cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Аха, па звучи веродостојно, ти се на неки начин идентификујеш с tajnovitom kristalnom lubanjom зато што ти је јасно да је "odavno dokazana prevara", јел тако? Upravo tako... ja Mracnjak sam jednako fejk koliko i te lobanje. I iskreno ti si jedan od retkih koji je shvatio tu metaforu i iskreno moram da ti kazem - svaka cast! (u prevodu- blizi sam Hristu nego "Mracnjaku"... i blizi sam Hristu nego sto ce to ikada iko od vas na forumu da bude ;) ) Zaista ti kazem Не браним ти ја ни да будеш "Mracnjak" ако то тебе чини срећним, чак ми је и свеједно. Да не речем боле ме бриге, и не питам, а как'е то по обичају ниђе везе има с било чиме овде написаним? Moja greska. Ova fotografija je logo Mracnjaka pa sam zato mislio da mislis na to... sad shvatam da si mislio samo na kristalnu lobanju. Eto, resena "misterija" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 SH nije izgradjen pre 50-60 godina i svako ko to misli za mene je glup covek... ne kazem da si ti taj ili iko sa foruma ali ako ima takvih to je moje misljenje na koje nit mogu nit ocu da uticem... Па мене си прозвао. Ако је стоунхенџ направљен пре око 50 година, онда су египатске пирамиде направљене јуче. Има таквих манипулација у свету како би се привукли туристи ( у нашем комшилуку познате: ''међугорје'' и ''босанске пирамиде''), али за СХ се зна да је древна паганска грађевина. Они што измишљају овакве преваре имају неку корист од тога, исто као и они који их заиста чине - друга страна исте медаље. Има ги разни. х-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Па мене си прозвао. Ако је стоунхенџ направљен пре око 50 година, онда су египатске пирамиде направљене јуче. Има сличних манипулација у свету како би се привукли туристи ( у нашој околини познате: ''међугорје'' и ''босанске пирамиде''), али за СХ се зна да је древна паганска грађевина. Они што измишљају овакве преваре имају неку корист од тога, исто као и они који их заиста чине - друга страна исте медаље. Има ги разни. х-) Ovo su fotke resaturacije 196 i neke... nista vise od toga nema potrebe raspravljati... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Idem da se slikam pored građevine koja je sklopljena 50-ih godina i di su joj napravili betonske temlje da ne bi ponovo popadali stubovi, mož misliti kavka atrakcija! Strava! Što nisu ostavili onako kako je bilo? Znaju Englezi na šta se najbolje zaruđuju novci. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Idem da se slikam pored građevine koja je sklopljena 50-ih godina i di su joj napravili betonske temlje da ne bi ponovo popadali stubovi, mož misliti kavka atrakcija! Strava! Što nisu ostavili onako kako je bilo? Znaju Englezi na šta se najbolje zaruđuju novci. TO je noramlna stvar u arheologiji. Sta mislis da su anticki gradovi iskopani ovakvi kakve ih danas vidimo? Bio sam u Efesu (najveci anticki grad na svetu, Turska) i jedna od najimpresivnijih gradjevima je prednja strana velike biblioteke. Objasnili su nam da je ta zgrada pronadjena u rusevinama rastrkanim kilometar naokolo a onda su pronalsi samo jedan stari novcic na kome je ugravirana originalna biblioteka i uz pomoc toga napravili rekonstrukciju od onoga sto su pronasli. Sad je u tu biblioteku uzidano i puno materijala koji nisu originalno bili deo nje a mnogi delovi su napravljeni danas u moderno vreme jer originali nisu pronadjeni. Rezultat je fenomenalan i nkom ne smeta sto ta biblioteka nije 100% autenticna, sama prilika da sanes pored nje u toj njenoj velicini kakav je nekad bila je fenomenalno iskustvo. Ista stvari kod nas. Feelix Romuliana (gamizgrad) je takodje sklapana, rekonstruisana i modernizovana na osnovi spisa i starih dokumenata. Nista u bol kojoj iskoini nije onako kako je bilo kad su to pronasli... Sasvim normalna stvar... nista za iscudjavanje i oformljavanje teroija zavere podlih engleza (!) PS. ISpravka kod mene u Nisu postoji anticki grad Medijana i on je verovatno jedini koji izlgeda bas onako kako je iskopan pa jos i gore jer ni jednu vast do sad niej zanimalo da ulozi u jednu od najvecih i nazjaznacajnijih arheoloskih nalazista u ovom delu evrope... i naravno vise lici na ruglo nego na anticki grad a inace sam kustos Gamizgrada mi je objasnjavao da je Medijana po istorijskoj i kulturnoj vaznost jedno 1000 svetlosnih godina ispred njegove Felix Romuliane... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Megalitska, keltska, germanska i slovenska a sada su to ponovo i neopaganska kultna mjesta u Češkoj: prirodna svetillišta, žrtvenici, oltari, kultovni objekti, naturalni lokaliteti i obredna, ritualna sakupljališta, sastajališta starih ali i novodobih, savremenih pagana, "sveti gajevi, proplanci, kamenje, rijeke, jezera" itd. http://moje-kniha-stinu.blog.cz/1206 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Češka Ukrajina i Velika Britanija http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_stone_circles Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Oво је интересантно (6300-7000 BCE: oldest known in the world, as of 2014) – Located south of Haifa http://en.wikipedia.org/wiki/Atlit_Yam туриста, Zayron, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Boli me uvo... Иди се лечи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ovi su bili tak smutni što nemaju nikakav kromleh pa su si jedan tu sami napravili, Željko bi si mogao jedan napravit kod sebe na vikendici, da je neka korist za cjelokupno čovječanstvo i od njega: http://denemark.jidol.cz/4399/kromlech-je-uz-kompletne-hotovy/ http://en.wikipedia.org/wiki/Cromlech http://cs.wikipedia.org/wiki/Kromlech Млађони and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ovo su fotke resaturacije 196 i neke... Није ми познато, не кажем да нису. Видим само да си ме убацио у ту причу, а то камење, које су пагани пре неколико (кажу око пет) хиљада година поређали да славе своје (пале) богове, није предмет мог интересовања. Зар поред толико Православних светиња, које су подигнуте у славу и част јединог Бога живог, да се занимам за незнабожачке каменчуге? Нисам залудан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Није ми познато, не кажем да нису. Видим само да си ме убацио у ту причу, а то камење, које су пагани пре неколико (кажу око пет) хиљада година поређали да славе своје (пале) богове, није предмет мог интересовања. Зар поред толико Православних светиња, које су подигнуте у славу и част јединог Бога живог, да се занимам за незнабожачке каменчуге? Нисам залудан. Zasto ti kultura istorija i umetnost ne znace makar pola od onoga koliko ti znaci vera? NIko ti ne trazi da ih obozavas ali tebra oces da budes kao muslimani sto su lomili anticke statue u Mosulu pre neki dan? Takvi dogadjaji su zlocini... A pocinili su ih ljudi koji "nece da imaju veze ni sa cim osim sa predmetima u slavu jedinog boga zivoga"... ista vam je retorika samo su metode razlicite... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Иди се лечи E volim ove fore iz obdanista! Da ne lutam, daj neku dobru instituciju da se prijavim. Cenim da ako neko zna, ti si taj пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Upravo tako... ja Mracnjak sam jednako fejk koliko i te lobanje. I iskreno ti si jedan od retkih koji je shvatio tu metaforu i iskreno moram da ti kazem - svaka cast! (u prevodu- blizi sam Hristu nego "Mracnjaku"... i blizi sam Hristu nego sto ce to ikada iko od vas na forumu da bude ;) ) Zaista ti kazem Moja greska. Ova fotografija je logo Mracnjaka pa sam zato mislio da mislis na to... sad shvatam da si mislio samo na kristalnu lobanju. Eto, resena "misterija" Уф, ал' је тебе то твоје узело тицеба... и кажеш "mislio si da mislim na to". То сад као тај неки "hiperventiliraš" зонфић, јел тако? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Није ми познато, не кажем да нису. Видим само да си ме убацио у ту причу, а то камење, које су пагани пре неколико (кажу око пет) хиљада година поређали да славе своје (пале) богове, није предмет мог интересовања. Зар поред толико Православних светиња, које су подигнуте у славу и част јединог Бога живог, да се занимам за незнабожачке каменчуге? Нисам залудан. No, to je s tim dosta komplikovano, po izgonu iz Edena ljudi su izgubili tu mogućnost direktne percepcije tog jedinog Živoga i Istinitoga Boga a razvili su se surogatni sistemi takozvanih prirodnih, naturalnih religija i ritualizovanih legendi a iz njih i dosta složena učenja zasnovanja na istim legendima i mitovima utemeljena na raznim predanjima i epovima kao Ep o Gilgamešu, Baghavad Ghita, Mithraizmus, Zaratustrijanski mit, razni mitovi i predanja keltska, germanska i slovenska ili iíndijanska i šamanska, azijska i afrička, aboridžinska itd. Nešto kao dijete koje se nadje samo u šumi u noći i počne si izmišljat ili zamišljat bića koja će ga zaštititi. Dakle ne vidim ništa protivno Bogu u naturalnim religijama kad ih se drži neko do koga nije došla Blaga Vijest Evandjelja jer se nalazi u stanju u kojem su se (nenormalno-normalno) nalazili tj. našli svi ljudi po izgonu iz Edena a to je bilo stanje neznanja, tame i nepoznavanja Boga kakvim i kojim zaista jeste. Normalno zato što je to bila normalna posljedica tog ljudskog pada a nenormalno zato što taj pad nije bio normalan, bio je prouzrokovan ljudskom lakovjernošću, slabom vjerom, povjerenjem u Boga i zmijinim (djavoljim) lukavim nagovorom. Ljudi koji nisu spoznali pravoga Boga ne svojom krivicom obožavaju te lažne bogove u ako ne baš dobroj namjeri i intenciji u hrišćanskom smislu onda sigurno ne ni u sasvim lošoj namjeri. Njihovo stanje u kojem jesu je to normalno u kojem se nalaze svi ljudi bez spoznaje "Radosne Vijesti", ateizam je takodjer samo jedna od prirodno danih opcija, obožovamo ono što si sami izaberemo i mislimo da je to ispravno kad ništa bolje nemamo pri ruci a nismo ni sposobni do Boga doći umovanjem, promišljanjem ili osluškivanjem Boga u savjesti, intuitivno, nemamo razvijena nikakva čula za percepciju Boga. Ta su ustvari nekad bila ali po izgonu iz Edena zakržljala, ostali iz njih samo reliktne a vrlo slabe sposobnosti, bolje reći nesposobnosti percepcije ne samo Boga nego duhovne dimenzije života uopšte, to bilo uništeno. http://cs.wikipedia.org/wiki/Mithraismus http://cs.wikipedia.org/wiki/Zoroastrismus Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука