Aquilius Cratus Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 To poslednje ne znam sta ti nije jasno,tvoji argumenti na to lice itekako... Ja sam protiv da Amerika ubija i razara ovaj svet u kom zivim,ali da nije toga bilo Juzna Koreja bi bila komunisticka tvorevina. Pa? ko to odredjuje i daje pravo Americi da ona odredjuje da li je nesto crno ili belo? Pa? Pa? Pa? Ti bi jednu od najrazvijenih zemalja sveta, sa najboljim obrazovanim sistemom pored Finske, pretovrio u onu zlikovacu tovrevinu gde ljude izlgadnjuju po logorima, ispiraju im mozak pricam da Vodja ima magijsek moci i jedva sta znaju o svetu, kulturi, nauci, istoriji uopste, o materijalnom siromastvu da i ne govorim?! Ti bi Seul zamenio za Pjongjang sa jedno "Pa?" samo da se protivis Americi?! A pri tome ironije li pretvarajuci se da ti je uopste stalo do toga koliko ljudi pate u SA ili Libiji?! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 ...Bolje da je Juzna Koreja i najgora moguca tvorevina na svetu,nego sva demokraticnost Amerike u svim pomenutim drzavama. Dobro je da si iskren da ljudi jasno vide da tebe boli uvo za patnje tamo nekih ljudi po belom svetu sve dok moze da se opljune po Americi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Bolje da je Juzna Koreja i najgora moguca tvorevina na svetu,nego sva demokraticnost Amerike u svim pomenutim drzavama. Па не можеш ти да кажеш шта је за њих боље, него питај Кореанце шта они кажу. За њих је боље што их је неко одбранио од комуниста. Јер њих није напала САД, него су их прво напали комунисти. САД их је бранила од тог зла. Зато Јужна Кореја данас живи у благостању, једна је од најбогатијих држава света, док је Северна најгора рупа... Е сад, фора је што сам ја чак и за то рекао да сам против интервенције. Навео сам само као тежак пример. Твој проблем је што све гледаш црно-бело. Није само САД крива за ратове, криви су и други. Има примера (као овај изнад) где су били на правој страни. Ја сам и тада против интервенције, мада је то тешка одлука. Aquilius Cratus and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Pa? Pa? Pa? Ti bi jednu od najrazvijenih zemalja sveta, sa najboljim obrazovanim sistemom pored Finske, pretovrio u onu zlikovacu tovrevinu gde ljude izlgadnjuju po logorima, ispiraju im mozak pricam da Vodja ima magijsek moci i jedva sta znaju o svetu, kulturi, nauci, istoriji uopste, o materijalnom siromastvu da i ne govorim?! Ti bi Seul zamenio za Pjongjang sa jedno "Pa?" samo da se protivis Americi?! A pri tome ironije li pretvarajuci se da ti je uopste stalo do toga koliko ljudi pate u SA ili Libiji?! То се дешава кад је човек заслепљен мржњом... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Ја сам и тада против интервенције, мада је то тешка одлука. Sto je pogresan sud sa tvoje strane ali ajde, o tome mozemo razgovarati naveliko i nasiroko ali ova prica da bi on jednu od naucno-teholoski i ekonomski najrazvijenih zemalja zamenio za neku najgoru zlocinacku vukojebinu sa jedno "Pa?" samo da pljuen po Americi je dno dna u moralnom smislu. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Била сам мала девојчица и хтела сам да ми мајка купи једну лепу маицу са енглеским текстом и америчком заставом. Мајка ми је тада испричала да су американци бацили на Јапан две атомске бомбе, да са њиховим симболима не треба ништа куповати. Довољан разлог да пристанем да ми купи маицу са текстом на ћирилици. Значи, замислила сам да живим у демократској земљи. Photo Tanja1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Била сам мала девојчица и хтела сам да ми мајка купи једну лепу маицу са енглеским текстом и америчком заставом. Мајка ми је тада испричала да су американци бацили на Јапан две атомске бомбе, да са њиховим симболима не треба ништа куповати. Довољан разлог да пристанем да ми купи маицу са текстом на ћирилици. Значи, замислила сам да живим у демократској земљи. Photo Tanja1 Boli tebe uvo, ti si mlada osoba fascinirana snagom jedinice. Da ti daju samo maskirnu uniformu ti bi i dalje bila srecna i zadovoljna. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Одлично,управо Аквилио открива праву суштину,а то је да између спољне и унутрашње политике Сад-а, нема разлике, јер једна ради за другу... Дакле,немојте нас бар лагати по том питању,јасно је ко дан да подржавате све акције Сад-а по свету,укључујући и на Србију,али немате муда да то признате! МилошБГ and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Одлично,управо Аквилио открива праву суштину,а то је да између спољне и унутрашње политике Сад-а, нема разлике, јер једна ради за другу... Дакле,немојте нас бар лагати по том питању,јасно је ко дан да подржавате све акције Сад-а по свету,укључујући и на Србију,али немате муда да то признате! Е мој брале... Видиш докле доводи мржња... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Boli tebe uvo, ti si mlada osoba fascinirana snagom jedinice. Da ti daju samo maskirnu uniformu ti bi i dalje bila srecna i zadovoljna. Само што ја имам (носим) маскирну униформу и боли ме уво. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Одлично,управо Аквилио открива праву суштину,а то је да између спољне и унутрашње политике Сад-а, нема разлике, јер једна ради за другу... Дакле,немојте нас бар лагати по том питању,јасно је ко дан да подржавате све акције Сад-а по свету,укључујући и на Србију,али немате муда да то признате! Znaci ti podrzavas sve kriminalne radnje nase policije, kojih je u organizovanim smislu bezbroj, samo zato sto (nadam) se podrzavas i one akcije u kojoj se hapse kriminalci?! To je zakljucak ove moralne teorije? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Ајде амерофили,признајте ко је био локатор у време бомбардовања,нећемо вам ништа... Crveni Baron and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Само што ја имам (носим) маскирну униформу и боли ме уво. Eto, nema razloga da se cimas ono nekih sareniJEh natpisa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Ајде амерофили,признајте ко је био локатор у време бомбардовања,нећемо вам ништа... DB je bio lokator, jedan od zescih. Pokupe one sto su pobacali na pogresnim mestima pa razmeste po vrticima, skolama, domovima zdravlja, nepodobnim komsijama itd. Плутон, Млађони and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Eto, nema razloga da se cimas ono nekih sareniJEh natpisa. Брате, ја сам дала свој прилог теми, а ти се цимаш. Шта се ти цимаш? Не исплати ти се да се цимаш. Требаш да се смириш. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука