Jump to content

Чему се обрадујете?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Када ми се мало дете осмехне, уопште деци. :1321_womens:   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

A parama, cemu cu se obradovati drugom u zlom kapitalizmu :)

Novim pacijentima , klijentima , polaznicima , korisnicima ... Novim izvorima prihoda , bez rashoda , naivnim budalama , eto cemu ... :))) p.s. Obradujem se necijem radovanju ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Када ми донесе ћумур на послужавнику, па ми каже: "Мало су ми загореле кифлице."

Подели на овим сајтовима

Nije da sam se nesto obradovala... Nego, beskrajno mi je smesno kako me 1 Zemunac muva, brzo i bez okolisanja, a jos je to njemu polako... Pa zar ste svi takvi? :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Nije da sam se nesto obradovala... Nego, beskrajno mi je smesno kako me 1 Zemunac muva, brzo i bez okolisanja, a jos je to njemu polako... Pa zar ste svi takvi? :D

:))) Ja nisam kao ostali i hvala Bogu sto mi niko ne prilazi ... P.s. Obradujem se kad mi dodju gosti ... Ali posebno kad moja sestra doda gas i kaze ono njeno , cuveno - brrmmmmbrrrrm ...ahahahaha ... :))) To treba doziveti .

:351780:

Подели на овим сајтовима

Па види вамо сестро-брате, мсм тебра, скоро на сваку тему оставиш по један пост да те неко мува, те шеф, те овај, онај сад и Земунац.. је л` ти то оћеш нама казти да си добра риба?! :D Дај фотку у слике форумаша да видимо, ко то лепо биће толико мува? :1319_womens: 

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Ne moze. Tek posle bi bilo problema. :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Obradujem se pustoj plazi ili praznom bazenu, kad vec pitate. :)))  I kad popijem dobar baileys u dobrom drustvu. Ali nikako iz obicne case. To mi nije gust i uglavnom vratim konobaru.

Подели на овим сајтовима

Ne moze. Tek posle bi bilo problema. :D

До сад ниједна форумашица, која је поставила своју фотку није имала проблема. Овде су ти сви момци фини и културни. :D

Подели на овим сајтовима

Па види вамо, ја гарантујем јер нисам никоме дала повода и сви су према мени  коректни...значи на основу тога гарантујем. Мушки форумаши су релативно скоро сви супер, позитивни, ово је моје мишљење, поготово ове које лично познајем, лафови у срцу. ;):D

Подели на овим сајтовима

Sestro, kad vidim sta moj fini komsija prica, nikom vise ne verujem da je fin. Batali ti to. Ti samo da vidis koje je on komplimente meni veceras uputio, a ozenjen je. Pa ja ne znam vise sta je s ovim narodom. I gde ja da nadjem mir. Mozda ti zvuci drugacije, ali ja sam stvarno u problemu. Taj koga volim nije mi blizu da me cuva i stiti. I nikom ne da. :)

Подели на овим сајтовима

Obradovala bih se putu u Jerusalim. Vise od svega.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...