Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ja sam poceo da radim sa 19 godina u staroj Jugi, zive sam sam , placao stan od plate, svako vece u gradu ..zezanje, pice, provod .... I to sad mi placamo..... sto si se ti zezao po gradu umesto da radis a primao si platu... normalan covek kad radi on ne izlazi svako vece u provod. :P Плутон је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 I to sad mi placamo..... sto si se ti zezao po gradu umesto da radis a primao si platu... normalan covek kad radi on ne izlazi svako vece u provod. :P Izlazi, izlazi .... Stara dobra vremena ... Cak sam i kola kupio kasnije, neki polovan dres, zastava 101 Mediteran sa troje vrata ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Pa naravno da prave roblje u talu sa domacim izdajnicima ... odrede platu od 200 evra i onda ce lepo srbi da slhjakaju da bi nemci imali vise para i vremena da letuju ... Da, u pravu si, sve je to skovano.. nemci su nam odredili platu 200 evre.. a ne zakoni trzista.. :good2: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Izlazi, izlazi .... Stara dobra vremena ... Cak sam i kola kupio kasnije, neki polovan dres, zastava 101 Mediteran sa troje vrata ... Svaka tebi cast sto si na vreme pobegao iz tog raja i uhvatio se pravog posla u ruke. Dosta si se zezao po jugoslaviji. :good2: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ма глупости ,какви бре графикони,ја ти причам како је мени било,и да је остала цела Југа била једна од најбогатијих земља на свету...моје мишљење да су нас због тога и растурили... Slažem se da je bilo mnogo bolje nego danas. Ti si stariji, duže si i živeo u tom vremenu; kad sam ja bio u osnovnoj počeo je rat, tako da sam jedva i osetio to vreme. Tito jeste bio mudar i umeo je da balansira, nažalost sistem koji je napravio nije bio napravljen da traje: raspao je se posle njegove smrti i posle prestanka postojanja Istočnog bloka - pošto smo mi bili u delikatnoj poziciji u odnosu i na Istok i na Zapad, i on je to odlično znao i koristio. A onda je nacionalizam isplivao opet i počela je klanica... Зосима је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 I to sad mi placamo..... sto si se ti zezao po gradu umesto da radis a primao si platu... normalan covek kad radi on ne izlazi svako vece u provod. :P Ma kakav provod, ni ne diše, bičuju ga tamo na poslu svakih dva sata po 15 minuta danas u EU svakog, nekom bi baš bilo do provoda tako. http://goo.gl/exk4MT Grizzly Adams and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Da, u pravu si, sve je to skovano.. nemci su nam odredili platu 200 evre.. a ne zakoni trzista.. :good2: Koje trziste u Srbiji zivota ti ... Tvoja prica o trzistu je kao kada bantu crnac u Africi prica o Wall Streetu i trzistu deonicama ... Mile mi uopste nemamo trziste ...mozda eventualno kvantaske pijace kod nas se mogu racunati u neku vrstu trzista ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ма глупости ,какви бре графикони,ја ти причам како је мени било,..моје мишљење да су нас због тога и растурили... Obicno se tako odredjuje stanje ekonomije u jednoj zemlji... kako je bilo zosketu.. .. a ne podacima kao sto su uvoz-izvoz, prihod, rashod... Sta je to.. samo brojka.. dal si potrosio 100 dinara a zaradio 50.... (gubitak) pa si se pozajmio josh 100 da bi zoske lepo ziveo...... da ga odrzva u iluziji.. pa onda zoske krivi nato sto si se pozajmljivao... to je sve zli plan sila da rasture jugoslaviju... и да је остала цела Југа била једна од најбогатијих земља на свету. ) I sta da ti kazem na ovo? Ja ti pokazem kako pada produktivnost i bogatstvo jugoslavije sve vise i vise.. i ti PODATAK CIST... potvrdjen referencama... lupis ovakvu glupost.. facenew22222222 zoske.. lajk.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Зоске, брате, пола тих ствари су запарво биле нула, а волимо их само зато што нас сећају на детињство. Месо? Ако мислиш на оно домаће, са фарми, онда ОК. Али ако мислиш на прерађевиње, СФРЈ је ту била нула наспрам западно-европских земаља. Баш као што је данас Србија. Сиреви? Ми ни данас немамо солидно одрађен индустријски сир. Слаткиши? У Србији не постоји квалитетна чоколада, нити је постојала у СФРЈ. Наше чоколаде могу да хвале само они који никада нису пробали чоколаду. Ууу ниси у праву, да ли се сећате пкб црвених киоска са виршлама,да ли су икад постојале боље??!! Што се чоколада и сирева тиче,наравно да нисмо имали бољу чоколаду од швајцарца, или сир од холанђана,мада кад споменух сир,не мислим само на неке качкаваље,едамер,гауда и слично,већ на сјенички,сремски,златарски и остале наше сиреве,ту је у питању традиција одређених прозивода,као што ни они немају бољи ајвар од нас,али далеко од тога да је све то било лошег квалитета...па мени је сад "галеб" чоколада боља од свог овог страног смећа,милке поготово... Животињско царство,није само успомена из детињства већ стварно непоновљив укус... Grizzly Adams and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Koje trziste u Srbiji zivota ti ... Tvoja prica o trzistu je kao kada bantu crnac u Africi prica o Wall Streetu i trzistu deonicama ... Mile mi uopste nemamo trziste ...mozda eventualno kvantaske pijace kod nas se mogu racunati u neku vrstu trzista ... Jeste, Mile, Merkelka se dogovorila sa vucicem i sa tadicem... da odrede Srbima platu 200 evra.. tako funkcionise determinisanje plata u jednoj zemlji.. a ne ponuda i traznja za radnicima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Lepo je to brate Zosima, dobra si ti dusa. Samo sto je cista emocija... Daleko od realnosti. Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Lepo je to brate Zosima, dobra si ti dusa. Samo sto je cista emocija... Daleko od realnosti. Svi jugonostalgicari su uglavnom dobri ljudi...to je fakat koji sam primetio... prosto mi krivo da se svadjam sa njima.. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 I meni tako sve toplo oko srca kad se setim detinjstva, ali znam da je to bilo samo detinjstvo i nista vise... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 I meni tako sve toplo oko srca kad se setim detinjstva, ali znam da je to bilo samo detinjstvo i nista vise... ja sam rodjen 1987, tako da sam odrastao 1990tih, pa ono..... kapiras... od 1995 do 2001, secam se relativne "nemastine" mada ja to tada nisam kapirao.. ali se secam svega... Pa onda padanja privrede 2000te... pa do 2003-2004 uzas blagi... tek je onda stigla beda ...... e onda sam 2004-5-6-7 malo zivnule stvari, i radio sam jedno vreme, imao finu platicu 250 evrica..... posle upisah faks... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Jeste, Mile, Merkelka se dogovorila sa vucicem i sa tadicem... da odrede Srbima platu 200 evra.. tako funkcionise determinisanje plata u jednoj zemlji.. a ne ponuda i traznja za radnicima. Pa naravno mile, jesi li citao britanca Caneruna lako pre nedelju- dve givori da treba povecati plate britancima jer odavno nisu povecavane i nigde nije pomenuo ponudu i traznju. Mile ti i tvoja prica o trzistu u Srbiji je ista kao i eventualna prica nekog bosonogig crnca o trzistu akcija ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука