cloudking Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 То што ми унутар Цркве критикујемо Цркву то је у кругу породице јер је добронамерно. Наравно да се критика са стране изван породице сагледава другачије. Zasto kazes "drugacije" a mislis na "zlonamerno" Твој је проблем што ти немаш тако велику породицу која има свој форум па си дошао код нас. Zenuli me. Rekli mi da ste vi otvoreni za svakog. A posle mi vec preslo u naviku... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Значи све је тачно што пишу медији и сасвим је случајно што је сваке године интензитет таквих писања пред мајски сабор СПЦ највећи? Ne. Nije sve tacno sto pisu mediji. Ali nije ni sve netacno... Jedini greh novinara sto jure za tirazom i kintom pa onda serviraju price onda kad misle da je to najisplativije jer je aktuelno... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Zasto kazes "drugacije" a mislis na "zlonamerno" А ти си прозорљив или ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Ne. Nije sve tacno sto pisu mediji. Ali nije ni sve netacno... Око овога нема дилеме и то ће потврдити 90% форумаша. Ипак постоји разлика између делимичних лажи и потпуних лажи као не пример онај случај о јурњави поповских кола по пешачкој зони у НС који је потпуна измишљотина. Но све једно ефекат је исти - ствара се намерно лажна слика о Цркви у друштву. Jedini greh novinara sto jure za tirazom i kintom pa onda serviraju price onda kad misle da je to najisplativije jer je aktuelno... И то се некако увек потрефи уочи месеца маја? Ајде! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Zanimljivo je kako claud ima dva arsina i licemerje ogromno kao mont everest. Kad se prica o zastitniku gradjana Sasi Jankovicu i debilnom potezu vlasti izvlacenju nekog resenog slucaja iz 1992 godine,on tada jelte nema logiku znate Nije sve tacno sto pisu mediji. Ali nije ni sve netacno... Kao sto nema logiku tu istu kad blic objavi da je popularni glumac silovao maloletnika na nekoj gej zurci. Gde navede i svedoke i roditelje tog deteta pa onda pod prisilom javnosti pro gej nato eu javnosti tu pricu vise nikad ne pokrene. Tad nije logika 90% neka je laz,ali 10 % je istina o ili pak mozda nije sve tacno,ali nije sve ni netacno,ne tad se price te zabranjuju. Jadni li ste... Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 To ti je logika svake ideologije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Pa nije,ja se zaista trudim biti sto manji licemer i ne vadim iz dzepa arsine sa pricom ovo su "moji" a ono nisu,pa onda za jednu istu stvar imam dijemetralno suprotan stav. 1 i 1 su dva,ma da li to rekao peder ili rekao vernik ili rekao hitler ili rekao bilo ko drugi. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 И то се некако увек потрефи уочи месеца маја? Ајде! Pa kako ti nije jasno? Kad ce pises o pederima nego mesec dana pre parade? Kad ce pises o crkvi nego u maju? Tiraz, sine, tiraz... a ne nekakav izmisljeni rat "mocnika" protiv crkve... Pritom ako znamo da u Srbiji zivi 90 vernika, kakvi ste to vernici da vas onih 10% u tolikoj meri za**ebavaju? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Zanimljivo je kako claud ima dva arsina i licemerje ogromno kao mont everest. Kad se prica o zastitniku gradjana Sasi Jankovicu i debilnom potezu vlasti izvlacenju nekog resenog slucaja iz 1992 godine,on tada jelte nema logiku znate Kao sto nema logiku tu istu kad blic objavi da je popularni glumac silovao maloletnika na nekoj gej zurci. Gde navede i svedoke i roditelje tog deteta pa onda pod prisilom javnosti pro gej nato eu javnosti tu pricu vise nikad ne pokrene. Tad nije logika 90% neka je laz,ali 10 % je istina o ili pak mozda nije sve tacno,ali nije sve ni netacno,ne tad se price te zabranjuju. Sta li lupas u suplje serpe nije mi jasno... Jadni li ste... Kao Isusa da slusam... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 @@cloudking, ne mogu da verujem koliko se provaljujete ) Пг је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 @@cloudking, ne mogu da verujem koliko se provaljujete ) Sto mi persiras? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Tiraz, sine, tiraz... a ne nekakav izmisljeni rat "mocnika" protiv... "Agencija Pratner Risrč Solušn (Partner Researć Solutions) predstavila je danas rezultate o čitanosti dnevnih novina u Srbiji, koje pokazuje da je najčitaniji dnevnik "Blic" sa 148.000 čitalaca". http://arhiva.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/istrazivanje-pokazalo-blic-najcitanije-dnevne-novine/153182.phtml Ово "Researć" у загради ми најјаче. Иначе cloudking данас тај "tiraz, sine, tiraz" (Ekipa "Blica" | 04. 05. 2015. - 18:46 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/555840/BLIC-ISTRAZUJE-Crkva-godisnje-zaradi-140-miliona-evra) служи искључиво да би га одрецитовали у вестима на 692 (Srbija | ponedeljak 4.05.2015. | 10:43 http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=05&dd=04&nav_id=987775) Имам утисак и како су ови са 692 ношени вољом за објективним информисањем Срба путовали кроз време, у смеру супротном од смера (с)казаљке на сату, уназад, и то најмање 8 сати и 3 минута (секундаре нема) ако је судећи по овој има свега к'о у причи хронологији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Sto mi persiras? Чини јој се да више људи пише са профила или да си подвојена личност Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 "Agencija Pratner Risrč Solušn (Partner Researć Solutions) predstavila je danas rezultate o čitanosti dnevnih novina u Srbiji, koje pokazuje da je najčitaniji dnevnik "Blic" sa 148.000 čitalaca". http://arhiva.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/istrazivanje-pokazalo-blic-najcitanije-dnevne-novine/153182.phtml Ово "Researć" у загради ми најјаче. Иначе cloudking данас тај "tiraz, sine, tiraz" (Ekipa "Blica" | 04. 05. 2015. - 18:46 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/555840/BLIC-ISTRAZUJE-Crkva-godisnje-zaradi-140-miliona-evra) служи искључиво да би га одрецитовали у вестима на 692 (Srbija | ponedeljak 4.05.2015. | 10:43 http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=05&dd=04&nav_id=987775) Имам утисак и како су ови са 692 ношени вољом за објективним информисањем Срба путовали кроз време, у смеру супротном од смера (с)казаљке на сату, уназад, и то најмање 8 сати и 3 минута (секундаре нема) ако је судећи по овој има свега к'о у причи хронологији. Ni rec nisam rekao o objektivnom informsianju jer smatram da ono u Srbijij ne postoji. Ja samo kazem da ne stoji iza svake novinarske pljuvacine "dobro smilsljen plan za unistenje" nego jednostavno zelja za tirazom tj. kintom... Morate shvatiti da moderni svet ne funkcionise prema emocijama nego prema kinti... boli nekog uvo da "namerno unistava crkvu"... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Чини јој се да више људи пише са профила или да си подвојена личност Nema vise ljudi, samo ja. i na profilu i u glavi пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука