Arsenija Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Bebe . Deca ... dobra deca ,poslusna ,mirna ,stidljiva deca . Sunce , priroda ,cvece ... Reka ...obala i voznja camcem ,po lepom vremenu , bez vetra ,bez talasa ... Krstarenje ... Plivanje . Jutro na moru ,zalazak sunca ... :0442_feel: Плутон, RYLAH, Zero and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Piću! Najviše se obradujem kad popijem koju ... Драшко, Juanito, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 16, 2015 Гости Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Piću! Najviše se obradujem kad popijem koju ... Nisi ti lud... ne, ne... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Сваком новом дану. Сваки је бољи, лепши, ведрији, занимљивији, срећнији од оног претходног. Сада се облачим и идем да се радујем. Дијана., Kaludjerovic Sreten, Dijasporka and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Овом лепом дану, реци Дрини која полако добија своју специфичну боју, јагорчевини која је процветала, белим радама, добрим људима који ме окружују, итд... МилошБГ, Kaludjerovic Sreten, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Radujem se kad se muz i ja grlimo a cerkice dolete u delicu sekunde i vicu: "Hocu i ja, hocu i ja!", i onda se svi zajedno grlimo i cmacemo i pucamo od srece Sanja Т., Kaludjerovic Sreten, Manolis and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Радујем се сунцу , цвету и још доста ствари који ме чине срећним. Dijasporka, Milena B., Дијана. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 ...u svakom danu ima neka sitnica kojoj se obradujem Плутон, Sanja Т., Zero and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Mnogo se obradujem kad ne moram rano da ustanem pa mogu da pijem kafu u krevetu. Mmmmm, fantastično! Pored toga, obraduje me moje dete kad se baš potrudi oko nečega pa joj to uspe. A raduje me i kad naletim na neku fantastičnu knjigu za decu. Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten and Драшко је реаговао/ла на ово 3 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 20, 2015 Гости Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Jedna od najvecih radosti jeste kada vidim da mi je porodica ziva i zdrava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Jutros: Prolecu, pomracenju Sunca i super Mesecu... a do kraja dana ima jos dosta...naci ce se jos prilika za radost. Kaludjerovic Sreten, Ronald and keka је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Svako juto se budim sa prsticem u oku,poljupcem i cvrkutavim mamaaaaaa... a potom nastaje buka i trcanje po kuci ... Nedostajace mi to kada pocnem da radim i uloge se promene.... Плутон, Дијана., Ronald and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Јутрос леп дан, молитвено сабрање у цркви..Литургију служио Патријарх Иринеј, примили лекић што би моје дете рекло (Причешће) и где ћеш већу радост. Ronald, Ненад Р., keka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 A parama, cemu cu se obradovati drugom u zlom kapitalizmu http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Радује ме када ујутру могу да попијем ракију и кафу са ближњима, радује ме када изађем у шетњу, радује ме када је мојима добро и све тако неке ситнице (не мора да значи да су увек ситнице) које живот значе. Ronald, keka and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука