Гости Guest Написано Мај 6, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Uglavnom se oko posta i mrsa bune neucrkovljeni ljudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Угостите Светитеља молитвом и постом; и тиме ћете исказати љубав према њему и Богу. Диван си, Боже, у Светима Својим! JESSY, Kaludjerovic Sreten and nana је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Ја се омрсих на славу. Заборавио сам да је среда. Да ли сам погрешио... Помолите се за нас, заборавне грешнике. Рилски је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Uglavnom se oko posta i mrsa bune neucrkovljeni ljudi. Takve uglavnom ni ne interesuje ova tema niti uopste spremaju posno. Osim za sv. Nikolu koji je posna slava. A za sredu i petak malo ko mari svakako. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Ја се омрсих на славу. Заборавио сам да је среда. Да ли сам погрешио... Помолите се за нас, заборавне грешнике. Sada je sve dzaba ... Spasa ti nema ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 A bre, radite po svojoj savesti. Jednom u godini je slava, pa bar uradite kako vas svestenik kaze. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Рекнућу само ово.. што се већ много пута чуло. А то не зависи ни од поста ни од мрса.. а свак нек размишља како воли Најбољи Пастири СПЦ су ван србијанске територије.. свидело се то неком или не. Почев од Беча па преко Загреба и Далмације, па преко Херцеговине и Црне Горе закључно са Македонијом ..бар кад је у питању ова територија.. како јој сад тепају ''Западни Балкан''.. И потсећања ради, период од Васкрса до Духова у коме су и Лутургије још са јаким мирисом Васкрсења, у коме се и поздрављамо са Христос Васкрсе ..али ето то је наше стање.. У сваком случају Срећан Џурџевдан .. Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Рекнућу само ово.. што се већ много пута чуло. А то не зависи ни од поста ни од мрса.. а свак нек размишља како воли Најбољи Пастири СПЦ су ван србијанске територије.. свидело се то неком или не. Почев од Беча па преко Загреба и Далмације, па преко Херцеговине и Црне Горе закључно са Македонијом ..бар кад је у питању ова територија.. како јој сад тепају ''Западни Балкан''.. И потсећања ради, период од Васкрса до Духова у коме су и Лутургије још са јаким мирисом Васкрсења, у коме се и поздрављамо са Христос Васкрсе ..али ето то је наше стање.. У сваком случају Срећан Џурџевдан .. \ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 AGreska, tapatalk se izbagovao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 "Не погани човека оно што споља улази у њега..." Рече Игњатије у себи, и стави у свој тањир петељу, реш кожицу'и мало кртине. Да ситуација буде грешнија све то залих са три "железна" шприцера. Слава је сеоска, људи ме позвали јер знају да сам у тешкој финансијској и породичној криз, по први пут у историји мог дома не пече се јагње... .Ваљда ће ми Бог опростити, за вас нисам сигуран. nana, Рилски, Милан Ракић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Kad je seoska zavetina tesko je izdejstvovati da se kuce spreme posno. To je druga prica. A jel vas neko okupao danas, onako namerno? Kaludjerovic Sreten and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 @@Deki992, Obrisah ti duple postove. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 @@Deki992, Obrisah ti duple postove. Obrisi i ova dva prethodna slobodno, pa onda i ovaj. Ionako mi je onaj sa slovom "A" slucajno otkucan. Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 A jel vas neko okupao danas, onako namerno? Ja se odjutros kupam, al iznutra ) Juanito, Deki992, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 @@Милан Ракић, Е, не важи се то. Тако се мож купаш кад хоћеш. Ово набасаш у село које слави; и сеоска омладина те полије са хладну чесмовачу. Ниједан им не промакне. Милан Ракић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука