Ignjatije Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Kad je seoska zavetina tesko je izdejstvovati da se kuce spreme posno. To je druga prica. Сеоска заветина је празник Свете тројице. Али у пракси је Ђурђевдан. А jel vas neko okupao danas, onako namerno? Мене није. Не купам се на Ђуђевдан намерно иако живим у Тимочкој крајни, леглу мађија. Без обзира што сам прошле године у дворишту пронашао јаје... Ем сам се огрешио о пост, ем још паганин да будем. Било би превише Deki992, Плутон, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 @@Милан Ракић, Е, не важи се то. Тако се мож купаш кад хоћеш. Ово набасаш у село које слави; и сеоска омладина те полије са хладну чесмовачу. Ниједан им не промакне. Немој Драганче тако... Ја сам у тазбини тренутно, јер они славе... И од синоћ ме старац (таст) само полива... Ја се браним, ал` не вреди 12:smeha: Плутон, Juanito, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Само да се упишем у клуб "грешника",који се омрсише на данашњи дан... п.с. печење је било изврсно :good2: Kaludjerovic Sreten, Рилски and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Bog neka vam oprosti ja ceo dan jeo posne strudle Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Uhvatili se oko jednog dana da se u sitna crevca prepiru posti li se, ne posti se, i jos nazivaju gresnima one koji su spremali ili jeli mrsno iako Vladika Amfilohije i drugi dokazani povdiznici smatraju da se ne posti... Evo ide vam (nam) Petrovski post sa 5 sedmica pa cemo se dovoljno napostiti, bez brige :ekstra: Милан Ракић, Ламех and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Eh bre Veljo, zar moraš sada da naš podsećaš. Pusti nas još malo da uživamo u mrsu. ;-) Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Evo ide vam (nam) Petrovski post sa 5 sedmica pa cemo se dovoljno napostiti, bez brige :ekstra: Ко како ..и .. како ко Благовесник је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука