Jump to content

Да ли се пости Ђурђевдан 2015. године?

Препоручена порука

Угостите Светитеља молитвом и постом; и тиме ћете исказати љубав према њему и Богу.

Диван си, Боже, у Светима Својим!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ја се омрсих на славу. Заборавио сам да је среда. joooj

Да ли сам погрешио... Помолите се за нас, заборавне грешнике.

Sada je sve dzaba ... Spasa ti nema ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A bre, radite po svojoj savesti.

Jednom u godini je slava, pa bar uradite kako vas svestenik kaze.

Подели на овим сајтовима

Рекнућу само ово.. што се већ много пута чуло. А то не зависи ни од поста ни од мрса.. а свак нек размишља како воли

Најбољи Пастири СПЦ су ван србијанске територије.. свидело се то неком  или не. Почев од Беча па преко Загреба и Далмације, па преко Херцеговине и Црне  Горе закључно са Македонијом ..бар кад је у питању ова територија.. како јој сад тепају ''Западни Балкан''..

И потсећања ради, период од Васкрса до Духова у коме су и Лутургије још са јаким мирисом Васкрсења, у коме се и поздрављамо са Христос Васкрсе ..али ето то је наше стање.. 

У сваком случају Срећан Џурџевдан ..;)

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Рекнућу само ово.. што се већ много пута чуло. А то не зависи ни од поста ни од мрса.. а свак нек размишља како воли

Најбољи Пастири СПЦ су ван србијанске територије.. свидело се то неком или не. Почев од Беча па преко Загреба и Далмације, па преко Херцеговине и Црне Горе закључно са Македонијом ..бар кад је у питању ова територија.. како јој сад тепају ''Западни Балкан''..

И потсећања ради, период од Васкрса до Духова у коме су и Лутургије још са јаким мирисом Васкрсења, у коме се и поздрављамо са Христос Васкрсе ..али ето то је наше стање..

У сваком случају Срећан Џурџевдан ..;)

\
Подели на овим сајтовима

"Не погани човека оно што споља улази у њега..." Рече Игњатије у себи, и стави у свој тањир петељу, реш кожицу'и мало кртине. Да ситуација буде грешнија све то залих са три "железна" шприцера.

Слава је сеоска, људи ме позвали јер знају да сам у тешкој финансијској и породичној криз, по први пут у историји мог дома не пече се јагње... .Ваљда ће ми Бог опростити, за вас нисам сигуран.

Подели на овим сајтовима

Kad je seoska zavetina tesko je izdejstvovati da se kuce spreme posno. To je druga prica.

A jel vas neko okupao danas, onako namerno? :))):D

Подели на овим сајтовима

A jel vas neko okupao danas, onako namerno? :))):D

Ja se odjutros kupam, al iznutra :)):)) :))

Подели на овим сајтовима

@@Милан Ракић,

Е, не важи се то. Тако се мож купаш кад хоћеш.

Ово набасаш у село које слави; и сеоска омладина те полије са хладну чесмовачу.

Ниједан им не промакне.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...