Jump to content

Гагина запажања

Препоручена порука

• Одговори 95
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Па добро ... ти си се лечила, Богу хвала и излечила,... ал он није, чак још није ни свесан да је болестан ( ето, болешћу је опоменут па.... видећеш  даље) 

Па наравно, одлично за почетак, гле`ј си посо, што `но кажу диши дубоко и ходај полако..... задај неку деоницу, кроз неки мирнији и лепши део града ( нпр. кроз Цвећару) ил поцуњај по пијаци...сад бар лепо време...

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Па видиш да не смем ни да помислим да забљам.

Мене што све живо боли од стреса то нема везе. И што се тресем ко зец на сваки шум.

Е, ко их не зна скупо да их плати. Срамоте ме што га оговарам, али н е  могу ни да прећутим.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Па добро ... ти си се лечила, Богу хвала и излечила,... ал он није, чак још није ни свесан да је болестан ( ето, болешћу је опоменут па 

Па наравно, одлично за почетак, гле`ј си посо, што `но кажу диши дубоко и ходај полако..... задај неку деоницу, кроз неки мирнији и лепши део града ( нпр. кроз Цвећару) ил поцуњај по пијаци...сад бар лепо време...

Дотични мисли да нисам излечена, да ми је место иза оних решткастих врата и прозора.

Овде луд збуњеног  чеше по туру :)

Е, моја ти да сам способнија, па да одем међ црнорисце...

...овако ћути и трпи.

Подели на овим сајтовима

Прво, ти си људско биће и нико нема право да те бије. На свет си дошла Божијом вољом. Ту се свака прича завршава. Ко мисли другачије, има проблем у глави... Ти учини најбоље што можеш за себе и бар се дистанцирај или се посаветуј с неким ко може да помогне. Нисам паметна. Само знам да се увек онај ко врши насиље заправо плаши и кад би му неко показао зубе, итекако би променио плочу. Заборави што пре! И нешто друго ради док те тај бес не прође.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Срамоте ме што га оговарам, али н е  могу ни да прећутим.

Не оговараш ти овде никог. Причамо, делимо муке.....па то је ваљда нешто најљудскије у овом свету што можемо да чинимо..

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Е, а ел би било изводиво, јел ти падало на ум да  бар на неко време одеш на одмор у неки наш овдашњи манастир....... паде ми на памет конкрено Суводол. Шта кажеш  на то?

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Сажали се, Гаго. Опрости и заборави, ти то можеш пуна си љубави. И то из више разлога... Имаш код оца Тадеја, у оној књижици " без љубави нема живота", баш објашњен тај случај.

Добила си тежак крст, јер ти можеш да га носиш. И да избрусиш своју веру у дијамант. Опет ти понављам, опрости прво себи. Кад то урадиш, стајаћеш на сасвим другој позицији.

Мој познаник има дивно дете, необично, и осећа се промашеним што га је таквим направио, што га није лечењем претворио у обично и генерално то неприхватање стања тешког по дете у некој будућности када њега не буде да му помаже га ломило толико да је фрустрацију избацивао и агресијом.

Не правдам батине, да се разумемо. Него, не можеш учинити недешеним оно што се десило. Имаш два избора: да живиш у страху и потиснутом гневу, отрујеш своју душу, или будеш духом јача од свих. Јер ту ти и јесте права јачина која надвладава и физичку. Твоја физичка моћ је само мало смањена, не дозволи да те паралише у срцу. Веруј ми, гледала сам дуго своју блиску особу у потпуној физичкој немоћи и зависности од нас... Ни кретања ни говора, ни самосталног дисања, само очима понеки знак. ( моја немоћ да променим то стање ме је често чинила љутом. Али тада сам мислила да је то у мојој надлежности, а не Божијој. )

Како год ти звучало чудно, ти си та која је јача... Скини кривицу са својих, помози им, живи живот до максимума уз Божију помоћ

Време је да престане самосажаљење, љубим те, па ти имаш крила, крила вере, полети!

Нека те Господ чува, и да снагу и теби и твојима.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

11218834_936929186404032_585227803652363

:)):)) :))

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Жени је суђено да ради и ћути. Ништа се није променило, то се заваравају оне које мисле друкчије.

Ај'  сад, алапачо, научи се да ћутиш и тако стекнеш мир. На последњој контроли у бг, докторка је написала да сам окидач у породици.

Ваљда таласам мртво море

Да ли је то океј или није питање је сад.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Šamara život neko vreme raznim smicalicama.

Dal da se smejem, dal da plačem k'i dete izgubljeno u šumi. Neću da plačem  baš za inat.

Hvala Bogu, glave su na ramenima, to je najbolje.

Pevanje mi ne ide u zadnje vreme. Neće glas napolje, pa to ti je.

Подели на овим сајтовима

Haha.. čitam danas:

sve je postalo pepeo i dim...

od dna do dna... :)):)) još napravili strip :cheesy3:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Данас се осећам бедно, сентименталност избија  на површину.

Нисам успела да одвратим ближњег од греха. Били смо слепи, нисмо читали знакове крај пута.Не осуђујем ближњег због учињеног, чак и разумем.Опет неки крајичак савести се буни. confused10122_tuk

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Хендикеп  + предрасуде пролазника - једно бреме. Ту и тамо подношљиво.

алиии...

хендикеп + предрасуде ближњих - дупло бреме.

Е, то "дупло голо" никако да сажваћем. Стоји као  кнедла у грлу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...