Jump to content

ДепресРБија

Оцени ову тему

Препоручена порука

Шта да вам кажем, политичари су корумпирани, попови стондирани, народ депресиван, једино сам вам ја остао.

Зато на следећим изборима мене за прецедника!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 91
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Шта да вам кажем, политичари су корумпирани, попови стондирани, народ депресиван, једино сам вам ја остао.

Зато на следећим изборима мене за прецедника!

И шта да добијемо..корумпираног, стондираног, депресивно - еуфоричног прецедника???

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

И шта да добијемо..корумпираног, стондираног, депресивно - еуфоричног прецедника???

Ne, u tom slucaju bi bio medju stabilnima:   :)

Што ће рећи да паре у 80% случајева чине људе стабилним.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Ne, u tom slucaju upada u ovih 80% stabilnih:   :)

Што ће рећи да паре у 80% случајева чине људе стабилним.

добро де...стабилно корумпирани еуфорично - депресивно стондирани прецедник....лудило  :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

добро де...стабилно корумпирани еуфорично - депресивно стондирани прецедник....лудило  :)

:))

Mocno zvuci!

Ima moj glas.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Одлепићу. Сад не могу да престанем да размишљам шта би било да се Христос оваплотио у данашњој Србији. Неверни Тома цитира Тарабиће: "Доћи ће човек са истока и крстиће се у српској реци Морави." Ђаво Га куша нудећи му министарско место. Слепи прогледао, па Га убрзо потом замолио да му опет одузме вид. Ходао по Београду на води...

Подели на овим сајтовима

Па, отприлике, Христос би био рођен у месту близу Београда (Јерусалима), на пример у Болечу (Витлејему), а живео као столар у Тополи (Назарету).

Можемо само да замислимо како би у старту прошао у Београду као Сељак из провинције који је њима дошао да прича о Богу, боље би му било да се врати одакле је дошао, да ради столарију и да копа. Како би само био исмејан због ''затуцаности'' и ''примитивизма'', и оптужен да је ''лажни моралиста''.

А у својој Тополи не би могао улицом да прође. Било би: ''Ено га онај Јовин (Јосифов) и Марин (Маријин) мали што мисли да је неки пророк, боље би му било да је неку школу завршио, а не овако, ко зна у којој је секти''. То је тек почетак. Шта би било касније, кад би се замерио неким свештеницима (фарисејима) и властима (римљанима), то је тек пропаст.   

Подели на овим сајтовима

Људи да не губите време ово сам већ све описао у причи о Спасоју Спасићу.

Родио би се негде код БГ а живео у Дрвару у Босној.

Ишао би на Косово и по целом Балкану. Јадни народ би га следио а политичари кебали да га убију. 

Причао би како Америма треба платити порезу, јер цару царево. Неки србин би га издао за министарско место. Мајкл Кирби би се двоумио да ли да га осуди. Али од страха да срби опет не запале амбасаду би га ипак препустио српским судовима. Срби би му судили "поштено" горе нег у Хагу и онда би га упуцали.

Нова религија би носила на врху својих храмова пиштољ марке ЦЗ99.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Одлепићу. Сад не могу да престанем да размишљам шта би било да се Христос оваплотио у данашњој Србији. Неверни Тома цитира Тарабиће: "Доћи ће човек са истока и крстиће се у српској реци Морави." Ђаво Га куша нудећи му министарско место. Слепи прогледао, па Га убрзо потом замолио да му опет одузме вид. Ходао по Београду на води...

U stvari, kako vreme ide, sve mi se vise cini da smo mi od Boga odredjeni da budemo narod-ventil.

Niko se nije tol`ko segacio na sopstvene muke kao mi.

I posle kazite da nismo nebeski...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...