Grizzly Adams Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 А бре вас двојица немој да флертујете овде пред људима него изађите негде, има тамо погодних локала за те ствари... kordun, Плутон and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 А бре вас двојица немој да флертујете овде пред људима него изађите негде, има тамо погодних локала за те ствари... Ljubomoran si? Grizzly Adams, kordun and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 А бре вас двојица немој да флертујете овде пред људима него изађите негде, има тамо погодних локала за те ствари... ti si brale za teksas previse dlakav, grizli medjeda u teksasu nema... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Samo znam da bi svi bili privedeni da sam na vlasti. Crveni Baron and kordun је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 glupi su vam ti argumenti sa licnim zivotima pojedinaca,to mladjoni cesto radi, kakve veze ima sto baron svoju ekonomiju vidi u italiji, mogla je biti bilo koja zemlja u pitanju ne neka zapadno-evropska, ako mu je tamo egzistencija on se automatski slaze sa njihovim latinskim standardima, njihovom politikom i sta ti ja znam jel ? prilicno sirovo glediste moram ti reci.... Знам да је Барон отишао да би унапредио финансијско стање и обезбедио бољи живот својој породици, нисам глуп. Ал' његов приступ ситуацији у Србији погађа нас који у њој живимо те зато и таква реакција. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Па човек треба да буде доследан својим уверењима, иначе је празна прича. Што каже наш народ - put your money where your mouth is. Плутон је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Naš narod ne priča engleski. Месечева and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Знам да је Барон отишао да би унапредио финансијско стање и обезбедио бољи живот својој породици, нисам глуп. Ал' његов приступ ситуацији у Србији погађа нас који у њој живимо те зато и таква реакција. a nije on brate kriv za to, covijek kaze sta misli, znas o cemu se radi, radi se o tome sto se mi prodavamo, to je ono sto pece i stto je starsno gledati u srbiji... zamisli da sam ja tvoj komsija i da sam siledzija da ti ja odredjujem kako ces da zivis u svojoj kuci, da ti nagovorim zenu da ode od tebe, da djecu tvoju ucim kako si ti los, pa kako bi ti brate sa mnom bio u nekom partnerstvu ako si normalan, a srbija je u slicnoj situaciji, baca obraz, baca svetosavlje, baca sve ono sto su nasi velikani kroz istoriju mukom sticali, e pa ne moze svako to da mirne duse gleda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Problem kod Srba je što trule a nisu ni sazreli. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 a nije on brate kriv za to, covijek kaze sta misli, znas o cemu se radi, radi se o tome sto se mi prodavamo, to je ono sto pece i stto je starsno gledati u srbiji... zamisli da sam ja tvoj komsija i da sam siledzija da ti ja odredjujem kako ces da zivis u svojoj kuci, da ti nagovorim zenu da ode od tebe, da djecu tvoju ucim kako si ti los, pa kako bi ti brate sa mnom bio u nekom partnerstvu ako si normalan, a srbija je u slicnoj situaciji, baca obraz, baca svetosavlje, baca sve ono sto su nasi velikani kroz istoriju mukom sticali, e pa ne moze svako to da mirne duse gleda Коме је тешко да гледа, нек дође да чува њен образ и оно што су ти великани стицали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Коме је тешко да гледа, нек дође да чува њен образ и оно што су ти великани стицали. sta da cuva, pa ko tebe , mene ili barona sta pita mi smo obican narod, pa da mozemo sta napraviti napravili bi sigurno, ja da se sta pitam prvo bi stavio sebe za glavnog administratora ovog foruma Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Знам да је Барон отишао да би унапредио финансијско стање и обезбедио бољи живот својој породици, нисам глуп. Ал' његов приступ ситуацији у Србији погађа нас који у њој живимо те зато и таква реакција. Koji pristup? Sto kazem da Srbija nije kriva a ni Milosevic za ratove u bivsoj jugi? Sto kazem da nikoga ni Srbija ni Milosevic nisu napali? A sto je dokazano na sudu. Sto kazem da je Milosevic organizovao referendum pre odluke o odbijanju ultimatuma iz Rambujea na kome se narod izjasnio da se odbije? Sto kazem da je upravo Milosevic vratio visepartijski sistem u Srbiji? Sto kazem da Milosevic nije bio nikakav diktator, zlocinac, balkanski kasapin i slicno? Milosevic je pokusao zadnje izbore da pokrade a sve ostale je dobio vecinom glasova. Jeste da nije bila svedska demokratija ali nije ni danas takva u Srbiji a kamo li u Srbiji okruzenoj ratovima, izbeglicama, sankcijama itd ... feeble and kordun је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 ja da se sta pitam prvo bi stavio sebe za glavnog administratora ovog foruma ja sebe vala ne bih ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Koji pristup? Sto kazem da Srbija nije kriva a ni Milosevic za ratove u bivsoj jugi? Sto kazem da nikoga ni Srbija ni Milosevic nisu napali? A sto je dokazano na sudu. Sto kazem da je Milosevic organizovao referendum pre odluke o odbijanju ultimatuma iz Rambujea na kome se narod izjasnio da se odbije? Sto kazem da je upravo Milosevic vratio visepartijski sistem u Srbiji? Sto kazem da Milosevic nije bio nikakav diktator, zlocinac, balkanski kasapin i slicno? Milosevic je pokusao zadnje izbore da pokrade a sve ostale je dobio vecinom glasova. Jeste da nije bila svedska demokratija ali nije ni danas takva u Srbiji a kamo li u Srbiji okruzenoj ratovima, izbeglicama, sankcijama itd ... А где демократија, уопште, постоји, осим у главама предобрих? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 a nije on brate kriv za to, covijek kaze sta misli, znas o cemu se radi, radi se o tome sto se mi prodavamo, to je ono sto pece i stto je starsno gledati u srbiji... Nas sto prezivljavamo za hranu ...to je ono sto najvise pece, sto ne mozemo da sei priustimo vise. A baronu je pun stomak i rezevor poslednjih 25 godin , pa ga peku ideali. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука