w.a.mozart Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 pa da, bilo je lako. Da sam pitao koji se pisac go pentrao u krošnju duda da bi stimulisao maštu eeee, to teško da biste pogodili LOL inače, moj omiljeni engleski pisac Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Зна ли неко? роман"Искра живота" написао је.... Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Зна ли неко? Ремарк JESSY је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Супер тема! Где је рођена Ајн Ранд: 1) Њу Јорк 2) Париз 3) Петроград JESSY је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ово име није заузето Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 pa da, bilo je lako. Da sam pitao koji se pisac go pentrao u krošnju duda da bi stimulisao maštu eeee, to teško da biste pogodili LOL inače, moj omiljeni engleski pisac Без гугла не знам, а нећу да гуглам. Могу да лупим. Био је Енглез и био је луд и од њега ме ништа не би чудило, па ни то. Бајрон? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 pa da, bilo je lako. Da sam pitao koji se pisac go pentrao u krošnju duda da bi stimulisao maštu eeee, to teško da biste pogodili LOL inače, moj omiljeni engleski pisac Моцарт. Амадеус Моцарт, немој да се дуриш. (извини немам вотка мартин протресен, не промешан) w.a.mozart and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 nije Bajron, noviji je Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Дејвид Лоренс... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 jok Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 pa da, bilo je lako. Da sam pitao koji se pisac go pentrao u krošnju duda da bi stimulisao maštu eeee, to teško da biste pogodili LOL inače, moj omiljeni engleski pisac Pa dal je on normalan? Mogo je da se preladi i da padne JESSY and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Heaven me such uses send,. Not to pick bad from bad, but by bad mend! Oклен је ово? Вас двоје "енглеза" можете и без гуглања "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Heaven me such uses send,. Not to pick bad from bad, but by bad mend! Шекспир ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Шекспир Jeste, a koji lik? I molim te prevedi nam ako može Može i Moz da se ubaci Deluje mi baš "jak" stih "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука