Jump to content

Чему се обрадујете?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Bebe .  :1502_baby: 

Deca ...  dobra deca ,poslusna ,mirna ,stidljiva deca .

Sunce , priroda ,cvece ... Reka ...obala i voznja camcem ,po lepom vremenu , bez vetra ,bez talasa ... Krstarenje ... Plivanje . Jutro na moru ,zalazak sunca ...  :0442_feel:

:351780:

Подели на овим сајтовима

Сваком новом дану. Сваки је бољи, лепши, ведрији, занимљивији, срећнији од оног претходног. Сада се облачим и идем да се радујем.

Подели на овим сајтовима

Овом лепом дану, реци Дрини која полако добија своју специфичну боју, јагорчевини која је процветала, белим радама, добрим људима који ме окружују, итд... :aplauz:

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Радујем се сунцу , цвету и још доста ствари који ме чине срећним.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Mnogo se obradujem kad ne moram rano da ustanem pa mogu da pijem kafu u krevetu. Mmmmm, fantastično! :)))  Pored toga, obraduje me moje dete kad se baš potrudi oko nečega pa joj to uspe. A raduje me i kad naletim na neku fantastičnu knjigu za decu. :)

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

Jutros: Prolecu, pomracenju Sunca i super Mesecu... :aplauz:  a do kraja dana ima jos dosta...naci ce se jos prilika za radost.

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Svako juto se budim sa prsticem u oku,poljupcem i cvrkutavim mamaaaaaa... :) a potom nastaje buka i trcanje po kuci ... Nedostajace mi to kada pocnem da radim i uloge se promene.... :(

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Јутрос леп дан, молитвено сабрање у цркви..Литургију служио Патријарх Иринеј, примили лекић што би моје дете рекло (Причешће) и где ћеш већу радост. :sunce:

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Радује ме када ујутру могу да попијем ракију и кафу са ближњима, радује ме када изађем у шетњу, радује ме када је мојима добро и све тако неке ситнице (не мора да значи да су увек ситнице) које живот значе.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...