виноградар Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2020 Пријави Подели Написано Август 9, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јул 16, 2021 Пријави Подели Написано Јул 16, 2021 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 19, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2021 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 22, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2021 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Новембар 14, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2022 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Новембар 22, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2022 https://youtu.be/QyoVkDt-dAY @Bernard да мало осетиш топлог севдаха...у тој католичкој 'ладноћи која се пројављује, уметнички, у шлагерским песмама и тембурашима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Новембар 22, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2022 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uomo del Ve.Te. Написано Новембар 22, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2022 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uomo del Ve.Te. Написано Новембар 22, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2022 ДА, што ме пусти да лутам по свијету............................................................................................................................. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Новембар 23, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2022 пре 19 часа, Ćiriličar рече https://youtu.be/QyoVkDt-dAY @Bernard да мало осетиш топлог севдаха...у тој католичкој 'ладноћи која се пројављује, уметнички, у шлагерским песмама и тембурашима... Ja sam u duši roker, bluz takodje, rok je nastao iz bluza, klasika, a tek orgulje........ Sve ostalo (osim džeza i repa) retko, retko kad, u izuzetnim slučajevima. Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Новембар 23, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2022 пре 2 часа, Bernard рече Ja sam u duši roker, Pa i ja sam...al´.... Nijedna zurka se ne zavrsava bez narodnjaka... Bernard је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Новембар 23, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2022 пре 15 минута, Ćiriličar рече Pa i ja sam...al´.... Nijedna zurka se ne zavrsava bez narodnjaka... Lapa pesmica. Kod mene se žurka završava sa klasikom. Jedna ispravka, džezu i repu moram obavezno da dodam i pank. Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука