Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Чуј њега. Шта су Уједињене нације? Profesorke koje me ispituju prihvatam samo ako su seksi profesorke. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Rekoh ti da bih te ozenio, to bi pre znacilo da mrzim sebe nego tebe.... Приписујеш неком особину мржње само зато што не дели твоје ставове. Заправо се пројектујеш. То је сасвим јасно из твог писанија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Sovinisti ... Само му ти давај идеје! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Приписујеш неком особину мржње само зато што не дели твоје ставове. Заправо се пројектујеш. То је сасвим јасно из твог писанија. Ili mozda zato sto si napisla da "ne postoji hrvat koji nije ustaski vaspitan" ko da znash pet milion hrvata... Naprimer..... mozda zato pripisujem osobinu mrznje! Jer imsa jedan od glavnih simptoma mrznje... pradrasudu na nacionalnoj osnovi! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Profesorke koje me ispituju prihvatam samo ako su seksi profesorke. Па ти не знаш шта су УН и која им је функција, а разглабао би о нацијама ! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Ili mozda zato sto si napisla da "ne postoji hrvat koji nije ustaski vaspitan" ko da znash pet milion hrvata... Naprimer..... mozda zato pripisujem osobinu mrznje! Jer imsa jedan od glavnih simptoma mrznje... pradrasudu na nacionalnoj osnovi! Где сам ТО написала? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Где сам ТО написала? Sta dobijem ako ti pokazem? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Sta dobijem ako ti pokazem? ... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Sta dobijem ako ti pokazem? Признам ти јавно да си управу. Дакле, молим лепо линк ка мом посту у ком сам ТО написала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Ok. ja sam "lokal patriota" aj opisi ti meni sta je to nacionalizam u prkticno politickom smislu. I navedi mi jednu zemlju u kojoj su vladale "nacionalisticke" partije da nije diskriminitovala neku grupu gradjana, sistemski.. немам појма ја шта је "национализам у практично политичком смислу", јер просто нисам ни практично ни не практично политички смислена, али знам шта је национализам, и знам да национализам није негативан (осим ако га сам не учиниш таквим, односно не пређе у шовинизам). Crveni Baron and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Признам ти јавно да си управу. Дакле, молим лепо линк ка мом посту у ком сам ТО написала. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 немам појма ја шта је "национализам у практично политичком смислу", јер просто нисам ни практично ни не практично политички смислена, али знам шта је национализам, и знам да национализам није негативан (осим ако га сам не учиниш таквим, односно не пређе у шовинизам). Pa jel si videla negde nacionalizam na vlasti bez shovinizma u delu? Ni komunizm nije negativan (ako ga ne ucinis takvim) pa nema dobrog komunizma kaad uzjasu vlast. problem je sto ne shvatate posledice i moguce nacine da se dodje do tih nacionalistickih to jest komunistickih ideja. Zato nacionalizam, kao i komunizam jeste negativan, jer izuskuje jako negativne metode za svoje "plemenite" ciljeve. Obe ideologije se zasnivaju na kolektivizmu, koji se zvrsi tako sto se nekim birokratama da ogromna vlast a vecini ljudi oduzmu osnovna prava. A to je izuzetno negativno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 ... Zoske ljubomoran. :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Mladjo, koja logicka greska je u pitanju kad u diskusiji sa zenom pocnes da koristis reci "zenidba", "seksi" i sl? Данче* and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Mladjo, koja logicka greska je u pitanju kad u diskusiji sa zenom pocnes da koristis reci "zenidba", "seksi" i sl? Flertorum ad doktorum. (doktorski flert) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука