cloudking Написано Април 3, 2015 Пријави Подели Написано Април 3, 2015 Ljudi obratite paznju na stranice 2 i 3 izvestaja. Proverio sam, nije falsifikat, ovo je autentican dokument. Piloti uopste nisu hteli da slete na aerodrom N. Tesla! Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 3, 2015 Пријави Подели Написано Април 3, 2015 Шта кажу, био пијан шофер, а? Занимљиво ми је да то да је посада неколико пута инсистирала да слете на ВМА али су били одбијени. Да су их пустили тамо мислим да би се боље снашли јер је на висини и била је боља видљивост. Извештаји ми као лаику изгледају професионално, једино је мало мутно то око одлуке да се слеће на Николу Теслу. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 3, 2015 Пријави Подели Написано Април 3, 2015 Занимљиво ми је да то да је посада неколико пута инсистирала да слете на ВМА али су били одбијени. Да су их пустили тамо мислим да би се боље снашли јер је на висини и била је боља видљивост. Извештаји ми као лаику изгледају професионално, једино је мало мутно то око одлуке да се слеће на Николу Теслу. Jbg, na Tesli cekale kamere... Пг, obi-wan, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 3, 2015 Пријави Подели Написано Април 3, 2015 @@Тања1, Прилози још нису објављени, ово је само интегрални део извештаја ако сам добро разумео. Ја те не разумем. Јер тачку 9.- ништа више не може променити. То је та прича. Крај. Не разумем како тачка 9. може да се представи за почетак даље истраге. Апсолутно апсурдно. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 3, 2015 Пријави Подели Написано Април 3, 2015 Ја те не разумем. Јер тачку 9.- ништа више не може променити. То је та прича. Крај. Не разумем како тачка 9. може да се представи за почетак даље истраге. Апсолутно апсурдно. Мој пост је био у вези твог питања о тачки 12. у којој се спомињу прилози. Ово је са сајта: Прилози оба извештаја биће објављивани сукцесивно, како буду припремани у електронском облику. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 3, 2015 Пријави Подели Написано Април 3, 2015 Za vreme ratova 90' rekao bih da je bilo svakodnevnih sletanja na banjički heliodrom VMA. Ne znam šta su sada prekombinovali. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 3, 2015 Пријави Подели Написано Април 3, 2015 Мој пост је био у вези твог питања о тачки 12. у којој се спомињу прилози. Ово је са сајта: Прилози оба извештаја биће објављивани сукцесивно, како буду припремани у електронском облику. Ок. Хвала на одговору. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 3, 2015 Пријави Подели Написано Април 3, 2015 Извештаји ми као лаику изгледају професионално, једино је мало мутно то око одлуке да се слеће на Николу Теслу. Обрати пажњу на тачку 9. и 10. Под тачком 9. на крају задње реченице иза последњег слова у речи недостаје тачка (.). Такође, тачка (.) недостаје и под тачком 10. на крају задње реченице иза последњег слова. Или шта год од знакова интерпункције. Имајући у виду да је извештај потписао генерал-мајор, велики пропуст да се не знају правила писања да се знакови интерпункције куцају иза последњег слова у речи. Професионално. Има тога још и слично, али предност треба дати истраживању мутног. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 3, 2015 Пријави Подели Написано Април 3, 2015 Срећна сам што не живим у Србији. Господо летачи, праштајте. О вама народ зна све. И зна да сте били заиста најбоље што је Војска имала. Никакви извештаји не могу окаљати вашу част. Зато, нека вам је заувек ведро небо. И нека вам је лака ова тешка, црна, српска земља. Пг, GeniusAtWork, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Nego... Rakic se ne javlja odavno? :.mislise. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Nego... Rakic se ne javlja odavno? :.mislise. А шта да кажем? cloudking је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 А шта да кажем? Razumem. Nego te pitah nesto pa sam eventualno mislio da to prokomentarises jer si jedini kompetentan... Mada, verovatno i ne moras... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Razumem. Nego te pitah nesto pa sam eventualno mislio da to prokomentarises jer si jedini kompetentan... Mada, verovatno i ne moras... Ne znam šta brate? Nisam video pitanje. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Ne znam šta brate? Nisam video pitanje. Pitao te za misljenje o rezultatu vojne istrage o padu helikoptera. Rezultati pokazuju da je pilot bio pod dejstvom alkohola i da je posada primarno odgovorna za pad ( mada se istraga nastavlja jer nije iskljucena odgovornost ni drugih ), a cloudkingu bi vise odgovaralo da je kriv Vucic pa te pita sta mislis o izvestaju. Da li su oni sto su potpisali izvestaj lagali ili izneli nalaze do kojih su dosli? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Rezultati pokazuju da je pilot bio pod dejstvom alkohola i da je posada primarno odgovorna za pad ( mada se istraga nastavlja jer nije iskljucena odgovornost ni drugih ), a cloudkingu bi vise odgovaralo da je kriv Vucic pa te pita sta mislis o izvestaju. A vucicu vise odgovara da je pilot bio pijan. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука