde piшe da je server eror Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука