Jump to content

Чему се обрадујете?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Novim pacijentima , klijentima , polaznicima , korisnicima ... Novim izvorima prihoda , bez rashoda , naivnim budalama , eto cemu ... :))) p.s. Obradujem se necijem radovanju ...

Obradujes li se novim udvaracima, to nisi spomenula, osim ako ih nisi oznacila pod ovo naivne budale, heheheheh?   :D

Подели на овим сајтовима

Ti garantujes? :) Ne bih se kladila. :)))

Hajde stavi, da vidis kako ce fitness i fashion oko omah da pogodi sve od sirine struka pa do maskare koju stavljas, odmah cu da ti kazem kako te je frizer osisao, da li ide u Pariz na svetsko prvenstvo ili ne, ako ne ide onda je neki skrtac kojem je kotizacija od 800 eura skupa. :D Mene su nagovarali ali sta se ima vidjeti od klosarskog, zgoljavog i ofucanog modela, bilo bi im zao sto su uopste gledali, hehheheheheh :D

Подели на овим сајтовима

Hvala na ponudi. Dosta mi je danasnjeg dana. A ima i lepsih od mene. Moja prednost je u tome sto sam svoja i ne kopiram nikoga. Za razliku od danasnjih devojcica koje to ne umeju. Pa izgledaju i jeftino i glupavo.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Obradovala bih se putu u Jerusalim. Vise od svega.

fub1g4.jpg

http://images.travelpod.com/tw_slides/ta00/9c2/c02/the-road-from-jerico-to-east-jerusalem-n2-bethlehem.jpg

Нема на чему :naklon:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Agaton, doci ce i taj dan. Nece mi Bog uskratiti nesto za cim toliko zudim. Sto vise cekam, vece ce zadovoljstvo biti.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Obradujes li se novim udvaracima, to nisi spomenula, osim ako ih nisi oznacila pod ovo naivne budale, heheheheh? :D

Ehehehehe ... Udvaraci ? Njima se uvek obradujem na jedan poseban nacin . :))) Nisu to naivne budale , to su najcesce klasicne budale . Naivne budale zalim , sa njima se poistovecujem ... Sta jos da dodam ?

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...