kordun Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 vidi ovih zena misle da se razumiju u svjetsku knjizevnost, kako se zove suma u kojoj zivi duh sa sjekirom Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 2. i 3. tacne. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Sta je Andric bio po veroispovesti? католик ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 2. i 3. tacne. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 @@Снежана, Ma, sjajan je. Kada bih morala da izdvojim samo jednog naseg pisca to bi bio on i to bi bile Seobe. Васко Попа....па 5 места иза њега (када је о поезији реч) Иво...католик Џеси...2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 vidi ovih zena misle da se razumiju u svjetsku knjizevnost, kako se zove suma u kojoj zivi duh sa sjekirom Da nije na Z? Zoran? Zdravko? Dragoljub? Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 kako se zove suma DARKWOOD Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Дарквуд Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Васко Попа....па 5 места иза њега (када је о поезији реч) Ali da treba za jednog knjizevnika da se odlucis bez obzira na knjizevni rod? @Kordun Jaoj, suma! "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Који од ових песника није био алкохоличар? Владислав Петковић Дис Мирослав Мика Антић Ђура Јакшић Милан Ракић Бранко Миљковић Војислав Илић Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Који од ових песника није био алкохоличар? Владислав Петковић Дис Мирослав Мика Антић Ђура Јакшић Милан Ракић Бранко Миљковић Војислав Илић Dis se gnusao alkohola Mika opijen hronicno Jaksic pijuckao, ali ga grizla savest Rakic mrzeo zene i alkohol (sovinista obican) Miljkovic boem Ilic melanholik-boem (Zmaj iskljucivo samo caj - mesavinu kantariona i hajducke trave) Снежана and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Ali da treba za jednog knjizevnika da se odlucis bez obzira na knjizevni rod? @Kordun Jaoj, suma! уф...па мооожда Пекић.... Нећу да се одлучујем Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Dis se gnusao alkohola У војску није ишао. Ослобођен је због уских груди и, по препоруци пријатеља, постаје привремени учитељ у селу Прлити испод Вршке Чуке, а покрај Зајечара. Све у нади да ће имати довољно времена да се посвети песмама. Тешко је, ипак, бити распеван у чамотињи и тишини, те он многе ноћи проводи са сељацима уз таблиће и чокање ракије. У град одлази једном месечно по плату, без које се ујутро враћа у село, након кафанске седељке. И нових тридесет дана поста, до новог одласка у Зајечар. Јакшићу су дигли споменик у Скадарлији тако да је одговор господин Милан Ракић (мој омиљени песник). Дуња је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 уф...па мооожда Пекић.... Нећу да се одлучујем Necu da se igram. :koka10: Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Који писац је за две недеље написао роман, те две недеље је пио само чај. Grizzly Adams and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука