Срђан Шијакињић Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 Бугарска је за разлику од Србије, колико се мени чини посматрајући историју, много озбиљније радила на својим националним циљевима. Мислим на то како су решили питање турске мањине, па сад ово око Македоније, а и како Веља једном рече, у оба светска рата су сачували народ јер су добро проценили да, окрени- обрни, Руси неће да их убијају као што би Немци. Mилена КШ, Благовесник and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 Pa nije realan rat izmedju njih (= WW3), ali ne mora ni da ga bude uopste da bi ovi dobili sta im je u interesu (sto se najcesce i dogadja)... a ako su oni stvarno iza ovoga u Mkd, to je zbog Ukrajine. U prilog tome bi islo ovo kako je navodno 'makedonska vlada iza cele stvari, ne bi li prigusila proteste' (to je neka verzija koja se gura kanda, ali je malo providno ). Па да, зато сам и мислио да не мора Русија да буде уопште толико моћна да потпуно парира Америци у свему, да би покушала да утиче на ситуацију на Балкану. У крајњој линији, Балкан Америци ипак не би требало да буде у првој категорији приоритета, а Русији да, и због близине и због развоја око Украјине. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 Danas sam gledao Al-Džaziru i nikada više u životu! Sve vreme pričaju oružana grupa. Kakava oružana grupa?! Šiptarski teroristi! Pa, kao nisu pripadnici OVK već ONA, a nosili ambleme OVK, ma more mrš! I stalno potenciraju republika Kosovo ovo republika Kosovo ono. Smešna i jadna televizijska kuća, žali Bože one Srbe što rade za njih, koja bruka! 5 soma ojra mesečno da primam ne bi radio za tu TV sektu. Рилски, Данче*, Благовесник and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 Poginuli policajci: Аурор, Џуманџи, Човек Жоја and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 A onog jednog šiptarskog teroristu tepaju od milošte "kapetan NATO"?! :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 "VS podigla nivo borbene gotovosti" Izvor: Tanjug Beograd -- Vojska Srbije je podigla nivo borbene gotovosti i spremna je da zajedno sa ostalim bezbednosnim strukturama brani njen teritorijalni suverenitet i integritet. foto: Tanjug To je poručio ministar odbrane Bratislav Gašić tokom obilaska baze Cvore na granici sa Makedonijom. "Spremni smo da zajedno sa ostalim bezbednosnim strukturama Republike Srbije odgovorimo na sve izazove koji bi ugrozili teritorijalni suverenitet i integritet zemlje i njenih građana", rekao je Gašić. On je bazu Cvore, najistureniji punkt između Preševa i granice sa Makedonijom, obišao zajedno sa direktorom VBA Petrom Cvetkovićem, komandantom kopnene vojske, generalom Milosavom Simovićem, direktorom BIA Aleksandrom Đorđevićem i načelnikom Policijske uprave Vranje Slađanom Velinovićem. Gašić je potom obišao i graničnu policiju na prelazu Preševo. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 Ako su likvidirali 14 terorista, a uhapsili 30, gde su oni ostali (beše između 70-80)?! Koja bruka za makedonsku državu. I da, još samo ovo od mene, 8 policajaca (specijalca) da pogine?! Što je mnogo, mnogo je! Mora neko da odgovara! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 "VS podigla nivo borbene gotovosti" Njuz net. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 "VS podigla nivo borbene gotovosti" Izvor: Tanjug Beograd -- Vojska Srbije je podigla nivo borbene gotovosti i spremna je da zajedno sa ostalim bezbednosnim strukturama brani njen teritorijalni suverenitet i integritet. foto: Tanjug To je poručio ministar odbrane Bratislav Gašić tokom obilaska baze Cvore na granici sa Makedonijom. "Spremni smo da zajedno sa ostalim bezbednosnim strukturama Republike Srbije odgovorimo na sve izazove koji bi ugrozili teritorijalni suverenitet i integritet zemlje i njenih građana", rekao je Gašić. On je bazu Cvore, najistureniji punkt između Preševa i granice sa Makedonijom, obišao zajedno sa direktorom VBA Petrom Cvetkovićem, komandantom kopnene vojske, generalom Milosavom Simovićem, direktorom BIA Aleksandrom Đorđevićem i načelnikom Policijske uprave Vranje Slađanom Velinovićem. Gašić je potom obišao i graničnu policiju na prelazu Preševo. Вероватно није ишао хеликоптером.... Gordana ., Данче*, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 Gašić je potom obišao i ... ... кладионицу моцарт и једну кафану на ибарској... која је ово фаца од човека, подсећа ме на бандите из шпагети вестерн филмова... Manolis, Mилена КШ, Gordana . and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 ... кладионицу моцарт и једну кафану на ибарској... која је ово фаца од човека, подсећа ме на бандите из шпагети вестерн филмова... Gašića u Parove! Јанко, Gordana ., Рилски and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 Njuz net. Није, него Тањуг, Б92... Мора се тако, близу смо. Сви они, Македонија, Црна Гора... знали да ћуте и стражњицом у страну док смо се ми борили против шиптарског тероризма, а они се придружили западњачким оптужбама да смо ми агресори и признали Косово. Неће да буду као Срби који се само нешто буне и на крају добију дебљи крај. Боље да ћуте и буду мирни, а луди Срби ће га ионако надрљају као и увек без добијене битке. И шта сад? Заиграла мечка и пред њиховим вратима. Да ли сада наши и њихови "либертаријанци" схватају да је идеја "Велике Албаније" реалност, а не фикција "теориетичара завере". Наравно, критика је првенствено упућена властима тих држава а не обичном народу, али су се и они били приклонили томе у доброј мери. Сада ће се отрезнити цео Балкан, и схватити да су Срби били у праву, али нажалост, изгледа, биће касно. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 Pravo u centar! Bravo! 8086.gif https://www.facebook.com/vasko.magleshov/videos/vb.1364445884/10204417394299304/?type=2&theater Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 Куманово https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11231807_1017851604921521_5716073116046116520_n.jpg?oh=61032450aff33b7d6cfdcaf3af92d518&oe=55D33BD7 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10460230_1017850751588273_998772456001300556_n.jpg?oh=5477efdd947ebab649926304184f1055&oe=560BB7FE&__gda__=1439713862_bab7bbb69648d511f6f99bb76bc11ecf https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11243000_1017359578304057_1039991821349245031_n.jpg?oh=eca70166e897eb7cdf854d33c3278f47&oe=55C5F619 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Мај 10, 2015 Пријави Подели Написано Мај 10, 2015 Zanimljivo.http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/kako-se-makedonija-nasla-u-sredistu-interesa-407 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука