Crveni Baron Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Trecina budzeta Srbije se puni iz NIS-a ... vojska, policija, zdravstvo, sudstvo, skokstvo ... Erto ti tabla cloudking .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Trecina budzeta Srbije se puni iz NIS-a ... vojska, policija, zdravstvo, sudstvo, skokstvo ... Ne vise... Sad se pune ruski dzepovi... Ako si imao 100 % profita iz nisa sada ima 50 %... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Ne vise... Sad se pune ruski dzepovi... Ako si imao 100 % profita iz nisa sada ima 50 %... Kako se pune ruski dzepovi? Pa zar ti nisi za strane investicije? Firma radi, porez se placa, radnici primaju plate ... Znatno verce nego Bugari koji saradjuju sa onima sa kojima bi trebala i Srbija po tebi ... Kako ovo objasnjavas? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Kako se pune ruski dzepovi? Pa zar ti nisi za strane investicije? Firma radi, porez se placa, radnici primaju plate ... Z Kako ovo objasnjavas? Nis je jedna od retkih firmi kojih bi bio protiv prodaje ali sam mislio da je dobro zbog juznog toka... medjutim od toga nista... dali smo nis bud zasto.... znatno verce nego Bugari koji saradjuju sa onima sa kojima bi trebala i Srbija po tebi ... Radnici u Srbiji ne primaju vece plate nego bugari ne lupetaj gluposti molim te... drugo bugarska ima manju nezposlenost znatno... I mani se lupetanja..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Radnici u Srbiji ne primaju vece plate nego bugari ne lupetaj gluposti molim te... drugo bugarska ima manju nezposlenost znatno... I mani se lupetanja..... Opet lazes Mladjoni, svaki radnik u NIS-u ima vecu platu barem duplo od bugarskog -EU minimalca ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 (измењено) Opet lazes Mladjoni, svaki radnik u NIS-u ima vecu platu barem duplo od bugarskog -EU minimalca ... Kako mozes da poredis radnika u NIS sa svim bugarima!? oprosti sto te nisam razumeo pa poredis cistaca u bugarskoj osnovnoj seoskoj skoli sa radnikom naftne industrije srbije.. oprosti stvarno sto sam zaboravio mogucnosti tvog intelekta.. Измењено Фебруар 27, 2015 од Милан Ракић Нећемо овако! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 (измењено) Kako mozes da poredis radnika u NIS sa svim bugarima!? oprosti sto te nisam razumeo nisam znao da si toliko glup da poredis cistaca u bugarskoj osnovnoj seoskoj skoli sa radnikom naftne industrije srbije.. minimalac je plata radnika u Bugarskoj. To je ono sto mu poslodavac placa i na osnovu cega mu se uplacuje penziono, zdravstveno itd .. Ali ti mile mislis da ce neko nekome dati vecu platu samo zato sto je dobar. To bi ti bilo odprilike kao kada bi ocekivao da neko u supermarketru na kasi platiti vise od onoga sto mu pise na racunu. Kao sto u Luksemburgu rade za 1900 evra, u italiji za 1500 bugari rade za 175 .. Измењено Фебруар 27, 2015 од Милан Ракић Ни овако! Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Oprosti stvarno jos jednom sto sam precenio tvoj intelekt.. rekoh ne mogu d ti se ponavljam.. to sm ti vec objasnio kroz determinente plata... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Oprosti stvarno jos jednom sto sam precenio tvoj intelekt.. Mile ti si sa staklenom bastom pokazao svoj intelekt ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Molim vas bez vredjanja sagovornika! Opomena obojici. Ignjatije, Crveni Baron and Плутон је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Mile ti si sa staklenom bastom pokazao svoj intelekt ... Hvala znam da jesam... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Opet lazes Mladjoni, svaki radnik u NIS-u ima vecu platu barem duplo od bugarskog -EU minimalca ... I ja imam vecu platu od bugarskog minimalca. Imam vecu platu i od srskog minimalca. U stvari imam prilicno solidnu platu... u drzavnoj firmi Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 I ja imam vecu platu od bugarskog minimalcba. Imam vecu platu i od srskog minimalca. U stvari imam prilicno solidnu platu... u drzavnoj firmi Leteces ti cim se mi kapitalisti dokopamo vlasti ima da privatizujemo i da ubacimo robote mesto vas. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Leteces ti cim se mi kapitalisti dokopamo vlasti ima da privatizujemo i da ubacimo robote mesto vas. Mene svi gledaju kao ludaka jer ja godinama pricam kao to jedva cekam. Svi kod mene cvikaju od toga jer su realno svi neradnici... Ja sam i trazen i cenjen tako da ce za mene posla uvek da ima a kad bi dosao kapitalizam najgore sto bi mi se desilo je sto bi me neko npokon adekvatno placao za to sto radim. Jeste da bi mnogli leteli s posla a li bi ovi sto ostanu bili tretirani kako dolikuje i bili posteno placeni za ono sto rade. Kao sto rekoh ja radim u drzavnoj firmi i ni najmanje ne morate da sumnjate u ovo sto cu vam reci. Postoje ljudi koji su za 10 godina 10 puta usli na ulazna vrata i primaju vecu platu od mene koji se prilicno sabijam od posla... Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука