Драгана Милошевић Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 @@Жељко, Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Добра вест за ЖРУУЛЗ.нет би била: Пронашли епископа који верује у Бога! Ламех, Broken, Candy Butcher and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Добра вест за ЖРУУЛЗ.нет би била: Пронашли епископа који верује у Бога! Па мајка му стара , у шта ће друго да верује епископ , него у Бога . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Па мајка му стара , у шта ће друго да верује епископ , него у Бога . Ja već duže vreme ne znam u šta vjeruje +Irinej Bulović... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Ja već duže vreme ne znam u šta vjeruje +Irinej Bulović... Aj prosvetli tamu moju, reci u šta bi mogao da veruje? Зосима је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Aj prosvetli tamu moju, reci u šta bi mogao da veruje? ne zanima me...nije mi simpatičan bio nikada, a pogotovo sada...siguran sam da bi u SPC bilo kudikamo drugačije da nije njega... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 nije mi simpatičan bio nikada, a pogotovo sada Znači u tome je fazon. Владимир Миливојевић је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Znači u tome je fazon. a ti si kod njega u službi? Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Da li je ovo tacno? "Ukoliko na Saboru preovlada struja vladike bačkog Irineja, koja pokušava da obustavi proveru rada vladika, to može dovesti do rušenja patrijarha SPC." http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/559627/USIJALO-SE-U-SPC-Provera-rada-vladika-ili-rusenje-patrijarha ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Da li je ovo tacno? "Ukoliko na Saboru preovlada struja vladike bačkog Irineja, koja pokušava da obustavi proveru rada vladika, to može dovesti do rušenja patrijarha SPC." http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/559627/USIJALO-SE-U-SPC-Provera-rada-vladika-ili-rusenje-patrijarha Rešio čovek da iz senke izađe na svetlo...kao Patrijarh, pa gde puklo da puklo... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 a ti si kod njega u službi? U službi sam samo Bogu. Nego verujem da svoje mišljenje o ep. Irineju Bačkom formirate na osnovu gluposti koje iznosi Blic i Nenad Čanak. Владимир Миливојевић је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 18, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Преосвећене Владике, имајте Христа пред собом кад размишљате и тако ћете донети исправну одлуку. Нека нам свима Бог помогне: вама да правилно расуђујете а нама да вас слушамо и поштујемо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 On 5/18/2015 at 21:37, Страхиња Матковић рече Vl. Filaret ekumenista ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 kako mu tada nije smetao nacin rada Sinoda??? Kad ga pitam prvo ću javiti vama Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Pitaj ga, iako je vec pitan od Njegove Svetosti, ti mozda dobijes odgovor, mozda si mu veci autoritet ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука