Jump to content

Свети Архијерејски Сабор 2015. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

Добра вест за ЖРУУЛЗ.нет би била:

Пронашли епископа који верује у Бога!

Па мајка му стара , у шта ће друго да верује епископ , него у Бога . :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Па мајка му стара , у шта ће друго да верује епископ , него у Бога . :)

Ja već duže vreme ne znam u šta vjeruje +Irinej Bulović... 1324_womens

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Aj prosvetli tamu moju, reci u šta bi mogao da veruje?

ne zanima me...nije mi simpatičan bio nikada, a pogotovo sada...siguran sam da bi u SPC bilo kudikamo drugačije da nije njega...

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

Подели на овим сајтовима

Znači u tome je fazon.  

a ti si kod njega u službi? 

Подели на овим сајтовима

Da li je ovo tacno?

"Ukoliko na Saboru preovlada struja vladike bačkog Irineja, koja pokušava da obustavi proveru rada vladika,

to može dovesti do rušenja patrijarha SPC."

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/559627/USIJALO-SE-U-SPC-Provera-rada-vladika-ili-rusenje-patrijarha

:krstix:

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Da li je ovo tacno?

"Ukoliko na Saboru preovlada struja vladike bačkog Irineja, koja pokušava da obustavi proveru rada vladika,

to može dovesti do rušenja patrijarha SPC."

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/559627/USIJALO-SE-U-SPC-Provera-rada-vladika-ili-rusenje-patrijarha

:krstix:

Rešio čovek da iz senke izađe na svetlo...kao Patrijarh, pa gde puklo da puklo...

Подели на овим сајтовима

a ti si kod njega u službi? 

U službi sam samo Bogu. Nego verujem da svoje mišljenje o ep. Irineju Bačkom formirate na osnovu gluposti koje iznosi Blic i Nenad Čanak.

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

• Гости

Преосвећене Владике, имајте Христа пред собом кад размишљате и тако ћете донети исправну одлуку. Нека нам свима Бог помогне: вама да правилно расуђујете а нама да вас слушамо и поштујемо!

Подели на овим сајтовима

On 5/18/2015 at 21:37, Страхиња Матковић рече

Vl. Filaret ekumenista :)

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Pitaj ga, iako je vec pitan od Njegove Svetosti, ti mozda dobijes odgovor, mozda si mu veci autoritet :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...