RYLAH Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Добро бре људи, претерасте га. Има да помисли девојка (или полунаги, средовечни, дебели, длакави, ћелави, усамљени мушкарац са нерешеним сексуалним идентитетом) да само овде нека скупина паћеника. Пустите је (га) да мало остави утисак по темама, па онда, и тек онда, кад се веже за форум, онда крените са инфантилним сексуалним алузијама. У супротном, испашће да је Мики у праву што се нашег форума тиче. Juanito, Срђан Шијакињић, Лазар Нешић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Само да знате, ако сте заборавили, ова тема као и њен садржај, спада под "ДИЈАЛОГ СА АТЕИСТИМА" Tako je... prema tome ajmo paljba sa teme i pustite Pericu da obavi taj dijalog... RYLAH, Плутон, ВИЛМА and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 А јел то сад неки нови тренд политичке коректности па се каже дијалог? То ти је теолошки термин - дијалогос(ност). Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 To su ta dusekorisna dela u toku posta.Perica resio da istera zlo iz nje a utera dobro. lab_man, Juanito, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Tako je... prema tome ajmo paljba sa teme i pustite Pericu da obavi taj dijalog...Perica se povlaci. Ovo mi je bila poslednja prilika da pronadjem svoju soul mate, al' izgleda nista od toga. Ako cujete da je neko skocio sa Brankovog, znacete da sam to ja. Volim vas puno. Kisic. Juanito, lab_man and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Perica se povlaci. Ovo mi je bila poslednja prilika da pronadjem svoju soul mate, al' izgleda nista od toga. Ako cujete da je neko skocio sa Brankovog, znacete da sam to ja. Volim vas puno. Kis Mani se ti te sto cita stripove .... Ovu ti da kaparises i Bog da te veseli ... mozes ceo zivot da provedes u kafani .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 зато што треба да називамо ствари правим именом ниси добио речи да би писао ко је теби симпатија из одељења, него да би писао истину Zaista od sveg srca dobrodošla na forum. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Ama zezam se, šta se bre ložite Znamo Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Вучићуууу...... Sudeći po slici na majci Igora, ceo svet viče Vučiću..šećeru Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Узо сам часове неке, ал полако ми иде! Што више да ме гледа ју ко будалу кад пишем нешто! Ал полако иде и ако за сад макар пишем Србским словима за почетак. Забранијо ми леткор да пишем Латиницом кад користим смајли и енглеско дупло вв! Ma ja tebi ništa ne verujem, nit kokarde nit zvezde crvene na kapi... ko si bre ti? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Симпатичне оне цицке Živele cicke njam :P Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Мај 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Trebaju da obraćaju. Ljudi poput Maksima, Evagrija, Lestvičnika i ostalih drugara su bili jako osetljivi na tu temu. сањала сам паука-пеликана који стоји на води. кад сам се пробудила било ми је нејасно каква је то мутантска врста, пошто у сну нисам видела ништа конкретно осим водене површине. то је било још пре, а данас нешто изучавам Тому Аквинског и видим да каже `Пеликане нежни, Спаситељу мој`... а од Јунга знам да је паук репрезент мајке сад ту необичну и несагледиву врсту из свог сна морам да протумачим као Исуса Христоса и Богородицу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Мај 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 супер је кад неки сан који је деловао као бесмислица добије значење, слути да ће тако бити са читавом стварношћу Оче наш твоја љубав је велика као фудбалски терен ми смо хулигани твог срца некад остварујемо, некад промашујемо наше снове али увек носимо твог тима боје Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 вау ни сестра и друг ми не верују да сам сада верник... али они бар не сумњају да сам мушко... мада ми је до тога мање стало... али ми је необично можеш ли да ми објасниш шта те је тачно навело да помислиш да сам мушко? до тад ћу се тешити речима из Томиног јеванђеља: (114) Simon (Šimun) Petar reče svima njima: "Neka Marija ode od nas, jer žene nisu dostojne života." Isus reče: "Gledajte, ja ću ju voditi sve dok od nje ne stvorim muškarca, te će ona onda postati Duh Živi, koji sliči svima vama. Svaka žena koja se preobrazi u muškarca, ući će u Kraljevstvo Nebesko." prvi put vidim ovaj citat... idem odma da ga pokazem nekim butch lezbo drugaricama! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 Поздрав, Кеди! Тек сам малопре видела тему и исчитала са стрепњом да видим да ли си остала. Добродошлица и од мене! Момци су ме разочарали... Као шта има женско да чита сигурно је мушко. А ако је женско које чита, ајд је сведемо на објекат мушке жудње где јој је место. Срам вас било. Заиста. :смајликојисеподбочиоилупканогицом: Кеди, ако ти је омиљени цртани " Лепотица и звер" води много рачуна кад бираш мужа. Мрзи ме да сад куцам како и зашто, али има везе. И ја имам мало проблем са називањем других братом или сестром, ако ми нису род, доживљавам то као дистанцирање од особе, као нпр. Персирање. Кеди је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука