w.a.mozart Написано Мај 30, 2015 Пријави Подели Написано Мај 30, 2015 šta imaš protivu Bugara? Mnogo bismo od njih mogli da naučimo da nam bude na korist, kao narodu, a ne da non stop pravimo iste greške, kao ovo sa "vernicima" iz FYROMacedonia Strašno me nerviraju što nam ne vrate mošti cara Milutina. Kada odem na letovanje ne mogu da se smirim ako barem njih desetak ne izmlatim a i ove kokoške - ne ide to uz post i molitvu. Jednom sam bio u pritvoru 48 sati u Plovdivu jer sam dvojicu izmakljao pivskom flašom. Jedva me izvukli ovi iz naše ambasade. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 30, 2015 Пријави Подели Написано Мај 30, 2015 Видела сам све и прочитала пред сат времена. a ja ti pod punom moralnom odgovornošću kažem da tog posta nije bilo, što je i Dragana sama priznala...Ali, bitno je da su stvari isterane na čistac...Ostalo nije bitno, neka ide na dušu onom ko je na taj način pokušavao da me ućutka... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2015 Пријави Подели Написано Мај 30, 2015 Ranije sam mislio da Zajron izvlači draž iz teme a sad, čitajući, shvatam da nas ima i gorih Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 30, 2015 Пријави Подели Написано Мај 30, 2015 Danas je rođendan naše Crkve i u dane koje predhode ovom velikom prazniku, odbrana celovitosti Crkve je naš prvi i najveći zadatak. Dragi moji sagovornici, bez obzra na kojoj strani smo bili u raspravi, želim Vam sretan Praznik Silaska Svetog Duha na Apostole i neka Sveti Duh zaštiti, kako nas, tako i naše rođake, prijatelje, poznanike i sačuva našu Crkvu od svih crkvenoborca znanih, neznanih oni spolja i onih iznutra! Amin Nabuko Jabuko, Срђан Шијакињић, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 30, 2015 Пријави Подели Написано Мај 30, 2015 .Ali, bitno je da su stvari isterane na čistac...Ostalo nije bitno, neka ide na dušu onom ko je na taj način pokušavao da me ućutka... Е драго ми је због тебе ако ти то чини задовољство. Све док нам је у првом плану да докажемо да смо у праву, а не да будемо стварно добри и тиме покажемо снагу и ненасилну моћ добра, ми ћемо на све ово гледати са неповерењем. Потребно је да препознамо и од себе отклонимо све могуће следбеничке пасивизације и самоизолације тако што ћемо непрестано тражити човека у себи.Тако ћемо наћи Бога који свакоме од нас ненаметљиво иде у сусрет, другог човека у коме ћемо видети оно најбоље, али и све оно у себи што није добро.Дакле, стварно добар човек може бити само онај који је слободан од себе, а не онај који је оптерећен нагоном да се ослободи других. https://www.pouke.org/forum/topic/39255-profdr-ljubivoje-stojanovi%C4%87-bolje-dobar-nego-u-pravu/#entry1296119 Пс. Срећан нам празник Силаска Светог Духа на Апостоле. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2015 Пријави Подели Написано Мај 30, 2015 a što SRETAN praznik? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 30, 2015 Пријави Подели Написано Мај 30, 2015 a što SRETAN praznik? можда је са латинског преведено? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2015 Пријави Подели Написано Мај 30, 2015 možda je dog latin : ) vidim da je i sretan dozvoljeno po pravopisu ali tu reč nikad nisam mogo da svarim, kao da u sebi ovaploćuje iščašeno rame i preplet creva istovremeno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Strašno me nerviraju što nam ne vrate mošti cara Milutina. Kada odem na letovanje ne mogu da se smirim ako barem njih desetak ne izmlatim a i ove kokoške - ne ide to uz post i molitvu. Jednom sam bio u pritvoru 48 sati u Plovdivu jer sam dvojicu izmakljao pivskom flašom. Jedva me izvukli ovi iz naše ambasade. Pa sto ne kazes, ovde moraju vec petlovi da rade, kecap leti na sve strane poruku poslati, preko uglednog zbunjivca, koji nema veze o cemu pricam. w.a.mozart and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Пиво је добро јер има б витамин, Једно пиво садржи витамин Б, два пива – витамин Б2, шест пива – витамин Б6, 12 пива – витамин Б12, две гајбе …Б Комлех. Снежана, verum est in beer, Volim_Sina_Bozjeg and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Једно пиво садржи витамин Б, два пива – витамин Б2, шест пива – витамин Б6, 12 пива – витамин Б12, две гајбе …Б Комлех. Andjele Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Једно пиво садржи витамин Б, два пива – витамин Б2, шест пива – витамин Б6, 12 пива – витамин Б12, две гајбе …Б Комлех. U pivu je vitamina malo, zato ga moramo piti puno. http://www.toxicards.cz/v-pivu-je-vitaminu-malo-proto-ho-mosime-pit-hodne-k2735 w.a.mozart and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 a što SRETAN praznik? U prevodu SRECAN,da se razumjemo i sretan nam praznik . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 a što SRETAN praznik? pa valjda će Vaša konobarska visost to da nam objasni... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 U prevodu SRECAN,da se razumjemo i sretan nam praznik . No, ne znam da li je to isto, nisam siguran, možda je najbolje šťastný, inače ovako započinje sretan brak: Ovako započinje sretan brak, ostala zanimljiva videa su ovdje: https://www.youtube.com/user/slunicko1971/videos Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука