Баба Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Шта да вам кажем, политичари су корумпирани, попови стондирани, народ депресиван, једино сам вам ја остао. Зато на следећим изборима мене за прецедника! obi-wan, Juanito, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Шта да вам кажем, политичари су корумпирани, попови стондирани, народ депресиван, једино сам вам ја остао. Зато на следећим изборима мене за прецедника! И шта да добијемо..корумпираног, стондираног, депресивно - еуфоричног прецедника??? Баба and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 И шта да добијемо..корумпираног, стондираног, депресивно - еуфоричног прецедника??? Ne, u tom slucaju bi bio medju stabilnima: Што ће рећи да паре у 80% случајева чине људе стабилним. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Koliko nezaposlene raje u ove sitne sate. Cccc... Vučiću zaposli nas! Bot ti pomogao! Aminnn! feeble, Gordana ., Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Ne, u tom slucaju upada u ovih 80% stabilnih: Што ће рећи да паре у 80% случајева чине људе стабилним. добро де...стабилно корумпирани еуфорично - депресивно стондирани прецедник....лудило Баба, Gordana . and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 ) П.С. без депресивни Дуња and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 добро де...стабилно корумпирани еуфорично - депресивно стондирани прецедник....лудило Mocno zvuci! Ima moj glas. Баба and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Koliko nezaposlene raje u ove sitne sate. Cccc... Vučiću zaposli nas! Bot ti pomogao! Aminnn! Odoh da gledam Šekija u Spensu, konačno izašo na YT! Ae vozdra! :P Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Одлепићу. Сад не могу да престанем да размишљам шта би било да се Христос оваплотио у данашњој Србији. Неверни Тома цитира Тарабиће: "Доћи ће човек са истока и крстиће се у српској реци Морави." Ђаво Га куша нудећи му министарско место. Слепи прогледао, па Га убрзо потом замолио да му опет одузме вид. Ходао по Београду на води... Баба, Човек Жоја, Лазар Нешић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Па, отприлике, Христос би био рођен у месту близу Београда (Јерусалима), на пример у Болечу (Витлејему), а живео као столар у Тополи (Назарету). Можемо само да замислимо како би у старту прошао у Београду као Сељак из провинције који је њима дошао да прича о Богу, боље би му било да се врати одакле је дошао, да ради столарију и да копа. Како би само био исмејан због ''затуцаности'' и ''примитивизма'', и оптужен да је ''лажни моралиста''. А у својој Тополи не би могао улицом да прође. Било би: ''Ено га онај Јовин (Јосифов) и Марин (Маријин) мали што мисли да је неки пророк, боље би му било да је неку школу завршио, а не овако, ко зна у којој је секти''. То је тек почетак. Шта би било касније, кад би се замерио неким свештеницима (фарисејима) и властима (римљанима), то је тек пропаст. Човек Жоја and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Људи да не губите време ово сам већ све описао у причи о Спасоју Спасићу. Родио би се негде код БГ а живео у Дрвару у Босној. Ишао би на Косово и по целом Балкану. Јадни народ би га следио а политичари кебали да га убију. Причао би како Америма треба платити порезу, јер цару царево. Неки србин би га издао за министарско место. Мајкл Кирби би се двоумио да ли да га осуди. Али од страха да срби опет не запале амбасаду би га ипак препустио српским судовима. Срби би му судили "поштено" горе нег у Хагу и онда би га упуцали. Нова религија би носила на врху својих храмова пиштољ марке ЦЗ99. Човек Жоја and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 http://betype.co/post/76778769311/tape-type-by-dsorder-xevi-polo Плутон, Пг, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 Crveni Baron, obi-wan, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Снежана, Kaludjerovic Sreten, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 Одлепићу. Сад не могу да престанем да размишљам шта би било да се Христос оваплотио у данашњој Србији. Неверни Тома цитира Тарабиће: "Доћи ће човек са истока и крстиће се у српској реци Морави." Ђаво Га куша нудећи му министарско место. Слепи прогледао, па Га убрзо потом замолио да му опет одузме вид. Ходао по Београду на води... U stvari, kako vreme ide, sve mi se vise cini da smo mi od Boga odredjeni da budemo narod-ventil. Niko se nije tol`ko segacio na sopstvene muke kao mi. I posle kazite da nismo nebeski... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука