Натан Написано Март 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2015 (измењено) Не знам колико се то уклапа у твоје ''православље'', али ево ти пар савета како да пронађеш мир: ************************ Измењено Март 25, 2015 од Grizzly Adams Не требају савети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Нисам ти ја дечко немиран, само радим свој посао. Ти кад нађеш свој мир, онда се лепо представи и немој да глумиш оно што ниси. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Ма, у реду је, твој је сајт, можеш како хоћеш. Види се да имаш проблем, нећу да ти одмажем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Па извини што сам ти покварио планове... Стварно имам проблем са ширењем секташтва под маском православља. И поздрави нам Мићу. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Здравље се у светоотачком учењу посматра као највећи дар Божији. Осим тога, физичка (телесна) срећа никада није била подвижницима светости основни циљ, већ је служила само као средство помоћу којег су пловили животним морем спасења. Ovo nije tačno, najveći duhovnici 20 veka bili su sa mnogo bolesti i uglavnom su poumirali od raka. АлександраВ, Kaludjerovic Sreten, ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Па извини што сам ти покварио планове... Стварно имам проблем са ширењем секташтва под маском православља. И поздрави нам Мићу. Комплекси и фрустрације који се вуку са протеклих тема, а? И то се лечи. Зар стварно мислиш да имам потребу да се правдам вама идолопоклоницима и незнабожцима? Па ја сам овде био и зилот, старокалендарац, артемијевац, катакомбиста... и ко зна шта још. Што се мене тиче, мило ми је кад ме тзв. ''ружичасти'' прозивају, забринуо бих се кад би било другачије. Само ти дечкић ради свој посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Ovo nije tačno, najveći duhovnici 20 veka bili su sa mnogo bolesti i uglavnom su poumirali od raka... ...али су над моштима и њиховим молитвама многи били излечени ,и то баш од рака! Рецимо од овог светитеља: Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Ovo nije tačno, najveći duhovnici 20 veka bili su sa mnogo bolesti i uglavnom su poumirali od raka. Тешко. Ево, пример су ти духовници са ових простора, као што су: св. Јустин Ћелијски, старац Тадеј, патријарх Павле, архимандрит Јулијан (Кнежевић) игуман Студенице... и многи други који су дочекали дубоку старост. На Светој Гори не знају за тешке болести, скоро да их нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Зар стварно мислиш да имам потребу да се правдам вама идолопоклоницима и незнабожцима? Ви мислите да сте лукави. Администрација вас бре провали за 15 секунди, него вас пустимо, ајде, можда ако се дружите мало са овим финим светом овде вам буде од користи. Али ако оћете да "ловите" онда то овде не може, срећан пут. Нисте ви овде ловци, него вам је допуштено мало да пливате ако имате среће да се упецате. Чисто да вам разјасним ствари пошто изгледа слабо капирате. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Важно је да ти, Адамсе, смирено толеришеш директно пљување по Богу од стране атеиста, ..... шта би требало урадити тим атеистима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Зосима, добра душо, ево ти изнад шта тај мисли о Православљу - идолопоклонство и незнабоштво. Вероватно сад разумеш зашто сам реаговао. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 шта би требало урадити тим атеистима? Све би они то уза зид. Заједно са хеви-металцима што слушају сатанску музику... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 ....... На Светој Гори не знају за тешке болести, скоро да их нема. је л за ово може да се покаже нека статистика? -------- можда много тражим? тодоровом извору треба веровати на реч. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Зосима, добра душо, ево ти изнад шта тај мисли о Православљу - идолопоклонство и незнабоштво. Вероватно сад разумеш зашто сам реаговао. Која лаж. То за тебе мислим и твоје схватање религије, коју зовеш ''православље''. Ти брукаш Православље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Све би они то уза зид. Заједно са хеви-металцима што слушају сатанску музику...јесте.... и репере молићу лепо. ове свеже. IceCube нек преживи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука