зеленизуб Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Па требало је одма` да ти буде сумњиво... Да ти будем искрен, мало ми и досадило да ми све буде сумњиво. Има и овија млађи па не мају с отим. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Koja gomila ad hominema, sa 0 argumentacije za 10 tvrdnjio koje si iznela..... o lazima da ne pricam..: Ти ни једног тренутка не желиш да признаш да је држава, тј. центри моћи смештени у њој, у којој живиш изазвала крвави рат чија си и сам био жртва. On to konstatno prica... ne znam zasto lazes, mi ovde grizlija znamo svi odavno i poznajemo njegove stavove.. a njegovi stavovi nisu da centri moci usa nisu ucestvovali u stvaranju tih ratova... samo sto on za razliku od tebe, gleda sve odgovorne faktore.. a ne svaljuje sve samo na centre moci u usa... kao sto ti radis... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Стварно, мало основних термина научи. Довољно сам образован па стварно нема потребе да ме edukujete. Једино ако нисте решили да опет будете рекреативни? То сам склон да вам признам. Месечева and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 @@Месечева, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Довољно сам образован па стварно нема потребе да ме edukujete. Једино ако нисте решили да опет будете рекреативни? То сам склон да вам признам. Da si dovoljno obrazovan ne bi tvrdio ono sto tvrdis za ekonomiju SAD.. Ustvari za oblast o kojoj pricamo nisi uopste obrazovan.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Месечева, пост уклоњен, батали прозивке на личном плану, Звонко је најмање крив за било шта што се дешава овде или било где. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Ко је рекао да је он крив ? Поставила сам питања спрам онога што је сам писао. Ако тако не сме, онда овде нема слободне конверзације. Ако неко неће да буде питан да објасни нешто од својих ставова, не треба ни да их износи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Батали прозивке на личном плану, не толеришемо то овде, ко год да је прозван. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Неки то умеју да раде увијено у полу-провидан целофан. Добро си ме потсетио да убудуће тако радим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Довољно сам образован па стварно нема потребе да ме edukujete. Једино ако нисте решили да опет будете рекреативни? То сам склон да вам признам. Што се тиче основне економије, не би се рекло, ал' ајд. Не даш новим информацијама да ти приступе ако побијају твоје становиште. Погрешно је то. Само кажем, нема потребе да се ваде канџе. Ионако, толико од мене. Видим нема вајде, кад неко неће да слуша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Месечева, пост уклоњен, батали прозивке на личном плану, Звонко је најмање крив за било шта што се дешава овде или било где. zvonko opravdava neke stvari a nas ubjedjuje kako smo coravi pa dobro ne vidimo, sad jos ne smije da mu se nista ni prigovori na te njegove stavove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 opravdava neke stvari Шта ја то оправдавам? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 zvonko opravdava neke stvari a nas ubjedjuje kako smo coravi pa dobro ne vidimo, sad jos ne smije da mu se nista ni prigovori na te njegove stavove Таман посла, ал не можеш од човека да правиш малте не ратног злочинца који живи на наш рачун зато што живи где живи. Критикуј његове ставове и аргументе, ал човек везе са тим нема. Замисли да тебе неко критикује за то што ради Немачка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 E sad, pazi ti kada kazes SAD Se mesa debelo u trzisnu utakmicu a oni su medju prvih deset najslobodnijih ekonomija (dakle medju 10 drzava koje se najmanje mnesaju u trzisnu utakmicu) a srbija 97 ... pa raazmisli koliko se Srbija u odnosu na sad mesa u trzisnu utakmicu... ne vjerujem u to, znam da se SAD mjesa sa stotinama milijardi dolara u industriju, srbija pretezno samo otima a slabo nekog donira na trzistu za sada, ove subvencije je svakako pokupila od tih tvojih liberalnijih kako kazes, niej to srbija smislila neg oni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Таман посла, ал не можеш од човека да правиш малте не ратног злочинца који живи на наш рачун зато што живи где живи. Критикуј његове ставове и аргументе, ал човек везе са тим нема. Замисли да тебе неко критикује за то што ради Немачка. Не, ја сам писала о условима које му пружа држава у којој живи, на чему су базирани. И објаснила сам му да исти не зависе од њега ни најмање и да их је та држава створила и ствара на туђој проливеној крви. Где је проблем? Где се осетио лично прозваним? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука