obi-wan Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Ja sam izabrao da postavim nekoliko od njih 38, ostale imate na linku. Bilo bi zanimljivo da izdvojite one koje se vama najvise dopadaju. http://www.webburgr.com/colorized-photos/ -> (ovaj link je izvor za sve fotografije) Ova mi je ostavila naj utisak - Brodvej, Njujork, 1915-e. Ko bi rekao da je jos tad slikano. Inace, ova slika je u punoj 1920x1080 rezoluciji, i moze da se postavi kao pozadina na svim sirokim 16:9 ekranima. Плутон, Биљана, Драгана Милошевић and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Mark Tven, oko 1900-e. Млађони, Grizzly Adams, Биљана and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Japanski strelci, oko 1860-e. Grizzly Adams, Плутон, Олимп and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Ajnstajn na Long Ajlendu, 1939-e. Млађони, Човек Жоја, Плутон and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Nezaposleni gradjevinski radnik i njegova zena, oko 1939-e. Снежана, kordun, Ignjatije and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2015 I tako dalje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Ај да поставим и ја неке, са истог линка. Elizabeth Taylor, 1956 Audrey Hepburn obi-wan, kordun, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 mene je uvek zanimalo kako pogode boju.... to jest koje je boje bilo nesto.... ajde senke itd... ovo sto je ocigledno ali naprimer boju ociju.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Ocekivano, naravno... Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Мени је ова баш фина View from the Capitol in Nashville, 1864 (Photo credit: Sanna Dullaway) Млађони, Ignjatije, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Мени је онај Абрахам Линколн чудан и ”нереалан” како год да га ретушираш. Никада нисам видео сличног човека... Млађони, RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Мени је онај Абрахам Линколн чудан и ”нереалан” како год да га ретушираш. Никада нисам видео сличног човека... Anunaki, ocigledno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Girls deliver ice.” September 16, 1918 RYLAH, Grizzly Adams, Човек Жоја and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2015 mene je uvek zanimalo kako pogode boju.... to jest koje je boje bilo nesto.... ajde senke itd... ovo sto je ocigledno ali naprimer boju ociju.. Verovatno na osnovu nekih zapisa o toj nekoj licnosti... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 http://www.loc.gov/pictures/resource/prokc.21046/?co=prokКолор фотографије царске Русије: http://www.loc.gov/pictures/collection/prok/http://www.loc.gov/pictures/search/?st=grid&co=prok Снежана, Плутон, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука