Jump to content

NATO vodi hibridni rat, kao u YU

Препоручена порука

imao sam na umu onu najvazniju, da ce braniti zemlju, slobodu, mi smo je srbi tesko stekli, krvavo, neko bi to prodao lako ko dlanom o dlan

И ти верујеш да је он то бранио.. Сем голе власти!? Мсм, у реду, поштујем став, али се не слажем са истим.. У реду. Твоја ствар.

Подели на овим сајтовима

Jok vala, ima vas koji jos smarate sa vasim pricama, srbi su ukapirali ko je bio Milosevic. Videces ti jos i spomenik Milosevicu za zivota u Beogradu ...samo polako ...

Мени је добар и онај у Пожаревцу, само би требало ставити стражара са глоговим коцем, ако се дебил случајно повампири...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

obrenovic je bolji primjer, brankovic se nije lose pokazao, narod ga ne voli sto je prezivio

Brankovic nikakv izdajnik ije, covek zavrsio kao ratni zarobljenik....

Retaridrno je ovo poredjenje kosovskog boj i milosketa... kao sto rekoh.. da je miloske sa trupama sedeo u rovu imali bi smisla pricati da je on nesto branio.

on je svoju decu sklonio, na bezbedno.. dok su drugi Srbi ginuli.. donosio je odluke umesto nas svih... koje su se ticale nas svih.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Мени је добар и онај у Пожаревцу, само би требало ставити стражара са глоговим коцем, ако се дебил случајно повампири...

Ти ниси у току, ”дебил” је већ годинама поприлично undead...

Подели на овим сајтовима

Ne, ne moramo veci da mu podignemo u centru Beograda, da se dobro vidi ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

И ти верујеш да је он то бранио.. Сем голе власти!? Мсм, у реду, поштујем став, али се не слажем са истим.. У реду. Твоја ствар.

Да нас је још коју годину бранио не би нас било...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

naravno, zato sto ej mocna sila odlucila da srbi nemaju prava  na samoodbranu

Pa dala ti je..

Imao si pravo da se branis od mocne sile.. umesto da saradjujes..

ponudila ti je saradnju.. ti si izabrao odbranu od te saradnje.....

To je buraz realnost.

Kad te mocna sila napada, koristiti praavo na samoodbranu.. mozd nije bas najpametnije resenje....

Подели на овим сајтовима

uvjeren sam u to, ja sam vise puta rekao na ovom forumu da ja slobu kao politicara ne volim, medjutim jos vise ne volim kad mu se stavlja na teret ono za sta on nikako nije kriv, vec neko drugi, neko kom letimo u zagrljaj jer smo sljepci, a znas kako brate, moras dobro da povijes glavu za to, a ja nisam taj tip, mislim da mnogi srbi nisu takodjer.

Подели на овим сајтовима

Ne, ne moramo veci da mu podignemo u centru Beograda, da se dobro vidi ...

Na Milosevica se loze uglavnom gastabajteri kao sto si ti i onih 5 % nacionalista.....

cak se ni spsovci ne loze toliko na Milosevica...

Подели на овим сајтовима

Brankovic nikakv izdajnik ije, covek zavrsio kao ratni zarobljenik....

Retaridrno je ovo poredjenje kosovskog boj i milosketa... kao sto rekoh.. da je miloske sa trupama sedeo u rovu imali bi smisla pricati da je on nesto branio.

on je svoju decu sklonio, na bezbedno.. dok su drugi Srbi ginuli.. donosio je odluke umesto nas svih... koje su se ticale nas svih.

niej retardirano vec se tebi pricinjava da jest jer si ograniucen, sasvim je legitimno pominjati brankovica, obrenovica u tom smislu, al se ti pravis mutav, djindjica su na sahrani poredili recimo sa obrenovicem, e sad treba bas zesce biti ogranicen pa da sad iz toga povuces paralelu tipa djindjic - turci, pa zakljucis e to je glupo, kakve veze ima djindjic sa turcima i obrenovicem ahhaha, logicari :)

Подели на овим сајтовима

Na Milosevica se loze uglavnom gastabajteri kao sto si ti i onih 5 % nacionalista.....

cak se ni spsovci ne loze toliko na Milosevica...

Niko se ne lozi na Milosevica vec na slobodu i odbranu slobode. A on je simbol te borbe sa kraja 20. veka medju Srbima, zato cemo mu podici spomenik a Djindjica cemo na deponiju ...

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...