Jump to content

Зашто интелигенција и студенти ћуте?

Оцени ову тему

Čale89

Препоручена порука

Pa sta sada ne valja?

Zar se Srbija nije oslobodila pre 15 godina "mrskog diktatora" i krenulas u EU  sa pesmom na Veljinom bageru?

Ako jos niste stigli gde ste krenuli pitajte zasto one koji su vas poveli u svetliju buducnost.

taman je sve lepo krenulo, Srbija je pocela ekonmski da se oporavlja. ja sam napokon imao platu sa kojom sam mogao da kupim sta god sam hteo... ali onda se pojavio srpski mentalitet koji kaze  "kad ti gujsca napipa fotelju, desava neverovatna promena svaki srpski demokrata, komunista ili liberal  postaje lopov, hohstapler i smutljivac....

Ovi sto su sad dosli na vlast oni nisu imali taj proces mutacije ka retardiranosti... oni su u startu takvi dosli.

Zato sada izostaje "revolucija", jer smo svi shvatili da ne postoji "bolja" opcija, postoji samo manje zlo a niko nije zainteresovan da ulaze energiju u nesto sto je tek "manje zlo".

Revolucije nece biti ali ocekujem fijasko za naprednjake na sledecim izborima, osim ako poucen milosevicem, Vucic ne odluci da pokrade izbore... sto je skroz realno ocekivanje...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Pa sta sada ne valja?

Zar se Srbija nije oslobodila pre 15 godina "mrskog diktatora" i krenulas u EU  sa pesmom na Veljinom bageru?

Ako jos niste stigli gde ste krenuli pitajte zasto one koji su vas poveli u svetliju buducnost.

Кад ћеш да схватиш да те твоје глупости нико не узима за озбиљно?

Ко је овде рекао да су нас они после Милошевића повели у светлу будућност? Само ти.

Сам изричеш шта други каже и сам на то одговараш.

Ако желиш да представиш члановима неки свој унутрашњи дијалог, отвори дневник и пиши па ко има времена нека чита.

Престани са идолизацијом свега што ти се допада и спусти се мало на земљу.

Свакој теми приступаш на основу онога што желиш да буде одговор и зато ни један једини проблем не можеш да сагледаш рационално.

Је л' мислиш да си бежањем у Италију постао квалификован да нас просветљујеш?

Одмах ћу да ти кажем - ниси!

Подели на овим сајтовима

Кад ћеш да схватиш да те твоје глупости нико не схвата озбиљно?

Ко је овде рекао да су нас они после Милошевића повели у светлу будућност? Само ти.

Сам изричеш шта други каже и сам на то одговараш.

Ако желиш да представиш члановима неки свој унутрашњи дијалог, отвори дневник и пиши па ко има времена нека чита.

Престани са идолизацијом свега што ти се допада и спусти се мало на земљу.

Свакој теми приступаш на основу онога што желиш да буде одговор и зато ни један једини проблем не можеш да сагледаш рационално.

Је л' мислиш да си бежањем у Италију постао квалификован да нас просветљујеш?

Одмах ћу да ти кажем - ниси!

Kazem ja... kompleks krivice. Oseca grizu savesti sto je pobegao i podsvesno veruje da je zbog toga "manje vredan". Odbrambeni mehanizam nase psihe je da  u tim slucajevima posto poto nas koji smo ostali predstavi jos vecim idiotima nego sto jesmo kako bi referenca prema kojom se poredi bila daleko niza sto proizvodi da se on oseca bollje  u vezi sa samim sobom...

Potrebno mu je da nas pravi budalama, i ja bih mu to oprostio, iskreno... Mislim da mu ni najmanje nije lako...

Подели на овим сајтовима

Кад ћеш да схватиш да те твоје глупости нико не узима за озбиљно?

Izgubljen

Izgubljene iluzije nisu prijatne ....

Za tegobe javite se vodjama puta Djikiji, Cedi, Micunovicu, Velji ...

A studenti i intyeligencija cute jer su skontali da su namagarceni bili pa ako moze ne bi opet hteli ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

:))  :cheesy3:  :cheesy3:

Zasto u mnozini govoris?

Zato sto ne zivim ja sam  u Srbiji... i kad kazes da milosevic  nije krao izbore, da botovi ne postoje, da se lepo zivelo devedesetih, i da je ova vlast fantasticna verovao ili ne ali time pogadjas citavu naciju...

Подели на овим сајтовима

Zato sto ne zivim ja sam  u Srbiji... i kad kazes da milosevic  nije krao izbore, da botovi ne postoje, da se lepo zivelo devedesetih, i da je ova vlast fantasticna verovao ili ne ali time pogadjas citavu naciju...

Botovi postoje, dokazao sam na tvom primeru ...doduse botovi koji sluze za dokazivanje da botovi postoje ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Botovi postoje, dokazao sam na tvom primeru ...doduse botovi koji sluze za dokazivanje da botovi postoje ...

Ako je to sve sto imas da kazes na moj post, da zakljucimo ovaj deo razgovora i ti da prestanes sa izmotavanjem?

Подели на овим сајтовима

Srbi se ne bune jer zive u jedinom sistemu u kome mogu da opstanu i za koji znaju . Srbi su ovako ziveli od kada znaju za sebe, ista stvar se ponavlja od vremena Nemanjica , pa isto a vreme turaka, Obrenovca , Kradjordjevica, komunizma . Dakle , negativna selekcija , laganje , kradja , mito , primitivizam , nista se u zadnjih 1000 godina nije promenilo . Intelignecija u Srbiji ne postoji , srpska inteligencija je navek mogla da opstane samo van Srbije , kako nekad , tako i danas . I to sto Srbi kao nesto kukaju na vlast , nije to ozbiljno, to je onako reda radi , vise folklor , ne buni se Srbin nego se valja u blatu i uziva jer niti zna za bolje , niti bi umeo bolje .

Подели на овим сајтовима

Не буни се нико. Зато што су изгубили сваку наду, нити постоји идеја шта да се ради. Ми никада и нисмо имали идеју, једно време смо само знали да смо против овога или онога, али никада нисмо знали за шта смо. Данас просечан грађанин Србије једноставно не види чему све то. Ништа се не мења. И очигледно је да се неће променити.

А једина опција која би заиста могла нешто да промени је ван дискусије јер је унапред наметнут негативан став о њој.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Izgubljene iluzije nisu prijatne ....

Za tegobe javite se vodjama puta Djikiji, Cedi, Micunovicu, Velji ...

A studenti i intyeligencija cute jer su skontali da su namagarceni bili pa ako moze ne bi opet hteli ...

Ето га опет! Баш ту је твој проблем, Бароне. Даћу ти пример.

Како реченица гласи: Милошевић је лоше поступио када је урадио то и то.

Шта ти видиш: Живео Ђинђић! Пали Скупштину! Терај багер! Идемо на Бугаре!

Једноставно, не желиш да разговараш. Такав дискурс срео сам једино код комуниста и то оних најстаријих, којима у сећању није остало ништа друго сем Титове пропаганде.

Дакле, ако будеш разговарао нормално - може, ако наставиш овако, жао ми је, али не видим сврху понављања истих ствари у недоглед.

Подели на овим сајтовима

Izacicemo na ulice i srusicemo Vucica.

A sta onda?

Онда опет исто.

Рушити треба, ако треба, изнутра и одоздо...

Мислим мијењати, када то (себе) промјенимо и Вучићи ће бити бољи... :)

Подели на овим сајтовима

Онда опет исто.

Рушити треба, ако треба, изнутра и одоздо...

Мислим мијењати, када то (себе) промјенимо и Вучићи ће бити бољи... :)

Narod treba da se promeni. Iz korena.

Uopste nije pogresna ona stara deviza da svaki narod ima upravo onakvu vladu kakvu zasluzuje... ja danas sa naprednjacima itekako vidim potvrdu toga

Подели на овим сајтовима

Narod treba da se promeni. Iz korena.

Uopste nije pogresna ona stara deviza da svaki narod ima upravo onakvu vladu kakvu zasluzuje... ja to danas sa naprednjacima itekako vidim potvrdu toga

Pa Vucic je rekao da radi na promeni svesti naroda, mozda im samo treba dati sansu pa ce biti boljitka :)

Подели на овим сајтовима

Pa Vucic je rekao da radi na promeni svesti naroda, mozda im samo treba dati sansu pa ce biti boljitka :)

"Napravicemo novi narod! Bolji narod!" - Tri karte za Holivud

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...