Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 @@Дуња, Баш га волиш Јесењин O, da, njegovu poeziju. Sjajan pesnik. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog. Pa ipak to činim, makar samo zato da još jednom pomenem čovjeka koji je unio toliko radosti u moj život. рекао је...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Selimovic. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Selimovic. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Које је право име Марк Твена? - Мерион Робинсон - Семјуел Клеменс - Николас Копола Дуња је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Pod 2. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Pravda za najveceg naseg pisca (najveci jer mi je omiljeni). Ko je taj? Sve to ne zavisi od mene.Setim se kako beše lep,nad vodama dubokim nekim,kao Mesec beo,sa lukom tankim i mekim,jedan most.I, vidiš, to uteši me. Ne zavisi od mene. Dosta je da tog dana,zemlja oko mene zamiriše preorana,ili da oblaci prolete,malo niže,pa da me to potrese. Ne, ne od mene.Dosta će biti ako, jedne zime,iz vrta jednog zavejanogistrči neko ozeblo, tuđe, dete i zagrli me. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Prepoznajte književni lik čije su reči citirane: "Dušo Juco, ti imaš grčko pamet u glava, ti nisi od serbsko rod". Živka ministarka Kir Janja Edip Pop Ćira ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Kir Janja. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Sve to ne zavisi od mene. Црњански... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 @@Дуња, Живот моја омиљена Дуња је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Kir Janja. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 @@Снежана, Ma, sjajan je. Kada bih morala da izdvojim samo jednog naseg pisca to bi bio on. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Sta je Andric bio po veroispovesti? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Означи тачне тврдње. 1 Приповетку „Чудесна справа“ написао је Сима Пандуровић. 2 Приповетку „Пилипенда“ написао је Симо Матавуљ. 3 Приповетку „Све ће то народ позлатити“ написао је Лаза Лазаревић. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука