Ненад Р. Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 I ja sam gladna Dal je kasno da nesto pojedem? Da me ne pritisnu snovi ? Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 17 minutes ago, Сања Т. рече I ja sam gladna Dal je kasno da nesto pojedem? Da me ne pritisnu snovi ? Ма само немој да се преједеш и не оптерећуј се АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 ...jer kako ćeš da zaspis gladna ? Плаво Небо and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Jela sam. E sad mi se spava Arsenija, Ненад Р., Плаво Небо and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 plikove od mase slanih semenki... Драшко, АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 5 hours ago, Плаво Небо рече Па добро, извини онда, нећемо Драшко, враћај се кући Rado al radim do 2 noću "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Cekajuci Godoa, borim se sa vetrenjacama...sta osecam, ne umem da opisem... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Inače osećam radost, nadu...naravno i iskušenja i padove i lične smradove Al da ne kuqam... Će se popravim i ja Ненад Р., Плаво Небо and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 1 minute ago, Драшко рече Rado al radim do 2 noću Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Надутост....од лубенице. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Dobro se osećam .Hvala na pitanju . Doruckovala sam carski . Mnogo volim svoju Baku , malo je reći da sjajno kuva ... A paprika , paprika je bila perselaaaans ... Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Potrebu da ćutim, povučem se Otupim Prepustim Pustim АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Ne mogu da dođem do privatnih poruka... Trenutno sam u raspolozenju. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Срећа...Родила нам се Талиа, постала сам тетка. Биљана, АлександраВ, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука