drvce Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Poenta je da ucis s ljubavlju, Meni je poenta bila da naucim jer mi je trebao. Silno vreme sam izgubio da se morfujem u nekog ko se lozi na sam jezik (te ga uci s ljubavlju) i nisam nikad uspeo. Kad sam bio u prilici da mi ljubav bude mimo jezika, a jezik sredstvo za dostizanje tog cilja, onda je islo mnogo lakse. Docim, latinski sam u srednjoj sabio jer sam gledao Braveheart i zesce se primio: Argyle: We'll stay here tonight. Tomorrow you'll come home with me. William: I don't want to leave. Argyle: You didn't want your father to die either, did ya? But it happened. Did the priest give a poetic benediction? "The Lord bless thee and keep thee"? William: It was in Latin. Argyle: You don't speak Latin? Well that's something we shall have to remedy, isn't it. ... I onda posle impresionira francusku macku, lol! (Mada mi je samo znanje latinskog bilo cool (te sam ga ucio s ljubavlju)) Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Ne bre to skype, ono pa moraš po neki put da prozboriš po nešto sa strane. Ono znam da pričam, razumem sve. Smo što mi je akcenat loš, ono kontam kad pričam da to zvuči baš loše, ali umem da pišem. Roger Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Мај 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Kad sam bio u prilici da mi ljubav bude mimo jezika, a jezik sredstvo za dostizanje tog cilja, onda je islo mnogo lakse. Pa da, na to sam i mislio, zato kazem da si ga naucio kroz stvari koje su te interesovale, koje si voleo. Dakle indirektno. Nisi igrao igrice da bi ucio engleski nego zato sto su ti se igrale i voleo si da igras i imao si neki cilj u vezi njih zbog kog ti je trebao engleski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 keka, Kaludjerovic Sreten, kordun and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Postoje skole engleskog za bebe od 3 meseca Ja se prijavila da radim u jednoj takvoj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Da, vidim sada i na sajtu Helen Doron Babies 3 - 24 months learn English as naturally as they learn their mother tongue through music & rhythm, pre-reading, baby signs and more with Helen Doron. U svakom slučaju to mi je malo ... čudnovato. Naša djeca /a ni stariji/ ni srpski ne znaju kako treba, a treba da uče engleski sa 20-ak mjeseci od rođenja! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Da, vidim sada i na sajtu Helen Doron U svakom slučaju to mi je malo ... čudnovato. Naša djeca /a ni stariji/ ni srpski ne znaju kako treba, a treba da uče engleski sa 20-ak mjeseci od rođenja! Pa mi tako i ucimo jezike, zato kod nas puno ljudi prica engleski, jer ga od malena slusa na TV-u posto mi ne sinhronizujemo filmove... E pa taj HD sistem se na tome i zasniva...da dete bude izlozeno engleskom jeziku u dovoljnoj meri da bi ga usvojilo uporedo sa maternjim. Mada to mozes i sam kod kuce da uradis, a ne da placas skole da bebi pustaju pesmice i pricice na CD-u... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Ajd da patentiramo prenatalni engleski - neka se vaše dete rodi sa znanjem! https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 @@GeniusAtWork, Патентирала ја пре двес и две године...Слушала музику на енглеском, читала на енглеском, гледала филмове...син се родио, заплакао на чистом енглеском...тек кад је проговорио са 3 месеца укапирам ја да нешто ту није како треба...Наиме, отац му зна само руски, тако да ми дете сад прича енглески као Раде Шербеџија keka, Караконџула, Dijasporka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Кад бих вам довела једног професора енглеског кога знам, научиле бисте из секунде. Да живим у иностранству, брзо бих ушла у фазон. Овако немам прилику често да причам с неким. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=WsRBlTZGIwg ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=IuBuGvgLXPc ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука