feeble Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 E , ovde ima samo jedan za..eb kod odlaska zbog para. Moj plan je bio da odem na 3-4 godine, ustekam nesto kinte i vratim se ... Evo, 22 godine sam ovde i jos nisam ustekao dovoljno za povratak ... Toliko o "platama" na zapadu .... koje jesu znatno vece nego kod nas samo sto su i troskovi visestruko veci ... A jesi imao u glavi cifru koja ti je potrebna za povratak, ili si malo podizao tu granicu Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Овде сам завршио разговор са тобом ... Завршио си га још овде: Но свеједно,вашим коментарима само потврђујете оно што уствари јесте,обичне побегуље које мисле само на своје дупе... Ти мислиш да имаш права да се другима тако обраћаш, а да теби нико ништа да приговори ни индиректно? Које си ти размажено дериште бре... cloudking је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 За фукару која не жели да ради се слажем, али систем у Србији дефинитивно не ваља. Да. Него фукара је на таласима разних револуција вазда долазила на власт и заузимала државне послове. Ево недавно у једној државној институцији отпусте неку количину радника. Мислим сви знамо како се долази до државног посла - преко политичких партија. Елем, отпуштени дигну џеву и протествују нешто. Неке две рибе у том протесту напуцане ко са модне писте, види се по њима да те у животу нису никад ништа радиле и да су вероватно једино стручне за секс. У тој фирми на место те две "раднице" дође једна старија жена која зна посао и хоће да ради. Предали тој старијој жени кључеве од канцеларије и рекли јој да среди годинама уназад неодрађен посао. Долази после сат времена та старија жена код директора сва бледа. Каже : Хајте молим вас са мном до канцеларије. Отишли директор и секретарица, жена отвори канцеларију и потом отвори ормар. У ормару буђаве хране на киле, а мишева пун ормар, све искачу на патос канцеларије и беже. Пита та жена ко је овде и да ли је ико радио и шта је ово? Каже директор па ту су радиле оне две . Е те две "раднице" које данас протествују и траже "свој посао" назад су приказане у медијима као неправедно отпуштени радници у једној друштвеној фирми. Те две заправо ту нису ни боравиле, нити су ишта радиле, него дођу, само се појаве, буду пола сата и онда иду куд хоће, тако су вероватно и натрпале тај ормар храном и запатиле мишеве. А таква је ситуација( не говорим о штрокавости јер ова прича је екстрем) већ о раду на готово свим државним пословима. Свугде су натрпали преко партијских линија непотребан број радника који ништа не раде а примају плату. Ако их отпустиш они дижу револуцију. Ако их оставиш ко ће то плаћати и одакле? То је та фукара која је дошла на таласима разних револуција, од '46 до данас. А систем? Па систем им то омогућава. А овде ко год покуша да промени систем скрате га за главу. Вероватно је моје остајање овде утопија или неки идеализам, шта знам, само касно ми је сад што каже Зосима и да одлазим. Juanito, Grizzly Adams and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Ја их не оцењујем као људе. Само указујем на тужну чињеницу да раде за "окупатора". Тешко да то тако може да се гледа. Доктор и Мица Убица тешко да могу да се сврстају у исти кош. Срђан Шијакињић and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 A jesi imao u glavi cifru koja ti je potrebna za povratak, ili si malo podizao tu granicu Imao sam i jos nisam dosao do nje. A verovatno nikada ni necu. Mislim, ko hoce moze ali onda moras da zivis na drustvenom dnu. Mali, los stan, polovan namestaj, krs od kola , oblacenje po rasprodajama, deci nema igracaka kada pozele itd ... Ako tako ne zivis nema para u banci. Svaki gaster koji zida kucu u Srbiji zivi u nekakvom podrumu u nemackoj .. A ako ne zivis u podrumu ne zidas kucu u Srbiji .. feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Неке две рибе у том протесту напуцане ко са модне писте, види се по њима да те у животу нису никад ништа радиле и да су вероватно једино стручне за секс. Не потцењуј ту вештину! Плутон, Deki992, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Не потцењуј ту вештину! Веруј ми да сам потцењивао. Тек сад капирам шта се све може том "вештином" постићи... Deki992, Grizzly Adams, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Тешко да то тако може да се гледа. Доктор и Мица Убица тешко да могу да се сврстају у исти кош. Јасно да не могу, али ситуација у Србији је таква да свако ко ради за државу чини штету свом народу јер одржава овај деструктиван систем. Нисам то хтео до сада да кажем отворено, јер може неко погрешно да разуме па да се увреди. Није то лична увреда. Само констатација стања. Али ме наш цењени саговорник уверио да треба да се каже. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Јасно да не могу, али ситуација у Србији је таква да свако ко ради за државу чини штету свом народу јер одржава овај деструктиван систем. Tacno bi trealo poterati sve iz DS-a na robiju jer su radili za drzavu, cak su i u parlamentu sedeli i donosili zakone ... I Cedu i Tadica i Micunovica ... sve na robiju jer odrzavaju ovaj destruktivni sistem ... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Imao sam i jos nisam dosao do nje. A verovatno nikada ni necu. Mislim, ko hoce moze ali onda moras da zivis na drustvenom dnu. Mali, los stan, polovan namestaj, krs od kola , oblacenje po rasprodajama, deci nema igracaka kada pozele itd ... Ako tako ne zivis nema para u banci. Svaki gaster koji zida kucu u Srbiji zivi u nekakvom podrumu u nemackoj .. A ako ne zivis u podrumu ne zidas kucu u Srbiji .. То је друга врста система, супротна овом српском. А функционише на принципу: Неш ти одавле тако лако маћи Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Јасно да не могу, али ситуација у Србији је таква да свако ко ради за државу чини штету свом народу јер одржава овај деструктиван систем. Нисам то хтео до сада да кажем отворено, јер може неко погрешно да разуме па да се увреди. Није то лична увреда. Само констатација стања. Али ме наш цењени саговорник уверио да треба да се каже. To je malo prenagljeno Grizzy, pa zamisli sada ceo drzavni aparat da batali posao, svi lekari, prosvetari, pravnici.... Pa sta vi ostalo onda i kako bi funkcionisali? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 То је друга врста система, супротна овом српском. А функционише на принципу: Неш ти одавле тако лако маћи Мени је тај западни систем познат и некако прихватљив. Него ми овај српски није био познат до скора. И сад сам право да кажем затечен и изненађен. Мислим заиста сам живео у уверењу да је наш систем сличан том западном и да је само та комунистичка идеологија проблем. Међутим овде је проблем све, почевши од менталитета па до идеологије и на крају тог отоманског система кога нема ни код савремених Турака. florenntina, Crveni Baron, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 @@Grizzly Adams, Шта кажеш о посланичком имунитету? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Да ли нама треба нека анти-монополска војна управа? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Tacno bi trealo poterati sve iz DS-a na robiju jer su radili za drzavu, cak su i u parlamentu sedeli i donosili zakone ... I Cedu i Tadica i Micunovica ... sve na robiju jer odrzavaju ovaj destruktivni sistem ... Нису проблем ни ти из ДС-а ни ови из СНС-а Ни Тадић ни Вучић. Него систем. Радили су и они претходни тј. жути нешто није да нису, а раде и ови нешто, и труде се. Али је проблем што нико не сме дубље да загребе од површине. Просто не сме поучени оним што се десило Ђинђићу и не само то. Него када би загребали дубље од површине и кренули да мењају систем то би значило да морају фукару да најуре, а фукара би онда изашла на улицу и рушила све пред собом. Тако да је то једно врзино коло. А власт нема довољно храбрости ( све једно ко је на власти) да се суочи са проблемом. С друге стране нико од наших властодржаца није рад да олако и због добробити народа изгуби власт. Grizzly Adams and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука