Jump to content

Свети Архијерејски Сабор 2015. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

Е па тако то бива кад су епископи ван евхаристије, мислим, као нису, ал у ствари јесу, те се све заправо своди на каноне као параван власти.

Miroslave ne budi Lepi!

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

i na kraju balade, jeli +Filaret smijenjen ili nije?  :0222_shocked:

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мислим да је безвезно да они који су одговорни за информације из Цркве не дају никаква саопштења, већ се у медијима спекулише и нагађа о веома значајним и битним стварима за Цркву.

Не живимо више у 19. веку. Информације данас брзо путују, уз то, хвала Богу да се људе тиче шта се дешава у Цркви. То значи да је Црква жива. верујем да је то многим нашим владикама веома значајно.

Подели на овим сајтовима

Уф,замало да се Сабор претвори у индијску серију.

У овим серијама треба пола сата да неко пита - како си?

А следећих пола сата иде на одговор - забринут сам..

Подели на овим сајтовима

Уф,замало да се Сабор претвори у индијску серију. У овим серијама треба пола сата да неко пита - како си? А следећих пола сата иде на одговор - забринут сам..
:)):)) :))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Мислим да је безвезно да они који су одговорни за информације из Цркве не дају никаква саопштења, већ се у медијима спекулише и нагађа о веома значајним и битним стварима за Цркву. Не живимо више у 19. веку. Информације данас брзо путују, уз то, хвала Богу да се људе тиче шта се дешава у Цркви. То значи да је Црква жива. верујем да је то многим нашим владикама веома значајно.
apsolutno tacno..... :good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

pazi da te ne čuje nadležni Episkop... :)))

Ако је неко дочекао нашег епископа са надом и искреном радошћу, то смо били ми "шмемановци".

А нарочито после беседе у Љубостињи.

Али. али, али ...  ne_shvata

Подели на овим сајтовима

ja sam vernik, iz priloženog se vidi da nisam teolog, znači ne zarađujem od Crkve i na racun Crkve i zato slobodno mogu reci da je ovo stvarno sramota. Jedan dan mu daju šansu, drugi dan ga smenjuju...Jedni ga brane, a ne brane ga, drugi ga napadaju, a ne sklanjaju ga...Užas!

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ако је неко дочекао нашег епископа са надом и искреном радошћу, то смо били ми "шмемановци".

А нарочито после беседе у Љубостињи.

Али. али, али ...  ne_shvata

znam dobro šta pričaš..moji roditelji su u tvojoj parohiji..sve mi je poznato i sve znam... 1324_womens

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...