cloudking Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Баш су им фини овакви, кружни делови насеља. Стварно цакум-пакум, што би се рекло. Taj kruzni deo se zove "cul de sac" i za mene je jedno od najlepslih urbanistickih otkrovenja Grizzly Adams and Плутон је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Mislim da si ovde uboo mnogo dobru poentu. pa nije mnogo tesko. drzava odvaja ljude od odgovornosti... to je cinjenica.. kad si licno odgovoran za nesto i kad osecas povezanost sa time, mnogo bolje postupas prema time.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Па кад су превозили ове куће и дворишта из Авганистана ограде нису могле да стану у авион... Teske ograde imaju avganistanci.. one visoke... da ih stite od peska... a to ameriam ne terba Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Оне вако обучене иду на предавања... Bludnice i bestidnice bez postovanja za instituciju kao sto je skola! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Баш су им фини овакви, кружни делови насеља. Стварно цакум-пакум, што би се рекло. Да, то је на крају сваке улице. Супер кад возиш - не треба уназад, окретање. То стварно изгледа још боље него на тим снимцима. Феноменално. A na kraju sve se svodi na ono najbitnije a to je da ako umes, znas i hoces za tebe u USA ne postoje granice. U srbiji mozes da umes, znas i hoces kolko hoces, sedeces tamo gde ti se kaze a ne tamo gde zasluzujes... Некад шетам и маштам како би и код нас могло да буде тако кад би се потрудили. Мислим, није бре то тешко. Не треба ти Ајнштајн да почистиш и уредиш окружење. Па кренем да кујем планове, планирам револуције... Ал` шта вреди кад људима не мож` да објасниш елементарне појмове шта је добро, а шта није. Људи су збуњени, помешали све живо. Баве се неким фантазијама, геополитиком, великим силама... Не како и где им деца живе. А деца ће једног дана да те питају чиме си се бавио. Јанко, Млађони and туриста је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Слажем се, ал' и ти ћеш се сложити да је лобирање недемократски принцип, све и да се лобира за једнороге. Држава треба да одређује приоритете и поступа на основу интереса њених грађана, а не на основу тога колики је лоби за ово или оно. Изем ти ја ту демокрацију ако у 21. веку мораш да лобираш за екологију. То је оно што често помињемо - када држава не би ништа "продавала", не би имало за шта да се лобира. Докле год држава није минимална, увек ће имати нешто да "прода" и увек ће бити "купаца". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Да, то је на крају сваке улице. Супер кад возиш - не треба уназад, окретање. То стварно изгледа још боље него на тим снимцима. Феноменално. Mene odusevilo to sto su te fore neverovatno "kids frinedly" moze klinac komotno da izadje da se igra na ulici bez da razmisljas da ce neka budala da izdivlja po asfaltu... Mislim konkretno na te kruzne krajeve... A jel se to racuna kao malo pozitivnija opcija kad npr. kupujes kucu? Jel su skuplje kuce koje su u tom kruznom delu ("cul de sac"- kako cuh da se zovu, mada to valjda na fr znaci samo "slepa ulica") пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ал` шта вреди кад људима не мож` да објасниш елементарне појмове шта је добро, а шта није. Људи су збуњени, помешали све живо. Баве се неким фантазијама, геополитиком, великим силама... Не како и где им деца живе. А деца ће једног дана да те питају чиме си се бавио. Ал' и цар је го, треба и то имати на уму. И то је већ свима јасно и далеко је од фантазије. Али није проблем ни то што је бо и гос већ што је наоружан до зуба, а при том и без битних етичких дилема или бар ограничења. Арсенали су му застрашујући, као уосталом и овим супростављеним, с тим што је Империја довољно арогантна и суманута да озбиљно ни не разматра како ће јој ови узвратити истом мером. И то је оно што тренутно заокупља планету, а нарочито Европу, просто, прва је на удару. Сигурно не тај "амерички сан" којем је рок употребе истекао поодавно. Чега су такође сви врло свесни, у првом реду укључујући емигранте. Н И Н Е and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 A jel se to racuna kao malo pozitivnija opcija kad npr. kupujes kucu? Jel su skuplje kuce koje su u tom kruznom delu ("cul de sac"- kako cuh da se zovu, mada to valjda na fr znaci samo "slepa ulica") Мислим да не утиче пуно. Овде можеш да видиш све цене: http://www.zillow.com/ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Нема основа за овакву тврдњу. Рат у Вијетнаму је трајао 20 година, а осим тога је стотина других „војних интервенција“ прошла без икакве озбиљне реакције и последица. И није питање само колико они подржавају или не подржавају те ратове већ и колико им се то намеће. А намеће се готово без икаквих проблема већ више од 70 година. Слободно друштво не може то да подржава већ ће се активно супротставити. Америчко друштво није слободно (у том контексту) па не може ни да скупи снагу да то спречи. Није то ствар „различитих мишљења“. Нико ко мисли неће послати војску у бесмислен рат. Дакле, суштина је да такав систем обликује незаинтересовану јавност која о томе не мисли већ је заокупирана неким другим темама. Размишљам о овоме. Ради се једноставно о томе да је та федерална влада изван контроле. Нешто није ту добро направљено - или је у међувремену покварено - па су они измакли контроли. Изворно, оснивачи су знали за ту опасност па су у Устав ставили да једино Конгрес може да објави рат. Значи идеја је била да преставници сваки пут гласају, јер извршна власт (прецедник и компанија) увек тежи ка томе да употреби силу. Е сад, то се у међувремену пореметило - од Другог св. рата ни један једини пут није ишло кроз процедуру како треба... Конгрес је требало да буде контрола. Није решење да сваки пут народ излази на улице, нити је могуће. Посебно јер они све то не осећају превише, бар не директно. Јанко је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Bitno ja da prodaja oružja cveta - na globalnom nivou. Mislim da je Sizifov posao stati tome na put. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ал` шта вреди кад људима не мож` да објасниш елементарне појмове шта је добро, а шта није. Људи су збуњени, помешали све живо. Баве се неким фантазијама, геополитиком, великим силама... Не како и где им деца живе. А деца ће једног дана да те питају чиме си се бавио. Суштина... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Суштина... А и две... Uz obilnu finansijsku podršku NATO struktura i centara, u Srbiji je razvijen čitav sistem tzv. civilnog sektora koji vrši sistematsku propagandu u prilog članstva Srbije u NATO. Sredstvima srpskih poreskih obveznika takođe se, preko republičkog budžeta, finansira statusno neutralna pro-NATO propaganda. To što je oko 75% građana Srbije protiv članstva u NATO kao da nikog ne zanima.http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:539871-Prof-dr-Radovan-Radinovic-Srbija-u-NATO-zagrljaju Crveni Baron, feeble and туриста је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 То је критично за државе које имају велике и агресивне суседе, попут ових несрећника што се граниче са Русијом. Србија - ако се опамети - и поред свега може да буде довољно јака да јој нико из окружења не представља озбиљну претњу. У том смислу нам НАТО није потребан. Али нам је свакако потребно бити што ближи западу. Не мож` да ме уклопиш ни у један калуп, а? Никако ти нисам јасан... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Немам ја тих "калупарских" амбиција, к'о што немам ни обичај да одговарам на констатације у форми питања. А и немој то да те сикира, "уклопићеш" се већ ти сам, једном сам ти чак и казо да будеш пажљивији кад од Грка примаш поклоне. Ако се уопште тога и сећаш, сад више ни не морам да... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука