lab_man Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 U službi sam samo Bogu. Nego verujem da svoje mišljenje o ep. Irineju Bačkom formirate na osnovu gluposti koje iznosi Blic i Nenad Čanak. Nikako...Njega ne poznajem lično, ali po onome šta vidim i čujem od mnogih u Crkvi znam da ne grešim... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Само Архиепископија Београдска има 2385792847509843750938475 квадратних метара у строгом центру Бга које издаје по папреним ценама. А да не причамо да свака епархија има по неколико својих фирми, хотела, имања, фарми, винарија и триста чуда. Strogo uzevši, SPC je vlasnik većine stambenih objekata kao i dve trećine poslovnog prostora u Bg opštini ) ) Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Nikako...Njega ne poznajem lično, ali po onome šta vidim i čujem od mnogih u Crkvi znam da ne grešim... e ako znaš, onda ti je sve oprošteno... :bendoff: :bleh: Владимир Миливојевић је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Преосвећене Владике, имајте Христа пред собом кад размишљате и тако ћете донети исправну одлуку. Нека нам свима Бог помогне: вама да правилно расуђујете а нама да вас слушамо и поштујемо! Je l mi se čini ili se ti to obrati vladikama sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol ) pa svi imaju Hrista ispred sebe, samo ga različito pišu. Znaš ono - b-e-n-z-i-n... ovako se ne piše reč voda ) Рилски је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Iskreno, ja sam ranije obožavao da ispiram usta vladikama - kao onom Colgate vodicom za higijenu usta. Sad su me smorili skroz. Više me ništa ne iznenadjuje - pročitam vest, u sebi uzviknem HM! i idem dalje Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 moram da pitam nekog da mi nabavi poseban akatist za smirenje "Pribavljenije uma"... a pomažu i najobičnije jutarnje i večernje molitve... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Биће све добро. Зосима, Дарко Савић, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Pribavljenije kuma, hmmmm... meni je baš potreban taj akatist. Evo konačno se rešavam da krstim decu i nikako da nadjem kuma. Može li neki link, Dijana? Vaske and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Питам се,да ли је икад ико од свих нас,споменуо свог епископа,помолио се за њега,онако искрено,не оно што се чита на јектенијама ? arizan, Човек Жоја and Пг је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Питам се,да ли је икад ико од свих нас,споменуо свог епископа,помолио се за њега,онако искрено,не оно што се чита на јектенијама ? Pominju ga kao i sajt borba za veru i slični, a ne mole se ni za sebe, a kamoli za svog episkopa ili sveštenika Зосима је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Питам се,да ли је икад ико од свих нас,споменуо свог епископа,помолио се за њега,онако искрено,не оно што се чита на јектенијама ? Оћеш да кажеш да јектенија није довољно усрдна молитва?! Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Оћеш да кажеш да јектенија није довољно усрдна молитва?! jeste usrdna, al ko kaže da je dovoljna? arizan је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Jektenija bas znaci usrdno moljenje . http://biblehub.com/greek/1616.htm Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Оћеш да кажеш да јектенија није довољно усрдна молитва?! Хоћу да кажем ,да се одговарања на литургијама, анулирају оговарањима после литургије... Благовесник, Иван Недић, arizan and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Хоћу да кажем ,да се одговарања на литургијама, анулирају оговарањима после литургије... Заборавих да ставим ово: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука