Гости Guest Написано Мај 22, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/patrijarh-odlucio-vladika-filaret-ostaje-na-celu-milesevske-eparhije-clanak-1791973 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Е па тако то бива кад су епископи ван евхаристије, мислим, као нису, ал у ствари јесу, те се све заправо своди на каноне као параван власти.Miroslave ne budi Lepi! Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Miroslave sa nekim stvarima se ne šalimo. Episkopi su naslednici apostola, apostoli su Hristovi poslanici. Malo samokontrole nije na odmet. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Савић Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 @@Ниџока 1.1, Само агресивно! Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Ниџока, онаквим речником говориш искључиво о себи. Смири се. Благовесник and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 i na kraju balade, jeli +Filaret smijenjen ili nije? Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/561493/Pobuna-vladika-protiv-politicara-Filaret-ipak-smenjen Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 23, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Мислим да је безвезно да они који су одговорни за информације из Цркве не дају никаква саопштења, већ се у медијима спекулише и нагађа о веома значајним и битним стварима за Цркву. Не живимо више у 19. веку. Информације данас брзо путују, уз то, хвала Богу да се људе тиче шта се дешава у Цркви. То значи да је Црква жива. верујем да је то многим нашим владикама веома значајно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Уф,замало да се Сабор претвори у индијску серију. У овим серијама треба пола сата да неко пита - како си? А следећих пола сата иде на одговор - забринут сам.. Јефимија Крунић, JESSY, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Уф,замало да се Сабор претвори у индијску серију. У овим серијама треба пола сата да неко пита - како си? А следећих пола сата иде на одговор - забринут сам.. ) Благовесник је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Мислим да је безвезно да они који су одговорни за информације из Цркве не дају никаква саопштења, већ се у медијима спекулише и нагађа о веома значајним и битним стварима за Цркву. Не живимо више у 19. веку. Информације данас брзо путују, уз то, хвала Богу да се људе тиче шта се дешава у Цркви. То значи да је Црква жива. верујем да је то многим нашим владикама веома значајно. apsolutno tacno..... :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 pazi da te ne čuje nadležni Episkop... Ако је неко дочекао нашег епископа са надом и искреном радошћу, то смо били ми "шмемановци". А нарочито после беседе у Љубостињи. Али. али, али ... Ламех and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 ja sam vernik, iz priloženog se vidi da nisam teolog, znači ne zarađujem od Crkve i na racun Crkve i zato slobodno mogu reci da je ovo stvarno sramota. Jedan dan mu daju šansu, drugi dan ga smenjuju...Jedni ga brane, a ne brane ga, drugi ga napadaju, a ne sklanjaju ga...Užas! feeble је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/561493/Pobuna-vladika-protiv-politicara-Filaret-ipak-smenjen uh...izcupasmo repu...... :koka10: Марио Токовић and lab_man је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Ако је неко дочекао нашег епископа са надом и искреном радошћу, то смо били ми "шмемановци". А нарочито после беседе у Љубостињи. Али. али, али ... znam dobro šta pričaš..moji roditelji su u tvojoj parohiji..sve mi je poznato i sve znam... Марио Токовић је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука