Grizzly Adams Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Grizli, lepo si ovo napisao ali moram i ja tebi da ispricam jednu pricu... Pre svega, ne moram da ponavljam a ni da krijem da tebe dozivljavam jednim od najkvalitetnijih ljudi na ovom forumu (a verovatno i malo sire od toga), medjutim kad sam dosao na forum ja i ti smo imali bas teske sukobe (ti se mozda i ne secas, ali ja se secam jer sam malo gord i ne zaboravljam kad me ljudi "nagaze" ), mngima ce to biti cudno ali ti si si tad bio neki covek pun gorcine i besa. Brz na okidacu, negativan u komentarima i generalno bio si onaj tip pravosalvca koji s jedna strane veruje u Boga koji jeste ljubav a s druge strane se ponasa ko poslednji cemernik. Otprilike si (meni) bio u identicnoj ravni sa ekipom kao sto su Solomon Kane, Todor, MilosBG... A onda si nestao sa foruma. I nije te bilo bas dugo vremena. A onda si se vratio na forum... Kao potpuno druga osoba. Verovatno se secas da sam ti tim povodom cak i privatnu poruku slao. Nigde cemera, nigde jeda, mrznje i nervoze... jedan miran stabilan covek koji uziva pun potencijal svoje covecnosti i inteligencije (jeste, takvo misljenje imam o tebi) Ti znas sta ti se desilo u medjuvremenu. Ja ne znam, ali pretpostavljam. A mozes i da nam kazes... Predvidjam da ima itekako veze sa temom, mada je to samo nagadjanje... Па хвала ти бро, има овде пуно квалитетних људи, ал` форум је то - сви смо ми финији у реалном животу него кад на интернету бранимо своја уверења. Наравно да пролазим и ја кроз разне фазе у животу, ту су и свакакви проблеми о којима не волим да причам па их можда несвесно пренесем овде кроз тон писања и сл. Стварно ми је жао због тога... Не знам тачно на који период мислиш, ја имам обичај да се повремено намерно "искључим" са интенета. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Био онај експеримент са афричком децом, која су поделила слаткише јер не можеш бити сам срећан. Сви сте у праву, треба акција а треба и реакција. ( да баталимо расправу о туђој интими) Баба, Плутон, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Не кажем да ти треба да се предаш и не радиш ништа, зато што је такво окружење. Оно што покушавам да ти објасним је да ти у таквом окружењу свакако јеси несрећан, ако си човек, без обзира на то што си ”успео”. Уосталом, и сам си рекао да си отишао у САД због окружења, тако да ваљда разумеш... Да, разумео сам сад. Слажемо се. Само хоћу да кажем - човек мора да се бори против тога. Не смеш да дозволиш да те туга обузме целог и паралише. Ми смо такав народ, емотивци, и склони смо да се препустимо емоцијама. То не ваља. Сећаш се кад сам ти приговарао за Тому Здравковића "деструктивца"...? Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Не кажем да ти треба да се предаш и не радиш ништа, зато што је такво окружење. Оно што покушавам да ти објасним је да ти у таквом окружењу свакако јеси несрећан, ако си човек, без обзира на то што си ”успео”. Уосталом, и сам си рекао да си отишао у САД због окружења, тако да ваљда разумеш... Sto si nesrecan, pa ne zavise moje emocije od mog okruzenja. I da nisi uspeo ne trebas biti nesrecan.... kakve veze ima da li si uspeo ili nisi sa time da li si srecan ili nesrecan.. sreca je stanje svesti i pogled na zivot a ne posledica uspeha i neuspeha.... uspes jednom, dva puta.. sto puta.... a pao si 4000 puta i nisi uspeo.. pa da gledamo na srecu kao poslediu uspeha a na nesrecu kao posledicu padova.. onda bi svi bili bedni, nesrecni i u ...k.... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Био онај експеримент са афричком децом, која су поделила слаткише јер не може бити сам срећан. Сви сте у праву, треба акција а треба и реакција. ( да баталимо расправу о туђој интими) Jadni ti kojima sreca zavisi od slatkisa..... srecni dele, ne da bi drugi bili srecni i da ne bi bili usamljeni u sreci, vec zato sto je najveca sreca u stvaranju i deljenju... bar ja tako gledam na stvari.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Сећаш се кад сам ти приговарао за Тому Здравковића "деструктивца"...? Како се не бих сећао. :bleh: Парадоксално, мене Тома, севдах и екипа ваде из бедака. Занимљиво је да ти ”деструктивци” никад нису кукали у песмама због неких спољних фактора, увек само због љубави. Баба, Grizzly Adams and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Сећаш се кад сам ти приговарао за Тому Здравковића "деструктивца"...? Највећа мистерија за кафанске свираче: "`Ајмо сад нешто весело од Томе" Лазар Нешић, Gordana ., Maslacak_ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 А у чему је поента да будеш и ти несрећан са осталима? Не помажеш ни себи ни њима. Ne tezi covek svesno ka tome da bude nesrecan, ali svaki covek sa izrazenom milosrdnoscu ne moze biti srecan ukoliko nije srecan (ili makar neuznemiren) i zbrinut i onaj poslednji. U nekim mojim barkanjima po svetootackim temama koje govore o tome koliko je pozeljno i zdravo udubljivati se u drugoga (ne u bliznjeg, vec u ostale) naisla sam na zapanjujuc odgovor - da dusa koja ima izrazen saosecajni pokret ka drugim dusama zadobija venac mucenika (!!!) jer sastradava sa drugima. Neki takve ljude smatraju i nazivaju budalama, sto je za mene zaista porazavajuce. E, sada, ima i ljudi koji su usresredjeni na sebe i bliznje, sto jeste isto razumno. Zapravo, oba pokreta su plemenita. feeble, Mилена КШ, Човек Жоја and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Мислим отприлике исто што и Гордана. Наравно да не цвета цвеће у наше предузеће, ал' иако смо свашта преживели, није све толико црно и депресивно каквим га медији описују. Ево једног позитивног случаја: http://www.politika.rs/rubrike/Srbija/Vredno-selo-s-tri-stotine-dece.sr.html obi-wan, Дуња and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Дошле 90те на наплату. Деведесете смо скоро исплатили, остало нешто ситно, сад углавном плаћамо глупости из претходне деценије. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Деведесете смо скоро исплатили, остало нешто ситно, сад углавном плаћамо глупости из претходне деценије. Povampirili se svi i to udruzenim snagama, zato smo sada malo osamuceniji nego inace. Човек Жоја and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Остави се политике, моралних срања народа, црне хронике итд. Каква је корист од тога? Никаква. Да ли је за тебе боље да се данас нервираш због црне хронике или да урадиш нешто корисно, макар и најмање? Па боље је да урадиш било шта. Једноставна математика. Зато угаси ТВ. facenew22222222 Ovako nešto bi rekli i svi oni likovi po Otačnicima, Izrekama svetih otaca i slično, pa sve do savremenih staraca tipa Porfirija, Pajsija, Josifa i drugih. Nema boljeg saveta. Odlično! Дуња, Grizzly Adams, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Млад, леп и паметан... RYLAH, Juanito and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Dodjite malo u Bosnu da vidite sta je depresija! Salim se, naravno! Hriscanstvo i depresija ne bi trebali da idu zajedno. Trebaju se primjeniti ovi Grizlijevi savjeti definitivno! Crveni Baron, Grizzly Adams and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Dodjite malo u Bosnu da vidite sta je depresija! Salim se, naravno! Ja sam mislio da su ljudi tamo operisani od depresije Manolis је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука