зеленизуб Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 ... Intenziviranje vojne saradnje Srbije i NATO posledica je zakona “Akt o prevenciji ruske agresije 2014”, utvrđenog za period od 2015. do 2017, koji je doneo Kongres SAD u jeku ukrajinske krize, u maju prošle godine. Kako piše na internet stranici Kongresa, “predsednik SAD Barak Obama će preduzeti korake, u skladu sa svojim ovlašćenjima Vrhovnog komandanta, da suštinski poveća, u roku od godinu dana, nakon stupanja na snagu ovog akta - interakciju između armija Sjedinjenih Američkih Država sa oružanim snagama Ukrajine, Gruzije, Moldavije, Azerbejdžana, BiH, Kosova, Makedonije, Crne Gore i Srbije, a pre svega ubrzanje aktuelnog tempa odvijanja vojnih vežbi, obuke i razmene”.“Predsednik Amerike će preko stalnog predstavnika SAD u NATO da utiče na NATO da kreira Bezbednosni fond Evropskih partnera sa odgovarajućim doprinosima svih zemalja članica kao podršku proširenim NATO obukama, vežbama, asistencijama i razmenama sa oružanim snagama Ukrajine, Gruzije, Moldavije, Azerbejdžana, BiH, Kosova, Makedonije, Crne Gore i Srbije. Ne kasnije od 90 dana nakon stupanja na snagu ovog akta, državni sekretar, u koordinaciji sa Sekretarom za odbranu, ući će u pregovore sa ovim zemljama, kako bi uspostavili nove, ili ojačali postojeće bilateralne i multilateralne odbrambene sporazume”, piše u aktu Kongresa SAD koji se bavi “prevencijom ruske agresije”. Ај' бар провери овај навод, јел ово негде тамо одговара чињеницама? Ако си расположен, наравно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 А и две... Опет на дјелу потрошња порезног новца, како српских грађана тако и америчких. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ај' бар провери овај навод, јел ово негде тамо одговара чињеницама? Ако си расположен, наравно. Немам појма стварно. Колико сам успео да пронађем, постоји неки такав акт који се односи на помоћ Украјини и Грузији које и јесу жртве руске агресије. Не верујем да има везе са Србијом и околином пошто се ми не граничимо са Русијом и нисмо у опасности од тако нечег. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Koje i jesu žrtve - Ruske - agresije? Samo da SAD nisu upetljane. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Мислим, тај чича прича о некаквом "увлачењу", заверама итд. као да је то нека сатанска организација. Људи моји, пола света је у НАТО, многе пристојне земље. Ништа Србији не би фалило да буде члан, нити би нешто изгубила. Добила безбедност и предности које чланство пружа, као и неке обавезе наравно. Ја нисам за то, мислим да није потребно, али не видим разлог за то пренемагање и измишљање некаквих ала и караконџула, хистерију која влада код нас... Аман људи. Дајте да се приберемо мало. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Valjda je bolje da Srbija bude u vojnom savezu sa Rusijom kakva je danas. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Никакви војни савези не долазе у обзир. Само добро наоружати народ и улагати у одбрамбена средства као што су противоклопна и протуваздушна оруђа. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Немам појма стварно. Колико сам успео да пронађем, постоји неки такав акт који се односи на помоћ Украјини и Грузији које и јесу жртве руске агресије. Не верујем да има везе са Србијом и околином пошто се ми не граничимо са Русијом и нисмо у опасности од тако нечег. Помиње се ту, наводно, и Индивидуални акциони план партнерства (Individual Partnership Action Plan, IPAP http://www.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=4358), "podizanja javne svesti" итсл. Srbija se, piše u sporazumu, obavezuje na saradnju sa NATO na polju javne diplomatije, i podizanja "javne svesti".Individualnim akcionim planom partnerstva predviđa se potpuno usaglašavanje standarda oružja, druge vojne tehnike i celokupne vojne infrastrukture u Srbiji sa standardima NATO. http://www.danas.rs/danasrs/politika/potpuno_usaglasavanje_sa_alijansom.56.html?news_id=299267 Шта су наводи, а опет, шта чињенице јако је тешко ту разабрати. Додао бих и по обичају. Мало тога ја ту контам, ал' ми истовремено и све бива јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Никакви војни савези не долазе у обзир. Само добро наоружати народ и улагати у одбрамбена средства као што су противоклопна и протуваздушна оруђа. Zaboravio sam da kažem kao Grizli: ,,Ја нисам за то, мислим да није потребно''. Mislim da je to možda jedino rešenje koje može izaći na dobro. Vojna neutralnost, i dobar odbrambeni sistem. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ево још мало, да видите како није све лепо. Сликано 2008. из хотела, који је био затворен кад сам поново дошао, две године касније. Нема ни километар од кампуса, а кампус је неки еквивалент центра, пошто је то универзитетско место. Ту где стојим је ”разделна линија”. Иза почиње да буде је све грђе и грђе (и лево и десно), да бисмо на крају дошли до дела у који није препоручљиво залазити, а напред је све боље и боље. Неколико километара испред, на самом излазу из града, су насеља попут оног у којем је Гризли. Ту живе професори, нжењери и слични, не нешто посебно богати, типична средња класа. Ова ливада испред је терен за голф. Милан Ракић and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 A jos imaju i chemtrails Милан Ракић, Deki992, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 A jos imaju i chemtrails Она скроз лева зграда на првој слици, што има торањ на врху, је институт за метеорологију и океанографију. Ту праве прашкове. feeble and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Мислим, тај чича прича о некаквом "увлачењу", заверама итд. као да је то нека сатанска организација. Људи моји, пола света је у НАТО, многе пристојне земље. Ништа Србији не би фалило да буде члан, нити би нешто изгубила. Добила безбедност и предности које чланство пружа, као и неке обавезе наравно. Ја нисам за то, мислим да није потребно, али не видим разлог за то пренемагање и измишљање некаквих ала и караконџула, хистерију која влада код нас... Аман људи. Дајте да се приберемо мало. Ма то су бајке. То што ти пишеш већа је утопија од комунизма. Да уђемо у НАТО, то значи да улазимо у рат и то у рат против свих оних који су у сукобу са НАТО-пактом. То значи и против Русије. Али, да се не заваравамо, нас Србе и не виде као део НАТО-пакта, а ни као део ЕУ. Одувек (још од времена Карађорђа) они су сматрали Србе ,,малим Русима", а Србију ,,руским петоколонашем у Европи". А никада запад Србију није видео као део Европе. Зато њима и није циљ да нас приме у ЕУ, то ови само лажу народ, какви преговори, какви бакрачи. Они не желе Србију у ЕУ, али желе да Србију разбију, отму јој територије, опљачкају, сведу на границе београдског пашалука. А то јесте велики проблем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Али, да се не заваравамо, нас Србе и не виде као део НАТО-пакта, а ни као део ЕУ. Одувек (још од времена Карађорђа) они су сматрали Србе ,,малим Русима", а Србију ,,руским петоколонашем у Европи". А никада запад Србију није видео као део Европе. A jel znas sta su Rusi rekli za sretenjski ustav? Francuski rasad u slovenskoj sumi... Mani se tih istorijskih "gledista" nebitna su ... prevazidjite ih vec jednom ne zivimo u 18tom veku.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука