Драшко Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 21 minutes ago, Драгана Милошевић рече Јуче сам чула невиђену глупост из спектра сујеверја: Попијем воду и требало је да пођем у град - Седни! - Зашто! - Не ваља да одмах кренеш! - Што? - Па, не ваља. Ти си за удају, брат ти има цуру, ако кренеш одма раставиће се. Седни! Дошло ми да цркнем од смејања, ал сам сачувала озбиљну фацу. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 - Погледајте се у огледало и кажите: "Ето какав сам, али трудићу се да будем што бољи". Дивни сте већ само због тога што вас је Бог створио с неким циљем. Треба да сазнате који је то циљ, да будете пуни наде, да се ослањате на веру и да своу јединственост искористите што боље можете. - "Живети слободно" Ник Вујичић "Tamo daleko", Anika, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 Од данас ћу стално понављати : "боли ме уво" и шта ме брига док не усвојим у пракси. Grizzly Adams, Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2016 +7. 12. 2000. раба Твоја Милка Надам се, бако, да ти је душа међу анђелима. А ја, ја желим да ти чујем глас и сачувам од заборава. "Tamo daleko" and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Онај осећај кад те духовник окрене наопачке на исповести и истресе буквално све из тебе. Збуњено чељаде скроз, стављено на испит. Ил ће да прихвати блажено послушање, ил ће наставити да се ваља у блату. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 20, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2017 Свети Јован Крститељ Целог живота ме чува као што ме је сачувао на рођењу. Не могу без њега никуд и никад. Како год се окренула и праћакала кроз живот све важне одлуке и дешавања су падали у уторак, значи опет св. Јован После реците да ово није живо сведочанство вере. Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2017 Да не заборавим, да не изгубим слику из компјутера Дете, надам се да гледаш из прикрајка Лице Његово. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2017 2012. - те поклоних се Теби Драшко, АлександраВ, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Рецепт за кољиво: - жито пребрати и увече потопити по могућству у живој води - ујутру налити новом водом и ставити да ври 30 минута - склонити са ватре, шерпу покрити крпама да одстоји најмање 2 сата, односно док се не охлади. - ако треба да се праве куглице пре млевења оцедити . Додајемо шећер, орахе, ванилин шећер, морско ораче, може и рендана кора лимуна. ПРИЈАТНО! п.с. овако се штеди време Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Навукла се ја на турске серије да утепам сат слободног времена. Не било јада серија се вика судбина. Елем, противници те егзибиције вичу мени превејаној: - Шта је, они ће ти прорекну судбину? - Неће, немам ја то. - Ето сви имају, ти немаш, ма пази!?! - Немам бре, иди питај попа. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 On 4.11.2016. at 13:03, Драгана Милошевић рече Од данас ћу стално понављати : "боли ме уво" и шта ме брига док не усвојим у пракси. Fake it 'til you make it Драшко and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 1 hour ago, Драгана Милошевић рече Навукла се ја на турске серије да утепам сат слободног времена. Не било јада серија се вика судбина. Елем, противници те егзибиције вичу мени превејаној: - Шта је, они ће ти прорекну судбину? - Неће, немам ја то. - Ето сви имају, ти немаш, ма пази!?! - Немам бре, иди питај попа. Meni više leže latino Mada umeju da ga preteraju...baš je bila jedna brutalna epizoda Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Штос је у том што сам ланула мами да ја немам "судбину" Она брже боље одваљује са киселим изразом лица: -ма немој, сви имају ти немаш, како да није. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 пре 4 минута, Драгана Милошевић рече Штос је у том што сам ланула мами да ја немам "судбину" Она брже боље одваљује са киселим изразом лица: -ма немој, сви имају ти немаш, како да није. MA nek pričaju šta hoće ti teraj svoje АлександраВ and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука